Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελλάδα 2019: Κόστος κατοχής καρτοκινητού (που αξίζει πρακτικά 0€) και απο τις 3 διαφορετικές ιδιωτικές εταιρίες - 60€/έτος.
>Προτεινόμενη λύση απο αγαθούς "καταναλωτές":

• Το καρτοκινητό δεν είναι απαραίτητο.
  • Το κράτος φταίει.

Συνεχίστε παιδιά την ¨εθελοντική εργασία".😃
Ελπίζω να μην είναι αμισθί όλος αυτός ο "κόπος" να μας πείσετε για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι εταιρίες.

• Like 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση στα καρτοκινητα, τα 2 τελευταία χρόνια!!!

Μάρτιος 2017, που η κάρτα 5€ κρατούσε 12 μήνες μέχρι σήμερα που............

Η ΕΕΤΤ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ?????? ΤΥΧΑΙΟ ????

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Ε δε γίνεται ρε μάγκες. Καρτέλ ξε-καρτέλ, κάπως πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά. Αλλά δυστυχώς το κοινό του insomnia έχει όση επαφή με το business είχε και ο Τσίπρας πριν αναλάβει κυβέρνηση.. που νόμιζαν ότι με κλανιές βάφεις αυγά. 

Μάλιστα...

Σε λίγο θα μας πεις ότι βγαίνουν και ζημιωμένες οι εταιρείες αυτές.

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/dimosieusi-oikonomikon-katastaseon/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, grinder_ είπε

Ελλάδα 2019: Κόστος κατοχής καρτοκινητού (που αξίζει πρακτικά 0€) και απο τις 3 διαφορετικές ιδιωτικές εταιρίες - 60€/έτος.
>Προτεινόμενη λύση απο αγαθούς "καταναλωτές":

• Το καρτοκινητό δεν είναι απαραίτητο.
  • Το κράτος φταίει.

Συνεχίστε παιδιά την ¨εθελοντική εργασία".😃
Ελπίζω να μην είναι αμισθί όλος αυτός ο "κόπος" να μας πείσετε για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι εταιρίες.

Επειδή φαντάζομαι ότι απευθύνεσαι και σε εμένα, δεν μπήκα στο κόπο να γράψω για να πω πόσο δύσκολες ώρες περνάνε οι εταιρείες αλλά να εξηγήσω αντικειμενικά πως φτάσαμε στο καρτέλ, στις αυξήσεις και γιατί το κράτος δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για αυτό (για αυτό και οι αυξήσεις θα συνεχιστούν).

Επίσης τα έγραψα για όποιον θέλει να τα ακούσει και να πάει τη σκέψη του ένα βήμα πιο πέρα. Προφανώς δεν τα έγραψα για εσένα. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι πληρώνομαι από τις εταιρείες για να γράψω αυτά στο insomnia, ότι το 1/3 των εισπράξεων που παίρνει προκαταβολικά το κράτος δεν είναι μέρος του προβλήματος και ότι το κράτος δεν επεμβαίνει στο καρτέλ και στις αυξήσεις γιατί δεν ξέρει τι συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilk είπε

Επειδή φαντάζομαι ότι απευθύνεσαι και σε εμένα, δεν μπήκα στο κόπο να γράψω για να πω πόσο δύσκολες ώρες περνάνε οι εταιρείες αλλά να εξηγήσω αντικειμενικά πως φτάσαμε στο καρτέλ, στις αυξήσεις και γιατί το κράτος δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για αυτό (για αυτό και οι αυξήσεις θα συνεχιστούν).

Επίσης τα έγραψα για όποιον θέλει να τα ακούσει και να πάει τη σκέψη του ένα βήμα πιο πέρα. Προφανώς δεν τα έγραψα για εσένα. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις ότι πληρώνομαι από τις εταιρείες για να γράψω αυτά στο insomnia, ότι το 1/3 των εισπράξεων που παίρνει προκαταβολικά το κράτος δεν είναι μέρος του προβλήματος και ότι το κράτος δεν επεμβαίνει στο καρτέλ και στις αυξήσεις γιατί δεν ξέρει τι συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Ε μην κουράζεσαι τότε να εξηγείς τίποτα.
Όποιος ενδιαφέρεται, εύκολα καταλαβαίνει ότι αντικειμενικά στον καπιταλισμό θα φτάσεις στα cartel και στα μονοπώλια.
Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Αυτά να τα βλέπουν όσοι ευαγγελίζονται "ελεύθερη αγορά" και "μηδενικό κράτος" στις τηλεπικοινωνίες...
Είπαμε αρκούμαστε στις "ανεξάρτητες" αρχές.

Εσένα ως καταναλωτή θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει ότι η προσφερόμενη υπηρεσία είναι ακριβή.
Δεν αγοράζεις 8,5€ το GB από το κράτος αλλά από την cosmote/vodafone/wind.
Προφανώς οι κουτόφραγκοι ξένοι που προσφέρουν το αντίστοιχο προϊόν 1€ δεν πληρώνουν φόρους.
Επίσης τις επενδύσεις που διακαώς θέλουν να κάνουν οι εταιρίες, τις φρενάρει πάλι το κράτος και όχι ότι έχουν σταθερά κέρδη, προσφέροντας αέρα κοπανιστό, υφαρπάζοντας το χρηματικό υπόλοιπο από τους συνδρομητές τους υπό την "απειλή" της φραγής.

Όταν λοιπόν οι ίδιοι οι καταναλωτές δεν μπορούν να διακρίνουν το συμφέρον τους θα μπαίνουν στην διαδικασία να δικαιολογήσουν και εντέλει να υπερασπιστούν (!) την αισχροκέρδεια εις βάρος τους.
Άρα οι καταναλωτές χωρίς συνείδηση και κατ επέκταση πολίτες, είναι το θέμα.
Μπορείς να δίνεις απλοϊκή εξήγηση για το τι συμβαίνει τα τελευταία 3-4 χρόνια, παραγνωρίζοντας ότι το "άρμεγμα" ήταν διαχρονικό.
Ποτέ στην Ελλάδα δεν είχαμε κινητή που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.
Αλλά οκ τότε μας τα χάριζαν και τώρα τα δίνουν σε τιμή κόστους...

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι για να γελασουμε λιγακι...

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκάλεσε η προαναγγελία αυξήσεων στο σουβλάκι, δεδομένου ότι η εναρμονισμένη πρακτική επιχειρήσεων για τον καθορισμό των τιμών πώλησης απαγορεύεται από τη νομοθεσία."

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Μάλιστα...

Σε λίγο θα μας πεις ότι βγαίνουν και ζημιωμένες οι εταιρείες αυτές.

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/dimosieusi-oikonomikon-katastaseon/

Λογιστής δεν είμαι, αλλά ανεξάρτητα από το τί δείχνει για ετήσια κέρδη ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ (με φόρους δηλαδή βγάλε το 50%) έχει και δανειακές υποχρεώσεις 971,000,000. Τα οποία εξυπηρετούνται μεν, ΑΛΛΑ η εταιρία ως εταιρία δεν έχει καν καν break even. Αν [θεωρητικά] έκλεινε σήμερα, θα χρώσταγε το "λουρί" της αδερφής της. 

Βέβαια η Vodafone με έναν κολοσσό από πίσω δεν μπορεί να χρεοκοπήσει φίλε μου.

Η Wind όμως, θεωρητικά χρεοκόπησε. Αυτό που όμως έγινε στην πράξη είναι ότι οι πιστώτριες τράπεζες ουσιαστικά κατάσχεσαν τις μετοχές της εταιρείας από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και τις μεταπούλησαν σε άλλον, προφανώς χωρίς δάνεια πλέον αφού αποπληρώθηκαν με την πώληση των μετοχών.

Επίσης "κακώς" μιλάμε για Wind και Vodafone. Ενδιαφέρον θα είχε η κουβέντα αν μιλούσαμε για Telestet (πριν καν την ΤΙΜ) και Panafon. Αυτές ήταν και οι πρώτες που ξεκίνησαν την υποδομή, και φάγανε το μεγαλύτερο αγγούρι (γραφειοκρατικό, οικονομικό, τεχνολογικό) για να μπορούμε εμείς τώρα να γκρινιάζουμε για το αν έχει σήμα στο κατσάβραχο η Cosmote ενώ δεν έχει πχ η Wind.

• Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, KANAR said:

Ετσι για να γελασουμε λιγακι...

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκάλεσε η προαναγγελία αυξήσεων στο σουβλάκι, δεδομένου ότι η εναρμονισμένη πρακτική επιχειρήσεων για τον καθορισμό των τιμών πώλησης απαγορεύεται από τη νομοθεσία."

Για τις τηλεπικοινωνίες είναι η ΕΕΤΤ πάντως κι όχι αυτή. 😛

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ σωστά έπραξαν και έβαλαν λήξη υπολοίπου στο δίμηνο και φραγή στο τρίμηνο στα καρτοκινητά. 

Αν έμεναν τα καροτκινητα στο 12μηνο δε θα βλέπαμε ποτέ απεριόριστα σε data,ομιλία sms...

Δημοσ.

Σωστά έπραξαν που το υπόλοιπο σου σε ευρώ λήγει μετά από δύο μηνες;Εγω δηλαδή που έχω 20ευρω στην κάρτα ,  με το έτσι θέλω θα μου τα πάρουν αν δεν....

Καλά κάνουν που μας ....με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε.Κατσε να κάνω ένα unfollow το νήμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CallMeRp είπε

Σωστά έπραξαν που το υπόλοιπο σου σε ευρώ λήγει μετά από δύο μηνες;Εγω δηλαδή που έχω 20ευρω στην κάρτα ,  με το έτσι θέλω θα μου τα πάρουν αν δεν....

Καλά κάνουν που μας ....με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε.Κατσε να κάνω ένα unfollow το νήμα.

Μα αν δεν έληγε δεν θα έκανες ανανέωση ...

Αφού χρειάζεσαι τον αριθμό δε θα πρέπει να τον πληρώνεις; 

Δημοσ.

Το να στα παίρνουν βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν ελκυστικά πακέτα πχ. δεν παίζει ε;
Πρέπει να "μαντρώσουν" και οι τρεις τους συνδρομητές τους για κάτι που πουθενά στον κόσμο δεν κοστίζει. Μάλιστα...
Και το τραγικό είναι ότι οι ιθαγενείς πιστεύουν ότι έτσι θα περάσουμε στα unlimited πακέτα, την στιγμή που τα υφιστάμενα πακέτα ακριβαίνουν και πετσοκόβονται.🤣

Ε πείτε το ρε παιδιά, λίγο υπομονή ακόμα έρχονται τα απεριόριστα!
Μην πάρετε ομπρέλα θα βρέχει προσφορές.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Το να στα παίρνουν βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν ελκυστικά πακέτα πχ. δεν παίζει ε;
Πρέπει να "μαντρώσουν" και οι τρεις τους συνδρομητές τους για κάτι που πουθενά στον κόσμο δεν κοστίζει. Μάλιστα...
Και το τραγικό είναι ότι οι ιθαγενείς πιστεύουν ότι έτσι θα περάσουμε στα unlimited πακέτα, την στιγμή που τα υφιστάμενα πακέτα ακριβαίνουν και πετσοκόβονται.🤣

Ε πείτε το ρε παιδιά, λίγο υπομονή ακόμα έρχονται τα απεριόριστα!
Μην πάρετε ομπρέλα θα βρέχει προσφορές.😁

Δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις ανανεώσεις. Η συντήρηση και ανάπτυξη του δικτύου κοστίζει. Η Vodafone θα δώσει unlimited πακέτο στα Red προγράμματα το καλοκαίρι με δυνατότητα διαμοιρασμού των data σε 4αριθμους ...

εγώ επίσης βλέπω ότι υπάρχει τώρα στην αγορά πακέτο όπου με 8.5 ευρώ δίνει 400 λεπτά προς όλους 300 για το ίδιο πρόγραμμα 600sms και 1.5gb internet... μήπως να το δώσει τσαμπε;

Επεξ/σία από guzel
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...