nipoa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 καρτοκινητη σημαινει ΒΑΖΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ αντε με τα ζωα 17 2
Nauths Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Q και ξερό ψωμί. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το όλο το story με τις φθηνές χρεώσεις, αλλά όσο συνεχίζει είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Με ένα 10€ το μήνα με κάτι προσφορές και κάτι countdown και χρέωση ανά δευτερόλεπτο και όχι λεπτό είναι ό,τι πιο vfm υπάρχει στην αγορά. Συγκεκριμένα έκανα και το επαγγελματικό Q και ξέγνοιασα. Το δε καλύτερο για όσους έχουν 2 νούμερα είναι να ανανεώνουν μία στο ένα μία στο άλλο, οπότε σε αυτό που δεν έχει υπάρξει ανανέωση έρχονται προσφοράρες. Συγκεκριμένα στο ένα που είχα να βάλω 2 μήνες κάρτα που έδωσε με 1€ 4gb. 4
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, elaia είπε Η Q συνεχιζει να συμφερει γιατι με 10ε βγαζω 2-3μηνες με ανανεωση πακετα προσφορές ή countdown,το whatsup το κατηργησα αφου εβγαινε 10ευρω σχεδον ανα μηνα.θελουν να κανουν κ την καρτα συμβολαιο... έχοντας πανω απο 10 χρονια q θα ελεγα με μια λεξη... ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ... χαλια το σημα της , την φορα που την ηθελα για ενα μηνα με απογοητευσε... δεν ειχα ιντερνετ (οκ ειχα gprs) ενω οι συναδελφοι σε cosmote 3g.. οποτε και αλλαξα... και ποτε ξανα q "το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι" 4 1
spectaculator Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, zio10 είπε Πρέπει να έχεις και επιλογές για να το κάνεις αυτό, αν κάνουν όλοι το ίδιο τι να κάνεις; Θα είχε επιλογές, αν είχε και συνείδηση! Αφού καταπίνει ότι του πετάξουν, δεν του δίνουν κι επιλογές. Έτσι πάει, πουλάνε δεν χαρίζουν. Αν η κατανάλωση έπεφτε κατά 50% θα έβλεπες μετά τι τούμπες θα έκαναν οι πάροχοι. 7
Nauths Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε έχοντας πανω απο 10 χρονια q θα ελεγα με μια λεξη... ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ... χαλια το σημα της , την φορα που την ηθελα για ενα μηνα με απογοητευσε... δεν ειχα ιντερνετ (οκ ειχα gprs) ενω οι συναδελφοι σε cosmote 3g.. οποτε και αλλαξα... και ποτε ξανα q "το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι" Με το σήμα της wind είναι αλφάδι. Δεν έχω ξεμείνει ποτέ από σήμα, δεν δυσκολεύτηκα ποτέ να σερφάρω. 4
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, nipoa είπε αμα βαλεις χρηματα πριν την ληξη του χρονικου οριου, τοτε το χρονικο οριο ανανεωνεται και θα εχεις 12+ τα 12 που προσθεσες , δλδ 24 ΑΠΛΑ ΚΛΕΦΤΕΣ , μονο ιντερνετ απο δω και περα παλιοξεφτιλισμενες ρουφηχτρες πριτς!!!!!! θα εχεις 12 - τα απειρα τελη και φπα οποτε ουτε 10 στο 24 ευρω σου εκλεψαν ενα 4ευρω που θα ειναι το απογευματινο μου καφεδακι με θεα τσογλαναραδες καμορα 1
dollyyy19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 στο 2μηνο διχως ανανεωση,βουτανε το χρημα που εχεις μεσα,και στο τριμηνο ή τετραμηνο βαζουν και φραγη εισερχομενων .αραγε δεν υπαρχει κανας εισαγγελεας να επιληφθει του καρτελ?νομιζω υπαρχει νομοθεσια για τα καρτελ... 9
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Nauths είπε Με το σήμα της wind είναι αλφάδι. Δεν έχω ξεμείνει ποτέ από σήμα, δεν δυσκολεύτηκα ποτέ να σερφάρω. και εγω οταν την ειχα με σημα wind ηταν.. μπορει και 15 χρονια να ημουν συνδρομητης... απο τοτε που εξινες καρτα με τα 3 ευρω (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πω εποχαρες ετσι;) αλλα δυστυχως μου εκανε ζημια και δεν ξαναγυριζω πισω... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε έχοντας πανω απο 10 χρονια q θα ελεγα με μια λεξη... ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ... χαλια το σημα της , την φορα που την ηθελα για ενα μηνα με απογοητευσε... δεν ειχα ιντερνετ (οκ ειχα gprs) ενω οι συναδελφοι σε cosmote 3g.. οποτε και αλλαξα... και ποτε ξανα q "το φτηνο το κρεας το τρωνε οι σκυλοι" Οντως μεχρι τελη καλοκαιριου 18 ειχα θεμα με το 4g στην περιοχη μου...ουτε email δεν ανοιγε κ τα mb πηγαιναν χαμενα,αλλα βελτιωσαν πολυ το σημα κ τωρα βλεπω ανετα κ βιντεο.Για καρτοκινητη που μου στοιχιζει 3-5 ευρω τον μηνα ομιλια κ δεδομενα μια χαρα ειναι.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε απο τοτε που εξινες καρτα με τα 3 ευρω (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πω εποχαρες ετσι;) Πω ρε φιλε τι αναμνηση μου ξυπνησες το ειχα ξεχασει αυτο😂 2 1
Nauths Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε στο 2μηνο διχως ανανεωση,βουτανε το χρημα που εχεις μεσα,και στο τριμηνο ή τετραμηνο βαζουν και φραγη εισερχομενων .αραγε δεν υπαρχει κανας εισαγγελεας να επιληφθει του καρτελ?νομιζω υπαρχει νομοθεσια για τα καρτελ... Ποια νομοθεσία; Εδώ επέτρεψαν συγχώνευση Aegean με ολυμπιακή. Μεγαλύτερο καρτέλ στις εγχώριες πτήσεις ειδικά στα νησιά, δεν υπάρχει. 8
maxdore217 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Mέσω εφαρμογής Wind f2g ( έχει ακόμα την επιλογή για ανανέωση 10€ ) 1
notist Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ένας τύπος στη vodafone μου έλεγε ότι δεν τους συμφέρει στα καταστήματα τους η ανανέωση των 10€, γιατί βγάζουν μόνο μισό ευρώ!!! Το χαρτί λέει που έχει τον κωδικό ανανέωσης ποιό πολύ στοιχίζει. Να ανοίξουμε λογαριασμό αλληλεγγύης να καταθέτουμε ότι θέλει ο καθένας να τους βοηθήσουμε τους κακόμοιρους... 12 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Mέσω εφαρμογής Wind f2g ( έχει ακόμα την επιλογή για ανανέωση 10€ ) Και εμένα μέσω της εφαρμογής my Vodafone έχει ακόμα την επιλογή των 10€,αλλά κότσαραν και τα 12€ που δεν υπήρχαν. Σύντομα θα καταργηθούν τα 10€. 8
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα δεν θα με πειραζε τοσο η ανανεωση καθε 2-3 μηνες παντως, λιγο πολυ η πλειοψηφια μια 10αρα καρτουλα εστω καθε 2-3 μηνες την βαζει.Ειναι σπαστικο βεβαια αυτο το "με το ετσι θελω ανανεωση" αλλιως να νιωθεις οτι ανανεωνεις απο επιλογη αλλιως οτι το κανεις με το ζορι. Εμενα αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι τα πακετα που δινουνε και ειδικοτερα τα πακετα των mb. Tα δεδομενα εν ετη 2019 που χρησιμοπουνται κατα κορον ειναι αστεια ακριβα.Αγοραζεις ιντερνετ και νιωθεις οτι αγοραζεις χρυσο απο κοσμηματοπωλειο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 8 2
opcorsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, elaia είπε Οντως μεχρι τελη καλοκαιριου 18 ειχα θεμα με το 4g στην περιοχη μου...ουτε email δεν ανοιγε κ τα mb πηγαιναν χαμενα,αλλα βελτιωσαν πολυ το σημα κ τωρα βλεπω ανετα κ βιντεο.Για καρτοκινητη που μου στοιχιζει 3-5 ευρω τον μηνα ομιλια κ δεδομενα μια χαρα ειναι. για κινητο σοβαρου ανθρωπου που τον περνουν200 τηλεφωνα την ημερα απο 3 διαφορετικες χωρες δεν ειναι ομως.. και το λεω εχωντας τωρα και 4 χρονια whats up καρτοκινητο, με πακετο 8.5 τον μηνα μια χαρα ειμαι.. ας μου περνουν 8.5 τον μηνα τα καημενα καπως πρεπει να ζησουν 37 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πω ρε φιλε τι αναμνηση μου ξυπνησες το ειχα ξεχασει αυτο😂 εχω ακομα καμια 20ρια καρτουλες χρησιμοποιημενες , στις πουλαω αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις