Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, BILL5 είπε Δεν μιλάω από το computer από το κινητό ή το tablet σου γράφω και μάλιστα εγώ του μιλάω και αυτό πληκτρολογεί. Τότε όπου θες να μπαίνει τελεία, να προφέρεις την αντίστοιχη λέξη. Δηλαδή, 'τελεια'. 16 λεπτά πριν, thant είπε Αναγκάζομαι να αλλάξω την κουβέντα για να σου εξηγήσω οτι δεν χρειάζεται όλος ο κόσμος να κάνει αυτο που κάνεις εσύ για να θεωρεί το σμσ τόσο σημαντικό. Αλλοι δεν έχουν καν e-banking. Τελος πάντων το κουράσαμε πολύ και βγήκαμε off. Έχει δικιο ο φίλος απο πάνω. Ρε άνθρωπε, λέμε ότι χρειάζεται δυνατότητα sms στο e-banking και εσύ απαντάς ότι εγώ μπορώ να κάνω δουλειά μέσω κάρτας. Δεν σου είπε κάποιος ότι δε μπορείς να κάνεις δουλειά μέσω κάρτας αλλά υπάρχουν είδη συναλλαγών που γίνονται μόνο μέσω του e-banking. Δεν είναι όλα πληρωμές λογαριασμών. Υπάρχουν μεταφορές, υπάρχουν πληρωμές πιστωτικών καρτών, κλπ, κλπ. Αντιλαμβάνεσαι τι λέμε; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από natural_sgf
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, thant είπε Εδω πληρώνω το σταθερό. Η παρακάτω εικόνα ειναι απο το site της voda και έχω μεταφερθεί στο περιβάλλον της τράπεζας... Μπερδεύεσαι, πριν είχες γράψει συγκεκριμένα "Για πληρωμή μέσω e-banking έχεις την δυνατότητα να λάβεις τον κωδικό μέσω email", αυτό που δείχνεις ΔΕΝ είναι πληρωμή μέσω e-banking. Με λίγα λόγια χρειάζεσαι σεμινάριο για να μάθεις τα βασικά.
thant Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με λίγα λόγια χρειάζεσαι σεμινάριο για να μάθεις τα βασικά. Εσυ τώρα ήρθες για να συνεχιστεί αυτη η παρωδία; Λοιπον δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλα αναγκάζομαι. Θα ρωτήσω εσενα κατι και θελω συγκεκριμένη απάντηση με (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) για να μην χαλάμε περισσότερο το θεμα. Μπορώ να κανω αυτα που λεει ο παραπανω (μεταφορες, πληρωμες κτλ) χωρις να εχω ebanking και χωρις να χρειάζομαι το sms; Μπορω να παω στην τράπεζα και να κανω την δουλεια μου; Εδω να θυμίσω σε οποιον θελει να ξεχνάει, οτι η κουβεντα ξεκίνησε απο κάποια "επιχειρηματα" οτι το να εχεις σύνδεση κινητου ειναι σημαντικό για το sms της τράπεζας.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, thant είπε Εσυ τώρα ήρθες για να συνεχιστεί αυτη η παρωδία; Λοιπον δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλα αναγκάζομαι. Θα ρωτήσω εσενα κατι και θελω συγκεκριμένη απάντηση με (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) για να μην χαλάμε περισσότερο το θεμα. Μπορώ να κανω αυτα που λεει ο παραπανω (μεταφορες, πληρωμες κτλ) χωρις να εχω ebanking και χωρις να χρειάζομαι το sms; Μπορω να παω στην τράπεζα και να κανω την δουλεια μου; Εδω να θυμίσω σε οποιον θελει να ξεχνάει, οτι η κουβεντα ξεκίνησε απο κάποια "επιχειρηματα" οτι το να εχεις σύνδεση κινητου ειναι σημαντικό για το sms της τράπεζας. Δεν υπάρχει ελπίδα, πραγματικά. Άλλα σου λένε (λέμε) και άλλα απαντάς. Πάμε πάλι, αν θες e-banking, για οποιοδήποτε λόγω όμως, απαιτείται η ύπαρξη κινητού τηλεφώνου για δυνατότητα sms. Το παραπάνω, μπορείς να το αντιληφθείς;
thant Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Πάμε πάλι, αν θες e-banking, Τωρα μαλιστα. Αρα το sms δεν ειναι επιχείρημα για να εχεις κινητό αλλα μόνο για όποιον θέλει να έχει ebanking. Toso απλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, thant είπε Τωρα μαλιστα. Αρα το sms δεν ειναι επιχείρημα για να εχεις κινητό αλλα μόνο για όποιον θέλει να έχει ebanking. Toso απλα. Καλά το πας...
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, thant είπε Εσυ τώρα ήρθες για να συνεχιστεί αυτη η παρωδία; Λοιπον δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλα αναγκάζομαι. Θα ρωτήσω εσενα κατι και θελω συγκεκριμένη απάντηση με (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) για να μην χαλάμε περισσότερο το θεμα. Μπορώ να κανω αυτα που λεει ο παραπανω (μεταφορες, πληρωμες κτλ) χωρις να εχω ebanking και χωρις να χρειάζομαι το sms; Μπορω να παω στην τράπεζα και να κανω την δουλεια μου; Εδω να θυμίσω σε οποιον θελει να ξεχνάει, οτι η κουβεντα ξεκίνησε απο κάποια "επιχειρηματα" οτι το να εχεις σύνδεση κινητου ειναι σημαντικό για το sms της τράπεζας. Παρωδία είναι γιατί άλλα γράφεις άλλα καταλαβαίνεις και άλλα εννοείς, παρωδία είναι επειδή νομίζεις (ή νόμιζες? δεν είμαι σίγουρος) ότι η πληρωμή με κάρτα και e-banking είναι το ίδιο πράγμα. Επίσης μεταφορές και πληρωμές ΟΧΙ, δεν μπορείς να κάνεις χωρίς extra pin / i-code / alpha pin / whateva. Δεν είναι λύση εν έτη 2019 να τρέχεις στις τράπεζες και να στήνεσαι στις ουρές παρέα με τα γερόντια χάνοντας χρόνο (μην πω μεροκάματα) και πληρώνοντας προμήθειες για δουλειές που θα τις έκανες δωρεάν από το σπίτι σου οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης να θυμίσω ειδικά σε σένα ότι η σύνδεση κινητού δεν είναι απλά σημαντική για το sms της τράπεζας, δεν είναι απλά "επιχείρημα", είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις συναλλαγές με τράπεζα. Κάθε 2-3 χρόνια σου ζητάνε επικαιροποίηση στοιχείων που περιλαμβάνει βεβαίωση ότι έχεις στο όνομα σου ενεργή σύνδεση κινητού, αν δεν τους την πας συναλλαγές τέλος! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Παρωδία είναι γιατί άλλα γράφεις άλλα καταλαβαίνεις και άλλα εννοείς, παρωδία είναι επειδή νομίζεις (ή νόμιζες? δεν είμαι σίγουρος) ότι η πληρωμή με κάρτα και e-banking είναι το ίδιο πράγμα. Επίσης μεταφορές και πληρωμές ΟΧΙ, δεν μπορείς να κάνεις χωρίς extra pin / i-code / alpha pin / whateva. Δεν είναι λύση εν έτη 2019 να τρέχεις στις τράπεζες και να στήνεσαι στις ουρές παρέα με τα γερόντια χάνοντας χρόνο (μην πω μεροκάματα) και πληρώνοντας προμήθειες για δουλειές που θα τις έκανες δωρεάν από το σπίτι σου οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης να θυμίσω ειδικά σε σένα ότι η σύνδεση κινητού δεν είναι απλά σημαντική για το sms της τράπεζας, δεν είναι απλά "επιχείρημα", είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις συναλλαγές με τράπεζα. Κάθε 2-3 χρόνια σου ζητάνε επικαιροποίηση στοιχείων που περιλαμβάνει βεβαίωση ότι έχεις στο όνομα σου ενεργή σύνδεση κινητού, αν δεν τους την πας συναλλαγές τέλος! Ναι, ΑΛΛΑ αυτός μπορεί να πληρώνει τον λογαριασμό της Vodafone ηλεκτρονικά και να λαμβάνει τον κωδικό μέσω e-mail, οπότε δεν έχουν νόημα τα όσα γράφεις. /s
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε μάγκες που την λέτε στον άνθρωπο.... έκανε ένα λάθος και λοιπόν;;; Φοβερές γνώσεις από όλους σας και φοβερός ζήλος για προσβολή... Δεν σταματάτε τώρα για να μην κλειδωθεί το θέμα ;;; Μια χαρά συζητούσαμε εδώ κ τόσες σελίδες.... χωρίς εσάς.... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από bill999r 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, bill999r είπε Μπράβο ρε μάγκες που την λέτε στον άνθρωπο.... έκανε ένα λάθος και λοιπόν;;; Φοβερές γνώσεις από όλους σας και φοβερός ζήλος για προσβολή... Δεν σταματάτε τώρα για να μην κλειδωθεί το θέμα ;;; Μια χαρά συζητούσαμε εδώ κ τόσες σελίδες.... χωρίς εσάς.... Κάπου έχεις μπερδευτεί φίλε γιατί 2-3 άτομα προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ευγενικά με κοντά 10 posts ότι είναι άλλο το ένα και άλλο το αλλο. Επίσης, είναι σχετικό καθώς μιλάμε ότι για πολύ κόσμο (και λόγω κρίσης) έχει γίνει πλέον ακριβό το καρτο-κινητό τηλ. ενώ χρειάζεται εκ των πραγμάτων ακόμα και αν θες να έχεις e-banking (παράδειγμα ηταν).
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Συγγνώμη κ εγώ για το ύφος μου αλλά θεωρώ ότι για κάποια μέλη αποτελεί τακτική η συμμετοχή σε θέματα με σκοπό να οξύνουν τα πνεύματα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος επιθέσεων κ προσβολών. 2
Joshua21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, bill999r είπε Μπράβο ρε μάγκες που την λέτε στον άνθρωπο.... έκανε ένα λάθος και λοιπόν;;; Φοβερές γνώσεις από όλους σας και φοβερός ζήλος για προσβολή... Δεν σταματάτε τώρα για να μην κλειδωθεί το θέμα ;;; Μια χαρά συζητούσαμε εδώ κ τόσες σελίδες.... χωρίς εσάς.... Το θέμα δεν είναι ότι έκανε λάθος, σε όλους μας έχει συμβεί, το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετωπίζει. Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, το υπόλοιπο δεν το γράφω γιατί θα πέσει λογοκρισία. 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος επιθέσεων κ προσβολών. Στον εαυτό σου πες το.
gmts Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι αγοράζουν μερικοί smartphone των 800 , 1.000 ευρώ και τα δουλεύουν ως καρτοκινητά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν την "λεμε" σε κανέναν.Με επιχειρήματα προσπαθούμε να πούμε στον φίλο(όχι στον από πανω) ότι χωρίς ενεργή σύνδεση εν έτει 2019 ,θα συναντήσεις προβλήματα. Το γεγονός ότι το κινητό είναι απαραίτητο για στιγμές ανάγκης σημαίνει ότι χωρίς αυτό έμπλεξες - μην ξαναλέμε τα ίδια. Υ.γ.Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί κανένα θέμα και το επιχείρημα σου δεν είναι βάσιμο.Τι να κάνουμε δηλαδή;Να μην διατυπώσουμε την προσωπική μας άποψη επειδή δεν θέλετε να την αποδεχτείτε για το χψ λόγο; Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τις εξελίξεις με τις οποίες συνέπειες.Καλη συνέχεια. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
mourouzis2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Είναι εντυπωσιακό πώς ξεκίνησε το θέμα και προς τα πού κατέληξε /οδεύει. Είναι τόσο εντυπωσιακό να βλέπεις επιχειρήματα για το πώς μια γιαγια δεν εχει ebanking, χρεωστικη καρτα ή πώς απαιτείται κωδικός που αποστέλλεται σε κινητό για να κανεις μια πληρωμή, μεταφορά χρημάτων κοκ. Και επειδή κάποιοι δεν τα χρησιμοποιούν αυτο ειναι δικαιολογία για τεχνολογική καθυστέρηση. Κάθε φορά το ίδιο κυνήγι πίσω από την ουρά μας. Εγω εχω μια αλλη απορια: υπαρχει σήμερα πακετο ομιλιας/μηνυματων που να ειναι ΜΕΤΑ το φορο κινητης, ΚΑΤΩ απο 5 ευρώ? Οι πλειστοι διαλεγουν πακετα περι τα 8.5€, που σημαινει οτι πρεπει να πιστωνεται ποσό μετα το φορο κινητης περι τα 10€. Εξου και οι 12ευρες καρτες. Θελεις 10ευρη καρτα? Κανε online ανανεωση, θα σου μεινουν 9 ευρω. Πού και το πρόβλημα? Πρεπει να λυθει το προβλημα της ανεργιας, της φτώχειας για ΟΛΟΥΣ και μετα να δεηθεις να βαλεις 10 ευρω καρτα στο κινητο για 2 ΜΗΝΕΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις