polaki Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, nikos121 είπε Προσωπικα δεν με σταματανε. Ουτε καποιον απο τον περιγυρο μου εχω ακουσει να τον σταματησουνε. Αλλα ναι αν με σταματησει καποιος ηλικιωμενος με "επιδεξιο κωλο" οπως ειπες να του βαλω μια καρτα θα του την βαλω. Οπως θα εκανα και αλλα πραγματα για καποιον ηλικιωμενο. Αν δεν μπορει ο περιπτερας να βαλει την καρτα σε καποιον δεν πειραζει θα μπορεσει ο επομενος... Θα μπορεσει ομως και για το αναψυκτικο, τα χαρτομαντηλα, τον αναπτηρα και ολα τα υπολοιπα... Εσενα αν σου ζητησει καμια ηλικιωμενη να της βαλεις καρτα παρτης προμηθεια 50 σεντς. Αν σου πει να την περασεις και απεναντι στο δρομο ζητα 60 σεντς. Αλλα ενταξει μην το κανεις για όλους οπως εγραψες. Μην το παραχεσουμε με τα γεροντια. Γιατι φανταζομαι αλλωστε ειναι και δεκαδες οσοι σου το ζητανε καθε μερα. Όχι φίλε μου, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέω. Ότι όλοι εσείς εδώ μέσα που παραπονιέστε για 50 λεπτά, δεν καταλαβαίνετε ότι ο περιπτεράς ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Δεν κάνει αγαθοεργία, ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Και για να κάνει κάτι, ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί. Αν αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι του περιπτερά που σου ζητάει τα 50 λεπτά. Εμένα αν με σταματήσει ένας γέρος θα τον βοηθήσω. Στον περιπτερά όμως δεν πάει ένας, πάνε δεκάδες κάθε μέρα να βάλουν κάρτα, και δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι αλλά όλοι εσείς εδώ μέσα (δεν λέω για σένα προσωπικά γιατί δεν ξέρω ούτε τί ηλικία έχεις ούτε αν όντως το κάνεις) που δε θέλετε να ασχοληθείτε 3 λεπτά online να χρεώσετε μία cashcard που ήδη έχετε για να βάλετε μονάδες. Ε ναι λοιπόν, αφού δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας και θέλετε να σας το κάνει άλλος, πληρώστε τα 50 λεπτά. Τα 50 λεπτά δεν είναι για να βγάλει κέρδος ο περιπτεράς, αλλά για να κόψει λίγο την αγαθοεργία από αυτούς που απλά βαριούνται να το κάνουν μόνοι τους online. 23 χρονών μουλάρα η άλλη και πάει και παίρνει κάρτες απ'το περιπτερο, την ίδια στιγμή που έχει ξεπατώσει την κάρτα σε αγορές στο Skroutz από 17 διαφορετικά μαγαζάκια. Εκεί ξέρει να τη χρησιμοποιεί να γλιτώσει 5-10€ από την τιμή μιας retail αλυσίδας. Στα 50 λεπτά της κάρτας δεν ξέρει να το κάνει. Ε ας φάει τη φοβερή και τρομερή χρέωση των 50λεπτών και ας έρθει εδώ να γκρινιάξει.... Τί να πω πια.... 46 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα ΔΕΝ είναι ανάγκη να πάρεις από περίπτερο κάρτα ανανέωσης, μια χαρά μπορείς να την πάρεις χωρίς προμήθεια από s/m... Αλλά όχι, έχουμε μάθει να τα ψωνίζουμε όλα από το περίπτερο... Και μετά να κάνουμε φασαρία για τα 80 λεπτά προμήθεια στα 12€ της κάρτας, για τα υπόλοιπα είδη που μας τα χρεώνουν 2-3 φορές πάνω δεν τρέχει τπτ... Φίλε δε βγάζεις άκρη. Προσωπικά δεν ξαναμπαίνω σε τέτοιο thread γιατί τα αυτονόητα πλέον αν δεν τα καταλαβαίνει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, τί να πω οκ, είμαι εγώ ο παράξενος τελικά... Έλα όμως που στην τελική δεν είμαι εγώ αυτός που κλαίγεται... 3
jimakris Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, CallMeRp είπε Το κινητό;Είδος πρώτης ανάγκης είναι πλέον,βασικά εδώ και χρόνια.Δου , τράπεζες κτλ κτλ απαιτούν τηλέφωνο.Η ίδια σου η δουλειά απαιτεί κινητό τηλέφωνο κ.α. Επομένως - για να συμπληρώσω - είναι μια μορφή εκβιασμού το να απαιτεί να ανανεώσεις διαφορετικά χάνεις το υπόλοιπο σου σε ευρώ.Μιλαμε ξεκάθαρα για συνδρομή των 10ευρω πλέον το ελάχιστο καθώς όλα τα πακέτα χρόνου ομιλίας και δεδομένων που για τους περισσότερους αν όχι όλους είναι βασικό εργαλείο ακόμα και για τη δουλεια.Οπου η κοστολόγηση των δεδομένων έχει φτάσει στα ύψη.Εξωφρενικες τιμές εν έτει 2019.Αυτα τα λίγα. Φιλε μου επειδή όταν μιλάμε δημόσια και μας βλέπουν κι άλλοι , δείξε μου σε παρακαλώ ποιες συγκεκριμένες δουλειές «απαιτούν» κινητό τηλέφωνο . Όσον αφορά τράπεζες και ΔΟΥ όπως λες παίρνεις δηλώνεις ένα Καρτοκινητο στο όνομα σου , ΔΕΝ το ενεργοποιείς καν , τους πας το χαρτί με τα στοιχεία σου και ξεμπερδεψες. Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.... Δηλαδή είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που στον κοινωνικό μου κύκλο έχω αρκετά άτομα που εργάζονται και δεν έχουν ή είχαν ποτέ κινητό ; επισης ένα απλό παράδειγμα είδους 1ης ανάγκης αποτελεί το νερό που για τον λόγο αυτό είναι διατιμημένο και πωλείται παντού 0,5€ τα 500 ml . Άλλο παράδειγμα είναι τα κοινωνικά τιμολόγια ρεύματος κλπ. το κινητό ΔΕΝ είναι είδος 1ης ανάγκης τι να κάνουμε τώρα ; Αν ποτέ συμπεριληφθεί σε αυτά τα προϊόντα μαζί σου , ως τότε η θα πληρώνεις ότι σου ζητάνε ή δεν θα έχεις . απλα τα πράγματα γιατί μπερδεύεστε ; 3
BILL5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Speculoos είπε Καλά με βλέπω ύστερα από 20+ χρόνια να χαιρετω το ελληνικό μου νουμερο, ήθελα να αλαξω και σιμ Μια-δυο φορες το χρόνο έρχομαι Ελλάδα θα με βρίσκουν και θα τους βρίσκω με τα νούμερα του εξωτερικού Έτσι κι αλλιώς ούτε πια το νούμερο δεν χρειαζόμαστε έχουμε τα social media που έχουμε παντού ίντερνετ οπότε τους βρίσκεις έτσι και σε βρίσκουν
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, jimakris είπε Φιλε μου επειδή όταν μιλάμε δημόσια και μας βλέπουν κι άλλοι , δείξε μου σε παρακαλώ ποιες συγκεκριμένες δουλειές «απαιτούν» κινητό τηλέφωνο . Όσον αφορά τράπεζες και ΔΟΥ όπως λες παίρνεις δηλώνεις ένα Καρτοκινητο στο όνομα σου , ΔΕΝ το ενεργοποιείς καν , τους πας το χαρτί με τα στοιχεία σου και ξεμπερδεψες. Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.... e-banking που χωρίς κωδικό ασφαλείας που σου ερχεται στο κινητο σου δε μπορείς να κάνεις μεταφορα χρημάτων ή πληρωμές!
BILL5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε e-banking που χωρίς κωδικό ασφαλείας που σου ερχεται στο κινητο σου δε μπορείς να κάνεις μεταφορα χρημάτων ή πληρωμές! Αν είσαι άνεργος δεν βρίσκεις δουλειά και δεν έχεις να φας ποια τράπεζα Ποιο κινητό και στο κάτω-κάτω το 1980 μέχρι 1997 δεν είχαμε κινητά τα είχανε πολύ λίγοι και ήταν και πολύ ακριβά σαν συσκευές τώρα έχουμε από δύο συσκευές ο καθένας μας με τρεις κάρτες Sim παράδειγμα Cosmote Vodafone Wind τα είδη πρώτης ανάγκης 1 φαγητό, νερό 2 ρούχα 3 σπίτι 4 λεφτά 5 φίλους και φίλες για τα σκορπίσεις και 6 οι πλούσιοι του κόσμου ας ξηλωθούν και αυτοι λιγάκι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 33 λεπτά πριν, BILL5 είπε Αν είσαι άνεργος δεν βρίσκεις δουλειά και δεν έχεις να φας ποια τράπεζα Ποιο κινητό και στο κάτω-κάτω το 1980 μέχρι 1997 δεν είχαμε κινητά τα είχανε πολύ λίγοι και ήταν και πολύ ακριβά σαν συσκευές τώρα έχουμε από δύο συσκευές ο καθένας μας με τρεις κάρτες Sim παράδειγμα Cosmote Vodafone Wind τα είδη πρώτης ανάγκης 1 φαγητό, νερό 2 ρούχα 3 σπίτι 4 λεφτά 5 φίλους και φίλες για τα σκορπίσεις και 6 οι πλούσιοι του κόσμου ας ξηλωθούν και αυτοι λιγάκι Τι γράφεις αγόρι; Βάλε και καμιά τελεία, να πούμε. Ποιος μίλησε για ανεργία και έλλειψη φαγητού;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimakris είπε Φιλε μου επειδή όταν μιλάμε δημόσια και μας βλέπουν κι άλλοι , δείξε μου σε παρακαλώ ποιες συγκεκριμένες δουλειές «απαιτούν» κινητό τηλέφωνο . Όσον αφορά τράπεζες και ΔΟΥ όπως λες παίρνεις δηλώνεις ένα Καρτοκινητο στο όνομα σου , ΔΕΝ το ενεργοποιείς καν , τους πας το χαρτί με τα στοιχεία σου και ξεμπερδεψες. Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.... Δηλαδή είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που στον κοινωνικό μου κύκλο έχω αρκετά άτομα που εργάζονται και δεν έχουν ή είχαν ποτέ κινητό ; επισης ένα απλό παράδειγμα είδους 1ης ανάγκης αποτελεί το νερό που για τον λόγο αυτό είναι διατιμημένο και πωλείται παντού 0,5€ τα 500 ml . Άλλο παράδειγμα είναι τα κοινωνικά τιμολόγια ρεύματος κλπ. το κινητό ΔΕΝ είναι είδος 1ης ανάγκης τι να κάνουμε τώρα ; Αν ποτέ συμπεριληφθεί σε αυτά τα προϊόντα μαζί σου , ως τότε η θα πληρώνεις ότι σου ζητάνε ή δεν θα έχεις . απλα τα πράγματα γιατί μπερδεύεστε ; Καλησπέρα.Δημόσια μιλάμε και γι αυτο ανούσιο δεν είναι ,να είσαι προκλητικός εκεί που δεν χρειάζεται; Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο που πρέπει να υπεραναλύουμε σχεδόν τα πάντα προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις κ.α. πολλα σχετικά.Αλλά επειδή με πετυχαίνεις με καλή διάθεση ,σου παραθέτω τους λόγους για τους οποίους ο καθένας μας στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε με την προηγμένη τεχνολογία ,είναι υποχρεωμένος να ειναι κατοχος κινητου τηλεφωνου ,που το καθιστα ειδος πρωτης ανάγκης. 1.Αν εργάζεσαι ,οι εφαρμογές πλοήγησης είναι υποχρεωτικές.Εκτός αν είσαι με τον χάρτη στο χέρι και είσαι γνώστης του οδικού δίκτυου της πόλης σου.Η μηχανή αναζήτησης εξίσου απαραίτητη.Τουλάχιστον στις εξωτερικές δουλειές.Εκτος αν το κινητό βρίσκεται στις παροχές που σου δίνει ο εργοδότης. 2.Ebanking όπως είπε ο φίλος ,πραγματοποιείς μια πληρωμή κ.α. όλα αυτά τα καλά. 3.Εφορίες,κεπ,δημοσιες υπηρεσίες με λίγα λόγια.Ζητάνε στοιχεία επικοινωνίας εκτός αν είσαι 24/7 σπίτι. 4.Όπου και να κάνεις εγγραφη ,πλέον ζητάνε στοιχεία ,ανάμεσα τους και το κινητό.Εκτος αν σε ασφάλιστρα αυτοκινητου λεω τώρα βάζετε σταθερό ...εκτός αν κάνετε μια παραγγελία σε σκρουτζομάγαζο και δίνεται και παλι σταθερο.Τότε είστε 24/7 σπιτι. 5.Στιγμη ανάγκης.Δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω. Εν ετει 2019 φυσικα και ειναι ειδος πρωτης αναγκης.Δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωνω τηλεφωνικες εταιριες οπως ο καθενας μας αλλα έτσι οπως εξελισσεται η ζωη μας και τα παντα στρεφονται γυρω απ αυτο ...ειναι ανουσιο να προσπαθεις να πεισεις αυτο που δηθεν υποστηριζεις.Σε μερικα χρονια δηλαδη που οι πληρωμες θα γινονται με το κινητο ,εσυ-εις θα ειστε με το nokia το προπολεμικο χωρις χρονο ομιλιας ....ΟΟΟΟκ. Spoiler Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
phoenixpx2002 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 KAΡΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕU
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, phoenixpx2002 είπε KAΡΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΒ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΕU Τι κάρτες; Από ποιον πάροχο; Κάθε 3 μήνες αλλάζεις και αριθμό;
thant Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, CallMeRp είπε 2.Ebanking όπως είπε ο φίλος ,πραγματοποιείς μια πληρωμή κ.α. όλα αυτά τα καλά. 4 ώρες πριν, natural_sgf είπε e-banking που χωρίς κωδικό ασφαλείας που σου ερχεται στο κινητο σου δε μπορείς να κάνεις μεταφορα χρημάτων ή πληρωμές! Για πληρωμή μέσω e-banking έχεις την δυνατότητα να λάβεις τον κωδικό μέσω email. Το γνωρίζετε αυτό; Είδος πρώτης ανάγκης το να έχεις χάρτες, γκουγλ κτλ; Οκ. Θεωρώ όποιος δεν θέλει να έχει (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) σύνδεση cosmote, vodafone, wind, δεν θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου. Λύσεις υπάρχουν για όλα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, thant είπε Για πληρωμή μέσω e-banking έχεις την δυνατότητα να λάβεις τον κωδικό μέσω email. Το γνωρίζετε αυτό; Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε όλες τις τράπεζες. Αν θυμάμαι καλά η Alpha Bank πρόσφατα κατηργησε το token generator (που ηταν σε φυσική μορφή και πατούσες ένα κουμπί) και το άλλαξε υποχρεωτικά με sms σε κινητό τηλέφωνο.
Nikolas00 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, polaki είπε Όχι φίλε μου, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέω. Ότι όλοι εσείς εδώ μέσα που παραπονιέστε για 50 λεπτά, δεν καταλαβαίνετε ότι ο περιπτεράς ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Δεν κάνει αγαθοεργία, ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Και για να κάνει κάτι, ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί. Αν αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνεις, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι του περιπτερά που σου ζητάει τα 50 λεπτά. Εμένα αν με σταματήσει ένας γέρος θα τον βοηθήσω. Στον περιπτερά όμως δεν πάει ένας, πάνε δεκάδες κάθε μέρα να βάλουν κάρτα, και δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι αλλά όλοι εσείς εδώ μέσα (δεν λέω για σένα προσωπικά γιατί δεν ξέρω ούτε τί ηλικία έχεις ούτε αν όντως το κάνεις) που δε θέλετε να ασχοληθείτε 3 λεπτά online να χρεώσετε μία cashcard που ήδη έχετε για να βάλετε μονάδες. Ε ναι λοιπόν, αφού δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας και θέλετε να σας το κάνει άλλος, πληρώστε τα 50 λεπτά. Τα 50 λεπτά δεν είναι για να βγάλει κέρδος ο περιπτεράς, αλλά για να κόψει λίγο την αγαθοεργία από αυτούς που απλά βαριούνται να το κάνουν μόνοι τους online. 23 χρονών μουλάρα η άλλη και πάει και παίρνει κάρτες απ'το περιπτερο, την ίδια στιγμή που έχει ξεπατώσει την κάρτα σε αγορές στο Skroutz από 17 διαφορετικά μαγαζάκια. Εκεί ξέρει να τη χρησιμοποιεί να γλιτώσει 5-10€ από την τιμή μιας retail αλυσίδας. Στα 50 λεπτά της κάρτας δεν ξέρει να το κάνει. Ε ας φάει τη φοβερή και τρομερή χρέωση των 50λεπτών και ας έρθει εδώ να γκρινιάξει.... Τί να πω πια.... Φίλε δε βγάζεις άκρη. Προσωπικά δεν ξαναμπαίνω σε τέτοιο thread γιατί τα αυτονόητα πλέον αν δεν τα καταλαβαίνει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, τί να πω οκ, είμαι εγώ ο παράξενος τελικά... Έλα όμως που στην τελική δεν είμαι εγώ αυτός που κλαίγεται... Ξέρω κόσμο που δίνει 12 και 15€ κάρτες,όταν βάζεις 10€ ονλαιν. Προχθές με ένα γνωστό με λέει φέρε μου μια κάρτα. Του λέω φίλε,10€ ονλαιν βάλε...γλυτώνεις και το 2€. Και αν θες να βγάλεις λεφτά,ανάληψη και κατάθεση στο ΑΤΜ και τέλος. Είναι γελοίο,το πόσο εύκολα δίνουν κάρτες ανέπαφα για αγορές και στο ίντερνετ,και δεν βάζουν κάρτα για το κινητό με την χρεωστική. 1
polaki Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, BILL5 είπε Έτσι κι αλλιώς ούτε πια το νούμερο δεν χρειαζόμαστε έχουμε τα social media που έχουμε παντού ίντερνετ οπότε τους βρίσκεις έτσι και σε βρίσκουν Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, πόσων ετών είσαι και τα λες αυτά? Ποιά social media μου λες? Για να μιλάς με τα φιλαράκια σου? Πήγαινε πιάσε μια δουλειά εσύ και όταν σου ζητήσουν τον αριθμό κινητού πες να σε κάνουν add στο FB, να πάρεις και κανένα like... Ορισμένοι μου φαίνεται έχετε δει τον πραγματικό κόσμο μόνο από Youtube... 12 ώρες πριν, Speculoos είπε Καλά με βλέπω ύστερα από 20+ χρόνια να χαιρετω το ελληνικό μου νουμερο, ήθελα να αλαξω και σιμ Μια-δυο φορες το χρόνο έρχομαι Ελλάδα θα με βρίσκουν και θα τους βρίσκω με τα νούμερα του εξωτερικού Όλο αυτό επειδή σε αναγκάζουν να χρεωθείς 12€ το δίμηνο, δηλαδή 6€ το μήνα ε? Κοίτα να δεις τί αξία έχει τελικά ένα 6€... Στο εξωτερικό πού δουλεύεις? Στην Ουγκάντα και παίρνεις 2€ τη μέρα μεροκάματο? Ε ναι εκεί αν είσαι έτσι δε νομίζω ότι είναι προτεραιότητα το Ελληνικό κινητό.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από polaki 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, thant είπε Για πληρωμή μέσω e-banking έχεις την δυνατότητα να λάβεις τον κωδικό μέσω email. Το γνωρίζετε αυτό; Είδος πρώτης ανάγκης το να έχεις χάρτες, γκουγλ κτλ; Οκ. Θεωρώ όποιος δεν θέλει να έχει (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) σύνδεση cosmote, vodafone, wind, δεν θα έρθει και η συντέλεια του κόσμου. Λύσεις υπάρχουν για όλα... ΡΕ φιλε ...Απομονώνεις μια φράση μου και κάνεις παράθεση σε αυτην μόνο;Κακως ασχολουμαι πραγματικα. Ζουμε στον ιδιο κοσμο;Αυτο θα θελα να ξερω ,με τις απαντησεις σας.Πολυ τρολ ομως.
Lanc3r Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 3:37 ΜΜ, Arkin είπε Καρτελ ειναι αλλα η ΕΕΤΤ δεν κανει τιποτα. Αν γίνουν πολλές καταγγελίες νομίζω θα γίνει κάτι... https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Προσωπικά όταν-αν καταργήσουν την 10€ θα κάνω καταγγελία (πάντα μιλάω για online ανανέωση, εχω να πάω σε περίπτερο για κάρτα 3+ χρόνια - μπορεί και περισσότερο δεν θυμάμαι). Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Lanc3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις