Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikos121 είπε

εχω ενα καρτοκινητο cu και δεν θελω να χασω το νουμερο. γνωριζει κανεις καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα?

Κάθε 2 μήνες.

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikos121 είπε

εχω ενα καρτοκινητο cu και δεν θελω να χασω το νουμερο. γνωριζει κανεις καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα?

Από την τελευταία φορά που έβαλες κάθε 2 μήνες. Εγώ πρέπει να ανανεώσω ξανά στις 4.5.19 και έβαλα στις 4.3.19! Cu και εγώ!

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμήστε ! Ελεύθερη αγορά έχουμε και μιλάμε για είδος που δεν είναι 1ης ανάγκης (νερό, φως κλπ..) . Η μόνη δύναμη που έχουν οι καταναλωτές είναι να ΜΗΝ καταναλώνουν ορισμένα είδη . Και οι εταιρείες από την μεριά τους θα κοιτάξουν το συμφέρον τους κι όπου κάτσει η μπίλια ...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Κάθε 2 μήνες.

Οχι βεβαια. Καθε δυο μηνες πρεπει να βαζεις καβα για να μην χασεις τυπον υπολοιπο. Το νουμερο το χανεις αργοτερα, δεν ξερω ακριβως σε ποσο (6 μηνες ;).

12 λεπτά πριν, jimakris είπε

Παιδιά ηρεμήστε ! Ελεύθερη αγορά έχουμε και μιλάμε για είδος που δεν είναι 1ης ανάγκης (νερό, φως κλπ..) . Η μόνη δύναμη που έχουν οι καταναλωτές είναι να ΜΗΝ καταναλώνουν ορισμένα είδη . Και οι εταιρείες από την μεριά τους θα κοιτάξουν το συμφέρον τους κι όπου κάτσει η μπίλια ...

Μα τι λες τωρα, απο την μια τα κανουν ΟΛΑ ετσι ωστε να μην μπορεις να ζησεις χωρις Τραπεζικο Λογαριασμο και κινητο, και εσυ τωρα μας λες αλλα αντι αλλων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Οχι βεβαια. Καθε δυο μηνες πρεπει να βαζεις καβα για να μην χασεις τυπον υπολοιπο. Το νουμερο το χανεις αργοτερα, δεν ξερω ακριβως σε ποσο (6 μηνες ;).

ειπα και εγω. αν ηταν ετσι τους το χαριζα. απλα επειδη για διαφορους λογους επρεπε να αλλαξω νουμερο και αυτο το εχω 15 χρονια θα ηθελα να το κρατησω.

πρεπει να ειναι 6 μηνες ή 12 οπως λεει ο φιλος

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nikos121 είπε

ειπα και εγω. αν ηταν ετσι τους το χαριζα. απλα επειδη για διαφορους λογους επρεπε να αλλαξω νουμερο και αυτο το εχω 15 χρονια θα ηθελα να το κρατησω.

πρεπει να ειναι 6 μηνες ή 12 οπως λεει ο φιλος

12 μήνες είναι. Στους 6 μπαίνει φραγή στους 12 καταργητε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν λεει ομως για ποσο παραμενει ενεργος. Επ`αοριστον?

Απλα λεει πως για 4 μηνες δεν εβαλες καρτα

Δημοσ.

Μιλάει αόριστα ενεργός δεν κατάλαβα τι εννοούσε ακριβώς. Απλά φοβόμουν για μπλοκάρισμα εισερχομένων κλήσεων. Θα μου ήταν άχρηστο τελείως μετά.

Φαντάστηκαότι θα ήταν σαν απενεργοποιημένος αλλά ακόμα στο όνομα μου. Όπως και να είχε εγώ έβαλα κάρτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, QuitLife είπε

Σε ενα χρονο απο την ημερα που εβαλες καρτα δηλαδη 12 μηνες.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα που άνοιξα στις 14 Μαρτίου που βλέπω ότι καλά κρατεί. 

Εχθές αλλαγή κάρτας sim σε νέα nano sim από τα 5€ που είχε πήγε 10€ και αυτή. Αφορά τη Vodafone. Δεν ξέρω οι άλλοι πόσο την δίνουν. Φαντάζομαι το καρτέλ έχει εναρμονιστεί. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, notist είπε

Εχθές αλλαγή κάρτας sim σε νέα nano sim από τα 5€ που είχε πήγε 10€ και αυτή. Αφορά τη Vodafone. Δεν ξέρω οι άλλοι πόσο την δίνουν. Φαντάζομαι το καρτέλ έχει εναρμονιστεί. 

JFC, 10 ευρώ κάτι που έπρεπε να σου δώσουν δωρεάν; Καρτέλ δε λες τιποτα...

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, notist είπε

την επομενη φορα κανε ενα αιτημα φορητοτητας να δεις πως τα 10€ θα γινουν 0€...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 14/3/2019 στις 7:22 ΜΜ, notist είπε

Εδώ είσαι 

http://www.bonline.gr/gr/wind/upiresies/w-online-offer/

Αυτός είναι ο σκοπός του θέματος...

Τι ειναι το bonline.gr ??εχει την οψη του wind.gr αλλα δεν ειναι ασφαλεις συνδεση ..

Επεξ/σία από aspirini
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aspirini είπε

Τι ειναι το bonline.gr ??εχει την οψη του wind.gr αλλα δεν ειναι ασφαλεις συνδεση ..

Το domain ανήκει στην interworks.gr

Μήπως είναι resellers της wind; Περίεργο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...