Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 21 minutes ago, aris1986 said: Το καρτοκινητο στην Ελλαδα δεν το θελουν ουτε οι ιδιες οι εταιριες που το παρεχουν. Ε όσο να 'ναι προτιμούν να είναι περισσότεροι οι χρήστες συμβολαίων από ότι καρτοκινητών.
aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, sezebo είπε ε καλα σου ειπε, δε θελουν να πουλανε συσκευες τα μαγαζια αυτα. Τα λεφτα τα πολλα τα βγαζουν απο τα συμβολαια ειτε κινητης ειτε σταθερης ειτε ιντερνετ. Γιαυτο μας πρηζουν στα τηλεφωνα μεσιμεριατικα να μας πουλησουν συμβολαια Ναι αλλα εγω την πουλεψα δεν μπορουσα με το που μπαινει πελατης πχ να βαλει καρτα ή να του δειξω πως μπαινουν τα δεδομενα ωστε να του το παω πλαγιως και να τον πριξω ποσο καλυτερη ειναι η ταδε εταιρια αρκει να τον βαλω να βαλει υπογραφη. Προσωπικα μου την εδινε αυτο. Ουσιαστικα λειτουργουσε σαν περιπτερο με τσιγαρα (= βαζω καρτα πληρωνω λογαριασμο και αρχιζει το promotion για συνδεσεις) Ασε που εμπαινε ο καθε ασχετος και νομιζε οτι ειναι ψηλικατζιδικο και ελεγε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ FB ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΑΛΗΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ. Ελεγε ο πωλητης και που το ξερω εγω οτι δεν τα φαγατε καταλαθος ή καποιος αλλος; ΕΣΥ μου εκανες την συνδεση σε ΕΣΕΝΑ ηρθα ναζ το μου το φτιαξεις. Λες να λεω ψεμματα τι αντιμετωπιση ειναι αυτη φερε μου τον υπευθυνο (αμα το τραβαγε πολυ κτλπ) Οχι σε μενα στους λιγο πιο παλιους τοτε που ηταν μηνες!
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Α ρε, που πήγαν οι χρυσές εποχές που μπορούσαμε να κάνουμε ανανέωση 3€ με λήξη μετά από 12 μήνες... Που; 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, sezebo είπε ε καλα σου ειπε, δε θελουν να πουλανε συσκευες τα μαγαζια αυτα Γιατι υπαρχει εστω και ενα μαγαζι ειτε ειναι η vodafone ειτε η μεγαλυτερες εταιριες στην Γη τυπου Microsoft,Google,Apple,Samsung που να μην προτιμαει στις συνδρομες και το να αγοραζεις software απο το hardware? Αυτη ειναι η λογικη ακομα και στις ταινιες βλεπε netflix...Ετσι εχουν τα μεγιστα κερδη και την ελαχιστη ζημια. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, rafa1919 είπε Α ρε, που πήγαν οι χρυσές εποχές που μπορούσαμε να κάνουμε ανανέωση 3€ με λήξη μετά από 12 μήνες... Που; Πέθαναν μαζί με τον τζάμπα.
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πέθαναν μαζί με τον τζάμπα. Άσε τα να πάνε φίλε μου...
maxdore217 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Για wind f2g , Το υβριδικό πακέτο '' όπως το είχαν κάνει αυτοί! '' με χρέωση 8.57€ για 25μέρες και αποστολή στο 12410 (κωδικός 82) δεν ισχύει πλέον . Έρχεται μήνυμα : To Πακέτο δεν είναι διαθέσιμο στο οικονομικό σας πρόγραμμα! Για ομιλία , τι βάζουμε τώρα ( για δώστε καμία ιδέα )
ioanniskar Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω στο CU app πως μπορώ να κάνω ανανέωση €10 και €12. Την τελευταία φορά είχα κάνει €10 για 2 μήνες. Αν κάνω €12 θα ανανεωθεί για 3 μήνες ή το κατήργησαν κι αυτό; Επίσης μου έχουν έρθει 2 sms. Το 1ο πριν μέρες: ME TO CU KEPΔIZEIΣ!ΣE KAΘE ANANEΩΣH EΩΣ 14/04 ΘA EXEIΣ ΔΩPO 300ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ + 500MB!KANE OΣEΣ ANANEΩΣEIΣ ΘEΛEIΣ ΓIA NA EΠIKOINΩNEIΣ ΞEΓNOIAΣTA! και το 2ο TΩPA MONO EΣY MΠOPEIΣ NA EXEIΣ ΔΩPEAN 100Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 7 MEPEΣ ME MIA ANANEΩΣH AΠO 12E ΠOY ΘA KANEIΣ MEXPI 19/04! Αν ανανεώσω με €12 θα πάρω και τις δύο προσφορές από τη στιγμή που δεν έχει λήξει η διορία και για τις δύο; Στο 1ο sms δεν ξεκαθαρίζει για πόσο χρόνο είναι τα δωρεάν λεπτά. Εννοεί 1 μήνα; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από ioanniskar
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 19/3/2019 στις 4:51 ΜΜ, dollyyy19 είπε μιας και δεν προκειτε να ανανεωσω στο νουμερο,καμια ιδεα πως να φαω 8 ευρω πριν τα φαει η wind?οχι κλησεις και δεδομενα,εχω στο αλλο νουμερο..... Στείλε sms στο 19810. Βοηθάς το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αξέχαστη εμπειρία. Δεν μας φτάνουν οι απανωτές αυξήσεις των εταιρειών έχουμε και την ασυδοσία μερικών περιπτερούχων που ζούνε σε δική τους τροχιά. Έχω πάει το απόγευμα βόλτα προς Νέα Μάκρη και γυρίζω.Σταματάω σε περίπτερο που υπάρχει δεξιά 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση Ραφήνας και κατεβαίνει η σύζυγος να πάρει μία κάρτα cosmote των 12 ευρώ και ένα παιχνίδι για το παιδάκι που έχω μαζί μου. .Της δίνω μετρητά επειδή ξέρω ότι με κάρτα ή δεν δίνουν ή θέλουν παραπάνω.Γυρίζει και ρωτάω. -Πόσα πλήρωσες για την κάρτα;;;;;; -12,80 ευρώ. -Έδωσες κάρτα τελικά;;;; -Όχι μετρητά που μου έδωσες.Πάρε και τα ρέστα μου λέει νευριασμένα. -Δεν σου μιλάω για τα ρέστα καλέ άλλο λέω.Δώσε μου το χαρτί. Το παίρνω κατεβαίνω πάω στο περίπτερο μία κυρία λίγο βαριά τύπισσα.Ακολουθεί διάλογος με το χαρτί εγώ στο χέρι. -Κυρία μου ήρθε η σύζυγος και αγόρασε μία κάρτα cosmote 12 ευρώ.Πόσο τη χρεώσατε;;; -12.80 -Μα με μετρητά σας πλήρωσε.Μήπως κάνατε λάθος;;;;; -Όχι χρεώνουμε προμήθεια. -Από πότε και με τι δικαίωμα.Το ξέρω ότι με κάρτα κάποιοι χρεώνουν παραπάνω αλλά με μετρητά όπου και να έχω πάρει κανείς δεν χρεώνει παραπάνω.Και δεν δώσατε και απόδειξη. -Εμείς έτσι χρεώνουμε. -Την κοιτάζω είμαι έτοιμος να εκραγώ και της λέω. -Δηλαδή αν τώρα εγώ αγοράσω ένα περιοδικό που γράφει απέξω τιμή πώλησης 6 ευρώ θα με χρεώσετε παραπάνω και προμήθεια. -Όχι 6 ευρώ θα σας χρεώσσω. -Τότε έχετε τρεις επιλογές.Ή μου δίνετε πίσω τα 80 λεπτά η παίρνετε την κάρτα και μου δίνετε τα 12,80. Την Τρίτη δεν θα σας την πω θα την μάθετε αν απορρίψετε τις δύο προηγούμενες. -Δώστε μου την κάρτα. Την έδωσα πήρα τα 12,80 ήρθα στο Γέρακα πήρα κάρτα και έδωσα 12 ευρώ όπως δίνω πάντα. Για την Τρίτη βέβαια και ποτέ δεν θα πήγαινα να κάνω καταγγελία.Δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ μου.Απλά δεν ήθελα η κυρία να νομίζει ότι είναι ασύδοτη να πουλάει όσο γουστάρει και να νομίζει πως κανείς δεν θα της μιλήσει. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν περάσετε από εκεί να έχετε το νου σας.Πάρτε άλλα πράγματα και κάρτα από αλλού. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από papoys1 9
sezebo Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αξέχαστη εμπειρία. Δεν μας φτάνουν οι απανωτές αυξήσεις των εταιρειών έχουμε και την ασυδοσία μερικών περιπτερούχων που ζούνε σε δική τους τροχιά. Έχω πάει το απόγευμα βόλτα προς Νέα Μάκρη και γυρίζω.Σταματάω σε περίπτερο που υπάρχει δεξιά 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση Ραφήνας και κατεβαίνει η σύζυγος να πάρει μία κάρτα cosmote των 12 ευρώ και ένα παιχνίδι για το παιδάκι που έχω μαζί μου. .Της δίνω μετρητά επειδή ξέρω ότι με κάρτα ή δεν δίνουν ή θέλουν παραπάνω.Γυρίζει και ρωτάω. -Πόσα πλήρωσες για την κάρτα;;;;;; -12,80 ευρώ. -Έδωσες κάρτα τελικά;;;; -Όχι μετρητά που μου έδωσες.Πάρε και τα ρέστα μου λέει νευριασμένα. -Δεν σου μιλάω για τα ρέστα καλέ άλλο λέω.Δώσε μου το χαρτί. Το παίρνω κατεβαίνω πάω στο περίπτερο μία κυρία λίγο βαριά τύπισσα.Ακολουθεί διάλογος με το χαρτί εγώ στο χέρι. -Κυρία μου ήρθε η σύζυγος και αγόρασε μία κάρτα cosmote 12 ευρώ.Πόσο τη χρεώσατε;;; -12.80 -Μα με μετρητά σας πλήρωσε.Μήπως κάνατε λάθος;;;;; -Όχι χρεώνουμε προμήθεια. -Από πότε και με τι δικαίωμα.Το ξέρω ότι με κάρτα κάποιοι χρεώνουν παραπάνω αλλά με μετρητά όπου και να έχω πάρει κανείς δεν χρεώνει παραπάνω.Και δεν δώσατε και απόδειξη. -Εμείς έτσι χρεώνουμε. -Την κοιτάζω είμαι έτοιμος να εκραγώ και της λέω. -Δηλαδή αν τώρα εγώ αγοράσω ένα περιοδικό που γράφει απέξω τιμή πώλησης 6 ευρώ θα με χρεώσετε παραπάνω και προμήθεια. -Όχι 6 ευρώ θα σας χρεώσσω. -Τότε έχετε τρεις επιλογές.Ή μου δίνετε πίσω τα 80 λεπτά η παίρνετε την κάρτα και μου δίνετε τα 12,80. Την Τρίτη δεν θα σας την πω θα την μάθετε αν απορρίψετε τις δύο προηγούμενες. -Δώστε μου την κάρτα. Την έδωσα πήρα τα 12,80 ήρθα στο Γέρακα πήρα κάρτα και έδωσα 12 ευρώ όπως δίνω πάντα. Για την Τρίτη βέβαια και ποτέ δεν θα πήγαινα να κάνω καταγγελία.Δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ μου.Απλά δεν ήθελα η κυρία να νομίζει ότι είναι ασύδοτη να πουλάει όσο γουστάρει και να νομίζει πως κανείς δεν θα της μιλήσει. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν περάσετε από εκεί να έχετε το νου σας.Πάρτε άλλα πράγματα και κάρτα από αλλού. φιλαρακι, στα 12 ευρω ο ψιλικατζης βγαζει 0.10 ευρω πλεον. Καλα κανουν και βαζουν καπελο αλλιως θα το κλεισουν. Αν δε σαρεσει να βαζεις απο ιντερνετ. Το θεμα δεν εχει να κανει με την καρτα και τα ΠΟΣ, εχει να κανει με το νεο πολυ μικρο επιπεδο κερδους. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από sezebo 1
papoys1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, sezebo είπε φιλαρακι, στα 12 ευρω ο ψιλικατζης βγαζει 0.10 ευρω πλεον. Καλα κανουν και βαζουν καπελο αλλιως θα το κλεισουν. Αν δε σαρεσει να βαζεις απο ιντερνετ. Το θεμα δεν εχει να κανει με την καρτα και τα ΠΟΣ, εχει να κανει με το νεο πολυ μικρο επιπεδο κερδους. Φίλε δεν ξέρω πόσο βγάζουν.Αν μπαίνουν μέσα ας μην πουλάνε όχι να παρανομούν. Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι κάθε μήνα αγοράζω συνήθως από περίπτερα - ψιλικατζίδικα της περιοχής μου Παλλήνη - Γέρακα - Αγία Παρασκευή δύο κάρτες το μήνα πάντα με μετρητά παντού πληρώνω παλαιότερα 7 και 10 τώρα 12.Ποτέ δεν πλήρωσα λεπτό παραπάνω. Στα τόσα χρόνια πρώτη φορά μου έτυχε να ζητήσουν προμήθεια με μετρητά.Με κάρτα μου έχουν ξαναζητήσει αλλά με μετρητά ποτέ. Από την άλλη το να θέλεις να χρεώσεις καπέλο, δώσε απόδειξη να είσαι εν μέρει νόμιμος για αυτό που κάνεις. δηλαδή τι και γιατί το χρεώνεις αναλυτικά, όχι παίρνουμε μαύρα 80 λεπτά παραπάνω και τα ρίχνουμε στη τσέπη. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από papoys1 1
plomaskost Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Αξέχαστη εμπειρία. Δεν μας φτάνουν οι απανωτές αυξήσεις των εταιρειών έχουμε και την ασυδοσία μερικών περιπτερούχων που ζούνε σε δική τους τροχιά. Έχω πάει το απόγευμα βόλτα προς Νέα Μάκρη και γυρίζω.Σταματάω σε περίπτερο που υπάρχει δεξιά 100 μέτρα μετά τη διασταύρωση Ραφήνας και κατεβαίνει η σύζυγος να πάρει μία κάρτα cosmote των 12 ευρώ και ένα παιχνίδι για το παιδάκι που έχω μαζί μου. .Της δίνω μετρητά επειδή ξέρω ότι με κάρτα ή δεν δίνουν ή θέλουν παραπάνω.Γυρίζει και ρωτάω. -Πόσα πλήρωσες για την κάρτα;;;;;; -12,80 ευρώ. -Έδωσες κάρτα τελικά;;;; -Όχι μετρητά που μου έδωσες.Πάρε και τα ρέστα μου λέει νευριασμένα. -Δεν σου μιλάω για τα ρέστα καλέ άλλο λέω.Δώσε μου το χαρτί. Το παίρνω κατεβαίνω πάω στο περίπτερο μία κυρία λίγο βαριά τύπισσα.Ακολουθεί διάλογος με το χαρτί εγώ στο χέρι. -Κυρία μου ήρθε η σύζυγος και αγόρασε μία κάρτα cosmote 12 ευρώ.Πόσο τη χρεώσατε;;; -12.80 -Μα με μετρητά σας πλήρωσε.Μήπως κάνατε λάθος;;;;; -Όχι χρεώνουμε προμήθεια. -Από πότε και με τι δικαίωμα.Το ξέρω ότι με κάρτα κάποιοι χρεώνουν παραπάνω αλλά με μετρητά όπου και να έχω πάρει κανείς δεν χρεώνει παραπάνω.Και δεν δώσατε και απόδειξη. -Εμείς έτσι χρεώνουμε. -Την κοιτάζω είμαι έτοιμος να εκραγώ και της λέω. -Δηλαδή αν τώρα εγώ αγοράσω ένα περιοδικό που γράφει απέξω τιμή πώλησης 6 ευρώ θα με χρεώσετε παραπάνω και προμήθεια. -Όχι 6 ευρώ θα σας χρεώσσω. -Τότε έχετε τρεις επιλογές.Ή μου δίνετε πίσω τα 80 λεπτά η παίρνετε την κάρτα και μου δίνετε τα 12,80. Την Τρίτη δεν θα σας την πω θα την μάθετε αν απορρίψετε τις δύο προηγούμενες. -Δώστε μου την κάρτα. Την έδωσα πήρα τα 12,80 ήρθα στο Γέρακα πήρα κάρτα και έδωσα 12 ευρώ όπως δίνω πάντα. Για την Τρίτη βέβαια και ποτέ δεν θα πήγαινα να κάνω καταγγελία.Δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ μου.Απλά δεν ήθελα η κυρία να νομίζει ότι είναι ασύδοτη να πουλάει όσο γουστάρει και να νομίζει πως κανείς δεν θα της μιλήσει. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν περάσετε από εκεί να έχετε το νου σας.Πάρτε άλλα πράγματα και κάρτα από αλλού. Σαν τη σύζυγο μου και πολλές άλλες γυναίκες.Σε τέτοια θέματα δεν ασχολούνται και τα αποδέχονται αμασητα, αντίθετα με μένα που φορτώνω άσχημα. 1
riet Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Λοιπόν έχω το εξής θέμα! Θα βρίσκομαι στο εξωτερικό για ένα μήνα και θα ήθελα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ του κινητού μου. Το θέμα είναι ότι οποιο πρόγραμμα και αν διαλέξω έχει όριο στα MB στο εξωτερικό, πχ αν διαλέξω πρόγραμμα 1GB έχει όριο 400MB για περιαγωγή και από εκεί και έπειτα χρεώνει τα υπόλοιπα ξεχωριστά. Οπότε ερωτώ, υπάρχει δυνατότητα μέσω κάποιου vpn για android να έχω ip ελληνική ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω όλα mb; Και αν Ναι, ποιο είναι το καταληλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, riet είπε Λοιπόν έχω το εξής θέμα! Θα βρίσκομαι στο εξωτερικό για ένα μήνα και θα ήθελα να χρησιμοποιώ το ίντερνετ του κινητού μου. Το θέμα είναι ότι οποιο πρόγραμμα και αν διαλέξω έχει όριο στα MB στο εξωτερικό, πχ αν διαλέξω πρόγραμμα 1GB έχει όριο 400MB για περιαγωγή και από εκεί και έπειτα χρεώνει τα υπόλοιπα ξεχωριστά. Οπότε ερωτώ, υπάρχει δυνατότητα μέσω κάποιου vpn για android να έχω ip ελληνική ώστε να μπορέσω να χρησιμοποιήσω όλα mb; Και αν Ναι, ποιο είναι το καταληλο; Τα μπερδευεις τα πράγματα φίλε. Δεν έχει καμία σχέση το vpn σε αυτή τη περίπτωση. Το κινητό συνδέεται σε κυψέλη (cell tower) και από κει καταλαβαίνεις το location. Το VPN είναι κάμποσα επίπεδα πιο πάνω από αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις