Joshua21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, BILL5 είπε Ανάλογα τι πρόγραμμα έχεις κάνει το τέλος κινητής τηλεφωνίας στο μικρότερο είναι 3,42€ Εγώ προσωπικά δεν έχω δει να μου ανεβαίνει Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 3,42€ Θα μας τρελάνεις, πριν είχες γράψει πως αν κάνεις σύνδεση το γλιτώνεις, τώρα μας λες το ακριβώς αντίθετο... Επίσης δεν πάει ανάλογα τι πρόγραμμα έχεις κάνει, υπολογίζεται με βάση το μηνιαίο λογαριασμό σου.
prometheas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2019 στις 10:15 ΜΜ, teri23 είπε Εγώ πληρώνω 40€ το μήνα και έχω 30gb ίντερνετ στην ο2 απεριόριστες κλήσεις στο εσωτερικό (Γερμανία) και μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίντερνετ σε όλη την Ευρώπη. μου κάνει εντύπωση πόσο πίσω έμεινε η Ελλάδα και σε αυτόν τον τομέα. Γιατί στους άλλους τομείς είμαστε καλύτερα ? Συγκοινωνίες, κόστος ενέργειας, μεταφορές, υποδομές, γραφειοκρατία, ποιότητα ζωής, καθαριότητα Έχουμε κολλήσει με την τηλεφωνία και λέμε τα ίδια και τα ίδια λες και στα υπόλοιπα είμαστε Ευρωπαίοι.. Γεωγραφικά ανήκουμε στην Ευρώπη, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε Αφρικανική χώρα (υποσαχάρια..) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από prometheas 1
dimitridegrecia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 15/3/2019 στις 12:31 ΜΜ, armagedwnn είπε Συμφορίτη νομίζω έπεσες στην παγίδα τους. Έχω το ίδιο φοιτητικό και μου τηλεφωνικά μου έκαναν την ίδια πρόταση. Ρωτάω τον υπάλληλο τι εννοείς έχει λήξει, έχει λήξει το εισητήριο για τα μέσα όχι το πάσο (εντωμεταξύ το έχω παραδώσει το πάσο και δεν έχω καν), τέλος πάντων μου λέει θα απενεργοποιηθεί η προσφορά σας και εμείς σας κάνουμε αυτή την ευκαιρία για πάντα φοιτητικό. Του απάντησα συγνώμη αλλά η ταμπέλα σας δεν με πείθει, σας παρακαλώ να με ειδοποιήσετε όταν διακόψετε τις προσφορές. 6 περίπου μήνες και ακόμη μου το κόβουν. Τι να σου πω, εγώ πήγα σε κατάστημα και το έκανα με το πάσο ήδη ληγμένο, μου το πέρασαν κανονικά και μετά από 1 μήνα έκανα και του αδερφού μου που τώρα είναι αγγλία και το χρησιμοποιεί κομπλέ. 3 χρόνια κλείνω τον Μάιο. Εγώ ξέρω οτι αυτά τα χρόνια γλυτώνω περίπου 25 ευρώ το μήνα που ήμουν στην κοσμοτέ (με λιγότερα ΜΒ κιόλας) και άλλο τόσο ο αδερφός μου! Και να μου το κόψουνε, τα λεφτά τα γλύτωσα!
armagedwnn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, dimitridegrecia είπε Τι να σου πω, εγώ πήγα σε κατάστημα και το έκανα με το πάσο ήδη ληγμένο, μου το πέρασαν κανονικά και μετά από 1 μήνα έκανα και του αδερφού μου που τώρα είναι αγγλία και το χρησιμοποιεί κομπλέ. 3 χρόνια κλείνω τον Μάιο. Εγώ ξέρω οτι αυτά τα χρόνια γλυτώνω περίπου 25 ευρώ το μήνα που ήμουν στην κοσμοτέ (με λιγότερα ΜΒ κιόλας) και άλλο τόσο ο αδερφός μου! Και να μου το κόψουνε, τα λεφτά τα γλύτωσα! Δεν διαφωνώ ότι δεν είναι ένα καλό συμβόλαιο. Αλλά σε σύγκριση με το απλό φοιτητικό cu, που έχει πολύ δυνατά πακέτα δεν συγκρίνεται. Εγώ με 8,5 ευρώ πια (ήταν 7 κάποτε), βάζω 1200 λεπτά προς όλους 1200 μηνύματα προς όλους και 1200mb. επίσης έχεις και το shake it που σου δίνει άλλο ένα γκίκα. Όπως επίσης και τα 600 λεπτά προς cu + 600 μβ κάθε μήνα τσάμπα. Και προστίθενται κάθε μήνα, οπότε ο λογαριασμός μου με 10 ευρώ το μήνα είναι έτσι και έχω και υπόλοιπο για κάμια κλήση εξωτερικό.
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Arkin είπε Πια εταιρεία έχει ακόμα προγράμματα με 5 ευρώ? η wind,περα των τιμων στην εφαρμογη που ειναι αρκετα τσιμπημενες εχει καποιες πως να το πω,κρυφες προτασεις/προσφορες μεσω σμσ για καποια μελη,απο οσο εχω διαβασει στο απεναντι φορουμ ακομη και να μην ερθουν τα σμσ παλι ισχυουν για ολα τα μελη,εχει λοιπον με 5 ευρω 1γβ και 400 προς ολους καθε μηνα αν υπολογισεις τα f2g εβδομαδιαια και τα mb καταθεσης με 10 ευρω εχεις μια τυπικη ανεση για 2 μηνες πλας 1
akarthis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ο συγκεκριμενος κλαδος εχει χαρακτηριστικα ολιγοπωλειου , με ατυπες(?) συμφωνιες τιμων, προσφορων και ανακυκλωσης πελατων. Και κερασακι, τη συμμετοχη του κρατους με την εγκληματικη επιβολη φορου πανω σε φορο. Αρκει να δει κανεις τα μεγεθη προστιμων που πληρωνουν οι συγκεκριμενες εταιριες, σε σημειο που με κανουν να πιστευω οτι εχουν συγκεκριμενα badget για προστιμα 2
red7genius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 8:14 ΜΜ, badbad είπε Ναι αλλα τα 10 ευρώ στην Ρουμανία έχουν αξία και αγοραστική δύναμη όπως τα 50 ευρω στην Ελλάδα... Και στην Γερμανία ο κατώτατος είναι σχεδόν 4πλάσιος και το σούπερ μάρκετ, όπως και τα καύσιμα είναι, αν όχι πιο φτηνά, στα ίδια επίπεδα με την Ελλάδα. 2
BILL5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, red7genius είπε Και στην Γερμανία ο κατώτατος είναι σχεδόν 4πλάσιος και το σούπερ μάρκετ, όπως και τα καύσιμα είναι, αν όχι πιο φτηνά, στα ίδια επίπεδα με την Ελλάδα. στην Ελλάδα όλα ανεβαίνουν ο μισθός η παραμένει κατεβαίνει μόνο εμείς αυτό μπορώ να το καταφέρουμε παγκοσμίως
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, The_Judas είπε Ο καθένας κοιτάει την τσέπη του. Γκρινιάζει ο καθένας για τις ακριβές τιμές της πολυεθνικής vodafone... και μετά νοικιάζει με 400 ευρώ το ακίνητο στον συνάνθρωπο του που παίρνει μισθό 500. Όσο δεν λύνονται τα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας, όπως η υπερφορολόγηση, κόκκινα δάνεια, ο πόλεμος στο κεφάλαιο και στις επενδύσεις, το ξύλο σε τουρίστες που ψωνίζουν κυριακή(!!!)... θα έχουμε αυτή την στρεβλή εικόνα της οικονομίας. Γιατί τα προβλήματα της οικονομίας δεν λύνονται με δωράκια και επιδόματα αλλά με πραγματικές λύσεις. Αν νοικιάσεις σπίτι με 400 ευρώ ενοίκιο και ο μισθός σου είναι 500 τότε συγνώμη αλλά περισσότερο φταις εσύ παρά αυτός που όρισε τέτοια τιμή. Μετά αυτός που δίνει 400 για νοίκι και με 500ευρώ μισθό θα γκρινιάζει για το κόστος σε ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,κινητή,σταθερή,κοινόχρηστα και βάλε κι άλλα. 1 1
alkis13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο περιπτερο για τηλεφωνο. Καιρος ηταν πια. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από alkis13
dollyyy19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 μιας και δεν προκειτε να ανανεωσω στο νουμερο,καμια ιδεα πως να φαω 8 ευρω πριν τα φαει η wind?οχι κλησεις και δεδομενα,εχω στο αλλο νουμερο.....
sezebo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανανέωση χρόνου ομιλίας χωρίς έξτρα χρεώσεις στα ΠΡΟΠΟ https://www.voria.gr/article/tora-efkoli-ke-grigori-pliromi-logariasmon-sta-katastimata-opap https://www.tora.gr/ananeosi-chronou-omilias-internet/ Αποτι βλεπω ΜΟΝΟ μετρητα για να αγορασεις καρτα Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από sezebo
aris1986 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Πώς το κατάφεραν αυτό χωρίς προμήθεια; Μόνο για κάρτες; Για λογαριασμούς ΔΕΗ κτλπ;
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πώς το κατάφεραν αυτό χωρίς προμήθεια; 36 λεπτά πριν, sezebo είπε Αποτι βλεπω ΜΟΝΟ μετρητα για να αγορασεις καρτα Έτσι το κατάφεραν.
sezebo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πώς το κατάφεραν αυτό χωρίς προμήθεια; Μόνο για κάρτες; Για λογαριασμούς ΔΕΗ κτλπ; Για λογαριασμό πληρώνεις προμήθεια κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις