BILL5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 9:11 ΠΜ, notist είπε Το καρτέλ συνεχίζει ακάθεκτο. Αφού κατήργησαν την κάρτα ανανέωσης των 5€, κατήργησαν και των 10€ και πήγαν στα 12€. Το χορό ξεκίνησε η wind και ακολούθησε η Cosmote. Εχθές στη δουλειά που ήθελε ένας πελάτης κάρτα ανανέωσης των 10€ vodafone, δεν με άφηνε το σύστημα netlink που έχουμε να της εκδώσω, και φαντάστηκα ότι την κατήργησαν και αυτοί. Τελικά της έβγαλα με 15€. Το βράδυ μπήκα από την εφαρμογή της vodafone που έχω στο κινητό μου , και διαπίστωσα ότι δεν έχουν καταργήσει την ανανέωση των 10€-προσωρινά φαντάζομαι- αλλά έχουν προσθέσει τα 12€. Σε κατάστημα δεν έχω πάει ακόμα να δω τι γίνεται. Ένας φίλος μου είπε ότι σε ψιλικατζίδικο που ζήτησε κάρτα ανανέωσης των 10€ της vodafone, του έβγαλαν με 12€ και πλήρωσε και 0,50 προμήθεια δηλαδή 12,50€. Με το ζόρι δηλαδή μινι συμβόλαιο αφού η ανανέωση από 6 μήνες πήγε στους 3 μετά στους 2 με προοπτική κάθε μήνα. Στην υγειά μας. Αυτό ακριβώς έχουν καταργηθεί τα 10 ευρώ για τα πακέτα κάνουν 10 ευρώ οπότε σου λέει βάλε 12 για δύο μήνες και είσαι κομπλέ τώρα όταν παίρνεις από το περίπτερο η μίνι μάρκετ έχει την προμήθεια της netlink 0.50€ και στο κάτω-κάτω σου λένε Βάλε την πιστωτική σου κάρτα στην εφαρμογή και μπορείς να πάρεις όποια ανανέωση θέλεις
polaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 3:03 ΜΜ, kr0m είπε στην αμερικη εκαναν μποικοταζ μια εβδομαδα στο κρεας για μια αυξηση 5 τα εκατο στην τιμη του, και πετυχαν μειωση της. εδω, εχουμε αυξηση της τιμης 20%, αθλια πακετα, και ακομα καθομαστε! ντροπη! Στην Αμερική περπατάω πεζοδρόμιο ενώ χιονίζει και φυσάει, γλιστράω και πέφτω κάτω, σπάω πόδι και με πληρώνουν μια ζωή γιατί το τσιμέντο στο σημείο αυτό δεν ήταν γκρι ανοικτό, αλλά γκρι σκούρο και δεν προβλέπεται από τους νόμους... Τί συζητάμε ακριβώς? Βλέπεις καμία Αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει εδώ? Και στην Βόρεια Κορέα αν διαμαρτυρηθείς για τις χρεώσεις του νερού, θα σε εκτελέσουν. Βλέπεις πάλι καμιά Ν.Κορεάτικη σημαία να ανεμίζει εδώ? ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί γίνεται στην Αμερική λοιπόν. Ούτε αν εκτελούνται στη Β. Κορέα μας ενδιαφέρει. ΕΔΩ τί γίνεται είναι το θέμα. Και εδώ αυτό που γίνεται είναι καίγονται ζωντανοί 100 άνθρωποι στο Ματι, πνίγονται άλλοι τόσοι 2 φορές στη Μάνδρα, και δεν υπάρχει καμία ευθύνη κανενός και πουθενά. Ε, πάμε να διαμαρτυρηθούμε για τις χρεώσεις της κινητής εμείς.. σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο μας. Stop dreaming please. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από polaki 6 1
opcorsa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 φιλαρακι εχεις 1 ευρω να παω να παρω καρτα? ακομα και δεκα ευρω το διμηνο που βαζουμε ολα καλα ειναι ρε παιδες αραξτε λιγο...
KANAR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εγω παντως ενα εχω να πω. Η ΕΕΤΤ ειναι υποχρεωμενη να απαντησει. Ταραξτε τους λοιπον στα e-mails. Μετα τις 100?-200?-300?500? απαντησεις ,αν μη τι αλλο θα καταλαβουν οτι κατι γινεται. 2
opcorsa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Η ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΝΑΤΣΕΣ 😛 1 1
The_Judas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polaki είπε Στην Αμερική περπατάω πεζοδρόμιο ενώ χιονίζει και φυσάει, γλιστράω και πέφτω κάτω, σπάω πόδι και με πληρώνουν μια ζωή γιατί το τσιμέντο στο σημείο αυτό δεν ήταν γκρι ανοικτό, αλλά γκρι σκούρο και δεν προβλέπεται από τους νόμους... Τί συζητάμε ακριβώς? Βλέπεις καμία Αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει εδώ? Και στην Βόρεια Κορέα αν διαμαρτυρηθείς για τις χρεώσεις του νερού, θα σε εκτελέσουν. Βλέπεις πάλι καμιά Ν.Κορεάτικη σημαία να ανεμίζει εδώ? ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί γίνεται στην Αμερική λοιπόν. Ούτε αν εκτελούνται στη Β. Κορέα μας ενδιαφέρει. ΕΔΩ τί γίνεται είναι το θέμα. Και εδώ αυτό που γίνεται είναι καίγονται ζωντανοί 100 άνθρωποι στο Ματι, πνίγονται άλλοι τόσοι 2 φορές στη Μάνδρα, και δεν υπάρχει καμία ευθύνη κανενός και πουθενά. Ε, πάμε να διαμαρτυρηθούμε για τις χρεώσεις της κινητής εμείς.. σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο μας. Stop dreaming please. Στις ΗΠΑ πηγαίνει ο πολίτης να ζητήσει συντάξεις στα 50, διορισμούς, δωράκια σε συντεχνίες κλπ; Εδώ πηγαίναμε και τα παίρναμε. Οπότε μάλλον γατάκια είναι οι αμερικάνοι μπροστά μας. Απλά εδώ πέρα ο πολίτης δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει κάτι για την κοινωνία. Ολα τα λαικά κινήματα στην Ελλάδα είχαν αστεία επιχειρήματα. Ακόμη και σήμερα νομίζουμε ότι για τα μνημόνια φταίει ο Σοιμπλε, ο Γεωργίου ή ότι το χρέος είναι εικονικό... τέτοιες ανοησίες ακούγονται ακόμα και σήμερα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από The_Judas 2
MitsosDaBest13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 9:19 ΠΜ, 29gk είπε Η ανανεωση των 12€ στην Cosmote ειναι για 3 μηνες. Όχι και η Cosmote θα το κάνει 2μηνο.
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, KANAR είπε Εγω παντως ενα εχω να πω. Η ΕΕΤΤ ειναι υποχρεωμενη να απαντησει. Ταραξτε τους λοιπον στα e-mails. Μετα τις 100?-200?-300?500? απαντησεις ,αν μη τι αλλο θα καταλαβουν οτι κατι γινεται. Δεν θα κοιμηθεί ο Παππάς όλο το βράδυ αν πέσουν πολλά τηλέφωνα στην ΕΕΤΤ...... Άλλωστε για καταναλωτές είναι διαθέσιμη η γραμμή 9 -12 ..... Στην χώρα που πουλήσαν την Βιστωνίδα ..... HELLENIC TELECOMMUNICATIONS & POST COMMISSION 60 Kifissias Avenue 151 25 Maroussi Athens, Greece Tel.: +30 210 6151000 (09:00-14:30 EET) For consumers: +30 210 6151194 (09:00-12:00 EET) Fax: +30 210 610 5049 Email: [email protected]
29gk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Όχι και η Cosmote θα το κάνει 2μηνο. Εκανα 3 ανανεωσεις στις 1 και 10 ΜΑρτιου και πληρωσα 12€ εναντι των 10€ και πηρα 3 μηνες εναντι των 2 που μου εδινε πριν. Δεν καταλαβαινω λοιπον ουτε το "οχι" σου ουτε και τι ξερεις και για το ποτε θα το "κανει η Cosmote".
leolipop Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Να αλλα εγω δεν σχολιασα την τιμη που μπορει να παρει καποιος, ειτε ειδικης τηλεφωνικης προσφορας, ειτε μεσω γνωστου ειτε με με δεν ξερω γω τι αλλο τροπο. Εγω σχολιασα τις τιμες/παροχες που ειναι αναρτημενα στα site των εκαστοτε εταιριων, και βαση των επισημων τιμων που βλεπω και αυτα που προσφερουν (ειδικα οσο αφορα τα data) ειναι για κλαματα. Μα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες.Για αυτό το λόγο ποτέ δεν ασχολήθηκα με πάγια πακετα η συνδέσεις των παροχών γιατί είναι γελοία αυτα που δίνουν για αυτά που πληρώνεις.
Arkin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, 29gk είπε Εκανα 3 ανανεωσεις στις 1 και 10 ΜΑρτιου και πληρωσα 12€ εναντι των 10€ και πηρα 3 μηνες εναντι των 2 που μου εδινε πριν. Δεν καταλαβαινω λοιπον ουτε το "οχι" σου ουτε και τι ξερεις και για το ποτε θα το "κανει η Cosmote". Απο τις 19/3 δηλαδη σε 4 μερες θα ειναι διμηνο και με 10 και με 12 ευρω και με 20. 2 μηνες τρωνε τα λεφτα στους 3 φραγη. 1
pedrojay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, 29gk είπε Εκανα 3 ανανεωσεις στις 1 και 10 ΜΑρτιου και πληρωσα 12€ εναντι των 10€ και πηρα 3 μηνες εναντι των 2 που μου εδινε πριν. Δεν καταλαβαινω λοιπον ουτε το "οχι" σου ουτε και τι ξερεις και για το ποτε θα το "κανει η Cosmote". Το ξέρει γιατί το είπε η ίδια η cosmote ρε φίλε,δεν κάνει πρόβλεψη. Έλεος,διαβάστε λίγο τα ποστ πριν γράψετε και το παίξετε έξυπνοι,έχει μπει ήδη 2-3 φορές το link της ανακοίνωσης. Σου εγγυώμαι λοιπόν κι εγώ ότι στην επόμενη ανανέωση που θα κάνεις θα πάρεις 2 μήνες,όσο κι αν νομίζεις οτι εσύ είσαι σπέσιαλ πελάτης ή οτι η εταιρεία σου "δεν τα κάνει αυτά"😀😀 1 1
29gk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, pedrojay είπε Το ξέρει γιατί το είπε η ίδια η cosmote ρε φίλε,δεν κάνει πρόβλεψη. Έλεος,διαβάστε λίγο τα ποστ πριν γράψετε και το παίξετε έξυπνοι,έχει μπει ήδη 2-3 φορές το link της ανακοίνωσης. Σου εγγυώμαι λοιπόν κι εγώ ότι στην επόμενη ανανέωση που θα κάνεις θα πάρεις 2 μήνες,όσο κι αν νομίζεις οτι εσύ είσαι σπέσιαλ πελάτης ή οτι η εταιρεία σου "δεν τα κάνει αυτά"😀😀 Καλλιτεχνη, καταρχην σεμνοτερα και με λιγοτερο υφακι και χαρακτηρισμους. Κουβεντα κανουμε. Εγω ανεφερα οτι μου ειπαν στο καταστημα της εταιρειας οπου και εκανα την ανανεωση και πληρωσα ακριβοτερα για κατι αλλα και πηρα και 1 μηνα περισσοτερο. Και μου ανεφερε καθαρα ο υπαλληλος πως απο εδω και περα αυτο θα ισχυει. Το εαν ο υπαλληλος ειπε ψεματα ή δεν ηξερε την ανακοινωση της εταιρειας ή αυτη βγηκε αργοτερα, θα το συζητησω μαζι του το τελος Μαιου που θα παω ξανα για ανανεωση. Εαν τον βρω φυσικα.
KANAR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Δεν θα κοιμηθεί ο Παππάς όλο το βράδυ αν πέσουν πολλά τηλέφωνα στην ΕΕΤΤ...... Άλλωστε για καταναλωτές είναι διαθέσιμη η γραμμή 9 -12 ..... Στην χώρα που πουλήσαν την Βιστωνίδα ..... HELLENIC TELECOMMUNICATIONS & POST COMMISSION 60 Kifissias Avenue 151 25 Maroussi Athens, Greece Tel.: +30 210 6151000 (09:00-14:30 EET) For consumers: +30 210 6151194 (09:00-12:00 EET) Fax: +30 210 610 5049 Email: [email protected] Το τηλεφωνο τι να το κανω? Να τους παρω να κλεισουμε ραντεβου το βραδι για ποτο? Εγω εγραψα για μια μεθοδο σε αντιδιαστολη με το να γραφει ο καθενας μονος του σε ενα φορουμ ή σε καποιο γκρουπ στο facebook. Ειναι η αρμοδια αρχη και εχει υποχρεωση να απαντησει γραπτως. Μια ταπεινη αποψη κατεθεσα και πιστευω οτι αυτο σε συνδυασμο με την συνεχη ενοχληση σε μμε που δεχονται μηνυματα ειναι οτι μπορει να κανει καποιος ωστε να ακουστει ενα θεμα και οχι να μενει στην σιωπη οπως καποιοι σφοδρα επιθυμουν. Εγω παντως αυτο κανω και η ΕΕΤΤ αν και με καθυστερηση μου εστειλε μια μακροσκελεστατη απαντηση.
pedrojay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, 29gk είπε Καλλιτεχνη, καταρχην σεμνοτερα και με λιγοτερο υφακι και χαρακτηρισμους. Κουβεντα κανουμε. Εγω ανεφερα οτι μου ειπαν στο καταστημα της εταιρειας οπου και εκανα την ανανεωση και πληρωσα ακριβοτερα για κατι αλλα και πηρα και 1 μηνα περισσοτερο. Και μου ανεφερε καθαρα ο υπαλληλος πως απο εδω και περα αυτο θα ισχυει. Το εαν ο υπαλληλος ειπε ψεματα ή δεν ηξερε την ανακοινωση της εταιρειας ή αυτη βγηκε αργοτερα, θα το συζητησω μαζι του το τελος Μαιου που θα παω ξανα για ανανεωση. Εαν τον βρω φυσικα. Στο μεταξύ όμως έσπευσες να απαξιώσεις την απάντηση κάποιου που βασιζόταν σε επίσημη ανακοίνωση.Αυτό προσπάθησα να τονίσω,ότι δεν κάνουμε απλά κουβέντα πλέον,είναι ήδη γεγονός (από 19/3) Και γενικά καλύτερα να δίνεις λιγότερη βαρύτητα σε αυτά που θα σου πει ένας πωλητής σε ένα κατάστημα,εσκεμμένα ή όχι,θα γλυτώσεις αρκετά ευτράπελα. Παρεμπιπτόντως , η ανακοίνωση φαίνεται να έχει ημερομηνία 15/2,το λέω σε περίπτωση που ξαναβρείς τον υπάλληλο Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από pedrojay 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις