Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, 12180 είπε

Ίσα που πρόλαβες.Από την Τρίτη γίνεται δίμηνο

Ο φίλος παραπάνω είπε πως έγινε, εσύ λες πως θα γίνει.

Έχεις πρόχειρο κάποιο link?

Άκυρο, το βρήκα:

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/150219_anakoinwsh_Kartokiniths.pdf

Επεξ/σία από Joshua21
  • Sad 1
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε

Φοιτητικό συμβόλαιο Vodafone με 16 ευρώ το μήνα 300 προς όλους και 300 sms και 4GB internet. Δέχονται και ληγμένα πάσα φοιτητικά να ξέρετε (ή αν έχετε παλιό επικυρωμένο αντίγραφο - όπως εγώ). Και το κρατάς για πάντα. 

Συμφορίτη νομίζω έπεσες στην παγίδα τους.

Έχω το ίδιο φοιτητικό και μου τηλεφωνικά μου έκαναν την ίδια πρόταση. Ρωτάω τον υπάλληλο τι εννοείς έχει λήξει, έχει λήξει το εισητήριο για τα μέσα όχι το πάσο (εντωμεταξύ το έχω παραδώσει το πάσο και δεν έχω καν), τέλος πάντων μου λέει θα απενεργοποιηθεί η προσφορά σας και εμείς σας κάνουμε αυτή την ευκαιρία για πάντα φοιτητικό. Του απάντησα συγνώμη αλλά η ταμπέλα σας δεν με πείθει, σας παρακαλώ να με ειδοποιήσετε όταν διακόψετε τις προσφορές.

6 περίπου μήνες και ακόμη μου το κόβουν.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, achilles_g_ said:

2 μήνες πήγε και η 12 αρα

Xθες ανανέωσα στη Cosmote κι έβγαλε 3 μήνες...

1 hour ago, Joshua21 said:

Fucking basterds...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Aυτο το προγραμμα που λες αν μπω στο site της wind υπαρχει, η ειναι ειδικη εκτπωση/προσφορα προς εσενα?

Aπο τηλεφωνικη προσφορα που ειχα μεχρι τοτε "φοιτητικο" που ειχα αγορασει απο μελος εδω.Εκανα 2 τετοιες συνδεσεις και πηρα και 2 action cameras bitmore (δε με χαλασανε).Δεν αλλαξα τοσο για τις παροχες αλλα επειδη η καρτα που εβαζα ηθελε 10αρα και μετραγε για 25 μερες και οχι 30...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leolipop είπε

Aπο τηλεφωνικη προσφορα που ειχα μεχρι τοτε "φοιτητικο" που ειχα αγορασει απο μελος εδω.Εκανα 2 τετοιες συνδεσεις και πηρα και 2 action cameras bitmore (δε με χαλασανε).Δεν αλλαξα τοσο για τις παροχες αλλα επειδη η καρτα που εβαζα ηθελε 10αρα και μετραγε για 25 μερες και οχι 30...

Να αλλα εγω δεν σχολιασα την τιμη που μπορει να παρει καποιος, ειτε ειδικης τηλεφωνικης προσφορας, ειτε μεσω γνωστου ειτε με με δεν ξερω γω τι αλλο τροπο.

Εγω σχολιασα τις τιμες/παροχες που ειναι αναρτημενα στα site των εκαστοτε εταιριων, και βαση των επισημων τιμων που βλεπω και αυτα που προσφερουν (ειδικα οσο αφορα τα data) ειναι για κλαματα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, badbad είπε

Το έχω αναλύσει και σε προηγούμενο μήνυμα. Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο μέσος καταναλωτής παρακάμπτει την παραδοσιακή χρήση τηλεφώνου και επικοινωνεί σε μεγάλο βαθμό με την χρήση voip προγραμμάτων Viber Skype messenger κτλ. Με αυτό τον τρόπο οι εταιρίες έχουν χάσει αρκετά έσοδα που πρέπει να ισορροπήσουν με κάποιον τρόπο. Παραδοσιακοί χρήστες καρτοκινητων πέρα από φοιτητές ανέργους και οικονομικά αδύνατους είναι και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που βρίσκονται στην χώρα μας. Αυτοί λοιπόν επικοινωνούσαν με τις χώρες καταγωγής τους καταναλώνοντας παλιά  τηλεκαρτες και αργότερα κάρτες  ανανέωσης αλλά πλέον με το voip το έκαναν σχεδόν ανεξοδα. Έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να φορολογηθουν και να συμβάλλουν και αυτοί στην οικονομία της χωρας που τους φιλοξενεί.  Η αύξηση λοιπόν των τελών καρτοτηλεφωνου είχε να κάνει ξεκάθαρα και με αυτό. Κυρίως με αυτό. Τώρα αν αυτή η πρακτική έθιξε και τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας Ελλήνων , δεν νομίζω πως απασχολεί τους κυβερνώντες. Εξάλλου για μερικές ευάλωτες κατηγορίες όπως είναι οι φοιτητές υπάρχουν αρκετά προνομιακα προγράμματα. 

Το θέμα είναι, για να μην μπερδεύεσαι και γράφεις σχόλια πολιτικοκοινωνικού χαραχτήρα , ότι πλέον πρέπει να βάζεις 12 € αναννέωση υποχρεωτικά άσχετα αν μιλήσεις ή το χρησιμοποιήσεις.

Η μερίδα που θίγεται είναι κυρίως των συνταξιούχων που το έχουν για περιπτώσεις ανάγκης.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

πλέον πρέπει να βάζεις 12 € αναννέωση υποχρεωτικά άσχετα αν μιλήσεις ή το χρησιμοποιήσεις.

Μέσω ίντερνετ, δεν γίνεται να βάζεις 10 ευρώ ; Την περασμένη παρασκευή το έκανα. 

Για τη διατήρηση των λεπτών ομιλίας, ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να την κόψουν ;;; (σε περίπτωση που ανανεώνεις μια μέρα πριν τη λήξη) . 

Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει τελείως οι τιμολογήσεις, για συμβόλαιο θέλεις κοντά κανά 30άρι το μήνα (350 το χρόνο, από αυτά που σε όλους μας περισσεύουν...) με ΑΣΤΕΙΕΣ παροχές κι άρα ακόμα και 12€ το μήνα καρτοκινητό μπορούμε να το θεωρήσουμε δώρο, ευτυχία, λόγο να πετάμε στα σύννεφα κτλ.

Η μίμηση των τιμών, ακόμα και των ονομασιών των προγραμμάτων (!), είναι τραγική εδώ και χρόνια. Δε γνωρίζω ακριβώς πώς διακρίνεται νομικά το καρτέλ-μη καρτέλ, αλλά αν αυτό που συμβαίνει στην «ελεύθερη αγορά» της επικοινωνίας δεν είναι καρτέλ, τότε δεν ξέρω πραγματικά τί μπορεί να είναι. Αφού έχουν όλες οι εταιρείες το ίδιο κόστος παροχής υπηρεσιών και την ίδια τιμολόγηση, ας εξαγοραστούν μεταξύ τους, να μην επιλέγουμε και ταμπέλα, ένα και το αυτό. Τί μας πρήζουν τάχα με διαφημίσεις λες και προσφέρουν το κάτι διαφορετικό, πού είναι ο δήθεν ανταγωνισμός;

Η μόνη ελπίδα που διαφαίνεται είναι αν κάποια στιγμή ελευθερωθεί η αγορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πως το όλο πρόβλημα είναι στην "πληθώρα" των εταιριών. 11εκ άτομα ήμαστε δεν γίνεται να διαμοιράζονται τα κέρδη σε 3 εταιρίες, όταν άλλες χώρες με 80+εκ έχουν και εκείνες 3 παρόχους.

• Like 1
Δημοσ.

Το 2017 θυμάμαι είχα πάει στην Ρουμανία για διακοπές και αγόρασα μια κάρτα Vodafone να κάνω τη δουλειά μου (πριν καταργηθεί το roaming).

Απεριόριστα λεπτά σε εθνικά και διεθνή δίκτυα και 15GB για ένα μήνα.

Με 10€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PCharon είπε

Έχουν ξεφύγει τελείως οι τιμολογήσεις, για συμβόλαιο θέλεις κοντά κανά 30άρι το μήνα (350 το χρόνο, από αυτά που σε όλους μας περισσεύουν...) με ΑΣΤΕΙΕΣ παροχές κι άρα ακόμα και 12€ το μήνα καρτοκινητό μπορούμε να το θεωρήσουμε δώρο, ευτυχία, λόγο να πετάμε στα σύννεφα κτλ.

που τα θες τοσα λεφτα? Τι να τα κανεις 30 ευρο το μηνα καρτοκινητη? Υπαρχουν συμβολαια φθηνοτερα...

Δημοσ.

12 ευρω το μηνα μαγκες να τους ταιζουμε, αλλιως θα μας βγαλουν φτωχομπινεδες, ηδη ξεκινησαν τα πρωτα τα πρωτα windcosmotevodafones accounts 😥

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο cu μενού έχει επέκταση υπολοίπου με 4 και 6 ευρώ. Αυτό τι ρόλο βαράει έχει κάποιο μειονέκτημά? 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 9:11 ΠΜ, notist είπε

Το καρτέλ συνεχίζει ακάθεκτο. Αφού κατήργησαν την κάρτα ανανέωσης των 5€, κατήργησαν και των 10€ και πήγαν στα 12€. Το χορό ξεκίνησε η wind και ακολούθησε η Cosmote. Εχθές στη δουλειά που ήθελε ένας πελάτης κάρτα ανανέωσης των 10€ vodafone, δεν με άφηνε το σύστημα netlink που έχουμε να της εκδώσω, και φαντάστηκα ότι την κατήργησαν και αυτοί. Τελικά της έβγαλα με 15€. 

Το βράδυ μπήκα από την εφαρμογή της vodafone που έχω στο κινητό μου , και διαπίστωσα ότι δεν έχουν καταργήσει την ανανέωση των 10€-προσωρινά φαντάζομαι- αλλά έχουν προσθέσει τα 12€. Σε κατάστημα δεν έχω πάει ακόμα να δω τι γίνεται. 

Ένας φίλος μου είπε ότι σε ψιλικατζίδικο που ζήτησε κάρτα ανανέωσης των 10€ της vodafone, του έβγαλαν με 12€ και πλήρωσε και 0,50 προμήθεια δηλαδή 12,50€. 

Με το ζόρι δηλαδή μινι συμβόλαιο αφού η ανανέωση από 6 μήνες πήγε στους 3 μετά στους 2 με προοπτική κάθε μήνα. 

Στην υγειά μας.

Αυτό ακριβώς έχουν καταργηθεί τα 10 ευρώ για τα πακέτα κάνουν 10 ευρώ οπότε σου λέει βάλε 12 για δύο μήνες και είσαι κομπλέ τώρα όταν παίρνεις από το περίπτερο η μίνι μάρκετ έχει την προμήθεια της netlink 0.50€ και στο κάτω-κάτω σου λένε Βάλε την πιστωτική σου κάρτα στην εφαρμογή και μπορείς να πάρεις όποια ανανέωση θέλεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2019 στις 3:03 ΜΜ, kr0m είπε

τι παει να πει "οταν δεν γινει τιποτα και στο φεισμπουκ"; "οταν δεν γινει"; δηλαδη εσυ το θεωρεις αποτυχια πριν καν ξεκινησει; 
απ΄το να ειρωνευεσαι γραφοντας χαζομαρες, προτεινω να παραθεσεις εσυ καποια προταση πιο υλοποιησιμη, και αποτελεσματικοτερη απο την δικη μου.

θες να κλαιγεσαι σε ενα τεχνολογικο φορουμ που ΠΟΣΟΙ να το διαβαζουν, και ΠΟΣΟΙ να ασχολουνται με το συγκεκριμενο thread βλεποντας την απατεωνια να πηγαινε συννεφο Ή να κανεις μια προσπαθεια να ξεκινησεις κατι στο φεισμπουκ, που σπανια θα βρεις ατομα να μην εχουν, και που μεχρι και στη σελιδα του whats up να μπεις θα δεις οτι μονο κραξιμο τρωνε;; πονταρω οτι θες την πρωτη επιλογη.

παιδια, οταν δε μας αρεσει μια κατασταση, προσπαθουμε να την αλλαξουμε, δεν κοιταμε μονο λεμε "α ντροπη αισχος απατεωνια"...εαν θελετε να αντιδρασετε η να μποικοταρετε η οτιδηποτε, οργανωθειτε και οπου βγει. οσοι καθεστε και κλαιγεστε και δεν ειστε προθυμοι να κανετε απολυτως τιποτα, καθιστε ρουφηξτε το αυγο σας μεχρι να εξισωθουν οι τιμες καρτοκινητων με αυτες των συμβολαιων.

ελπιζω να ειστε ευχαριστημενοι με τα εξαιρετα πακετα των 7 ΕΥΡΩ (!!!!) για 700mb (!!!!) απ'το whats up, και μαλλον ειστε γιατι δε βλεπω να διαμαρτυρεται κανεις.
το 73' στην αμερικη εκαναν μποικοταζ μια εβδομαδα στο κρεας για μια αυξηση 5 τα εκατο στην τιμη του,  και πετυχαν μειωση της.
εδω, εχουμε αυξηση της τιμης 20%, αθλια πακετα, και ακομα καθομαστε! ντροπη!

Φίλε έχασες το νόημα αυτού που λέω. Σε χαλάει η αντίδραση του ΚΑΝΑΠΕ όλων αυτών που γκρινιάζουν απτον καναπέ τους ποστάροντας στο insomnia. Και τους λες να το φτιάξουν group στο Facebook. Για να γίνει ΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΙ να γίνει δηλαδή, πραγματικά? 

Βλέπεις να γίνεται το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα ή στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη όταν κάποιοι "γραφικοί" διαμαρτύρονται? 

Είδες να έγινε τίποτα με τους αγανακτισμένους? Αλήθεια που είναι αυτές οι τραγικές φιγούρες, που το ΜΟΝΟ που κατάφεραν ήταν να μπλοκάρουν την κίνηση στους δρόμους το 2011-2012? 

Είδες να έγινε τίποτα με τους Μακεδονομάχους (υπέρ τους είμαι, και κατά του ξεπουλήματος της αστείας μας κυβέρνησης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). 

Και προτείνεις εσύ εδώ να φύγει ο καναπεδάτος γκρινιάρης έλληνας από insomnia, και να πάει να γκρινιάξει στο Facebook για της χρεώσεις μιας (2-3 δεν έχει σημασία) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρίας...??? Πιστεύεις πραγματικά ότι θα αλλάξει κάτι? 

ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Αυτό εννοώ έχασες το νόημα αυτού που λέω.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...