Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες σε αυτά τα καρτοσυμβολαια να ρωτήσω.

αν κάνω ένα που δίνει πχ τυχαία λέω με 20 ευρώ κάποια σμσ ελάχιστα gb και άφθονο χρόνο ομιλίας. 

Αυτα τα 20 που θα πληρώνω στον παροχο θα μπαίνουν και στην κάρτα και θα μπορώ μετά να τα εκμεταλλευτω ώστε να αγοράσω έξτρα gb η ότι άλλο ξεμείνω?? 

• Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, badbad είπε

Το έχω αναλύσει και σε προηγούμενο μήνυμα. Η τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ο μέσος καταναλωτής παρακάμπτει την παραδοσιακή χρήση τηλεφώνου και επικοινωνεί σε μεγάλο βαθμό με την χρήση voip προγραμμάτων Viber Skype messenger κτλ. Με αυτό τον τρόπο οι εταιρίες έχουν χάσει αρκετά έσοδα που πρέπει να ισορροπήσουν με κάποιον τρόπο. Παραδοσιακοί χρήστες καρτοκινητων πέρα από φοιτητές ανέργους και οικονομικά αδύνατους είναι και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών που βρίσκονται στην χώρα μας. Αυτοί λοιπόν επικοινωνούσαν με τις χώρες καταγωγής τους καταναλώνοντας παλιά  τηλεκαρτες και αργότερα κάρτες  ανανέωσης αλλά πλέον με το voip το έκαναν σχεδόν ανεξοδα. Έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να φορολογηθουν και να συμβάλλουν και αυτοί στην οικονομία της χωρας που τους φιλοξενεί.  Η αύξηση λοιπόν των τελών καρτοτηλεφωνου είχε να κάνει ξεκάθαρα και με αυτό. Κυρίως με αυτό. Τώρα αν αυτή η πρακτική έθιξε και τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας Ελλήνων , δεν νομίζω πως απασχολεί τους κυβερνώντες. Εξάλλου για μερικές ευάλωτες κατηγορίες όπως είναι οι φοιτητές υπάρχουν αρκετά προνομιακα προγράμματα. 

μα πως γίνεται προ 8-10ετιας που όχι απλά έμενε όλο το υπόλοιπο σου για ένα χρόνο αλλά και τα λεπτά/μυνήματα έμεναν για ένα χρόνο,κάποιος να ξοδευε παραπάνω από ότι τώρα?

μάλλον δεν φταίει η τεχνολογία αλλά οι μπούρδες που κάνουν τα καρτέλ

μόνοι τους έδιωξαν τον κόσμο,αν έγινε κάτι τέτοιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι σε σταθερή τηλεφωνία του 2000 με χρονοχρέωση σε κλήσεις και ιντερνετ τι λεφτά έδινα και πόσο μπορούσε να ξεφύγει ο λογαριασμός ενώ σήμερα με 20-25 ευρώ έχεις πακέτο απεριόριστο.

Στα κινητά τι γίνεται; Είναι τέτοιο το χάλι που ακόμη και σήμερα σε συμφέρει πολύ περισσότερο να βάλεις καρτοκινητό και να ψαχτείς με τις επιμέρους προσφορές.

Αντί να κοιτάξουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικά  πακέτα συμβολαίων για να προσεγγίσουν και πάλι κόσμο κυνηγάνε να πάρουν 10 ευρώ κερατιάτικα από ανθρώπους που κάνουν περιστασιακή χρήση...

Επεξ/σία από wakabanka
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Εμενα δεν θα με πειραζε τοσο η ανανεωση καθε 2-3 μηνες παντως, λιγο πολυ η πλειοψηφια μια 10αρα καρτουλα εστω καθε 2-3 μηνες την βαζει.Ειναι σπαστικο βεβαια αυτο το "με το ετσι θελω ανανεωση" αλλιως να νιωθεις οτι ανανεωνεις απο επιλογη αλλιως οτι το κανεις με το ζορι.

Εμενα αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι  τα πακετα που δινουνε και ειδικοτερα τα πακετα των mb.

Tα δεδομενα εν ετη 2019 που χρησιμοπουνται κατα κορον ειναι αστεια ακριβα.Αγοραζεις ιντερνετ και νιωθεις οτι αγοραζεις χρυσο απο κοσμηματοπωλειο.

Γιαυτό αγόραζε σοσιαλ πακετο που εχει ίντερνετ μονο για φειςμπουκ κτλ και βαλε ενα VPN οπως το AnonyTun για να μπαίνεις παντού :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Exoskeletor είπε

Γιαυτό αγόραζε σοσιαλ πακετο που εχει ίντερνετ μονο για φειςμπουκ κτλ και βαλε ενα VPN οπως το AnonyTun για να μπαίνεις παντού :)

Προς το παρον το μονο που κανω ειναι υπομονη να συμπληρωθει το χρονικο διαστημα του συμβολαιου που κακως εχω εδω και ενα χρονο πλεον για να γυρισω παλι σε καρτοκινητη.Θα το εκοβα χθες αλλα πρπει να πληρωσω "προστιμο" επειδη ειναι 24μηνο.

4 ώρες πριν, DYEL είπε

μα πως γίνεται προ 8-10ετιας που όχι απλά έμενε όλο το υπόλοιπο σου για ένα χρόνο αλλά και τα λεπτά/μυνήματα έμεναν για ένα χρόνο,κάποιος να ξοδευε παραπάνω από ότι τώρα?

Εγω δεν θυμαμαι να γινοτανε ποτε αυτο που γραφεις.Ανεκαθεν θυμαμαι οτι τα πακετα sms/χρονου ομιλιας ητανε μηνιαια, αν τελειωνε ο μηνας και ειχες ακομη υπολοιπο sms/ομιλια απλα  τα εχανες.Ομιλια/sms με ετησια διαρκεια δεν θυμαμαι να υπηρξε ποτε.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δυστυχως ειναι ειδος πρωτης αναγκης και για το 80% του κοσμου δεν γινεται αυτο.

Μας το κανανε «αναγκη» μια χαρα ζουσαμε και πριν τα κινητα. Οποια αναγκη την εξυπηρετουσε το σταθερο.

Δημοσ.

Εχθές που πήγα σε ψιλικατζίδικο για cosmote καρτα μου έδωσε τον 12€ +0,5 προμήθεια ομως στην σελίδα τους μπορούσες να πάρεις κάρτα  με 10€.

Τι να κάνουν τα παιδιά πέφτουν τα έσοδα τους και ψάχνουν τρόπους να τα κρατήσουν σταθερά η να τα αυξήσουν !!

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, sunlight2030 said:

Εχθές που πήγα σε ψιλικατζίδικο για cosmote καρτα μου έδωσε τον 12€ +0,5 προμήθεια ομως στην σελίδα τους μπορούσες να πάρεις κάρτα  με 10€.

Τι να κάνουν τα παιδιά πέφτουν τα έσοδα τους και ψάχνουν τρόπους να τα κρατήσουν σταθερά η να τα αυξήσουν !!

H 12αρα όμως κρατάει 3 μήνες ενώ η 10αρα 2 μήνες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Εγω δεν θυμαμαι να γινοτανε ποτε αυτο που γραφεις.Ανεκαθεν θυμαμαι οτι τα πακετα sms/χρονου ομιλιας ητανε μηνιαια, αν τελειωνε ο μηνας και ειχες ακομη υπολοιπο sms/ομιλια απλα  τα εχανες.Ομιλια/sms με ετησια διαρκεια δεν θυμαμαι να υπηρξε ποτε.

Φίλος μέχρι πρόσφατα είχε καρτοκινητο σε κάποιο πανάρχαιο πρόγραμμα που δεν έχανες το χρόνο ομιλίας που σου περίσσευε  αλλά έπρεπε να βάζει κάρτα κάθε μήνα 10€ με αποτέλεσμα να έχει κάπου 5000 λεπτά ομιλίας. Μέχρι που πριν δυο μήνες του άλλαξαν το πρόγραμμα και του τα μηδένισαν

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Mr_Terror said:

Και για vodafone η 12αρα κραταει 3 μηνες?

Λογικά ναι, εξάλλου το καρτέλ κάνει παρόμοια πράγματα, στην ίδια λογική όλοι...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Μας το κανανε «αναγκη» μια χαρα ζουσαμε και πριν τα κινητα. Οποια αναγκη την εξυπηρετουσε το σταθερο.

Ε τοτε πετα το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ThReSh είπε

H 12αρα όμως κρατάει 3 μήνες ενώ η 10αρα 2 μήνες...

2 μήνες πήγε και η 12 αρα

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

2 μήνες πήγε και η 12 αρα

Πότε έγινε αυτό?

Εγώ προσωπικά πάντως έβαλα στις 8/3/19 12€ στην κοσμοκάρτα μου, και το υπόλοιπο ανανεώθηκε για 3 μήνες δλδ 7/6/19.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πότε έγινε αυτό?

Εγώ προσωπικά πάντως έβαλα στις 8/3/19 12€ στην κοσμοκάρτα μου, και το υπόλοιπο ανανεώθηκε για 3 μήνες δλδ 7/6/19.

Ίσα που πρόλαβες.Από την Τρίτη γίνεται δίμηνο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...