Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες απλά δν βάζεις κάρτα και την βγάζεις με εφαρμογές ένα μήνα και θα δείτε αλλαγή...Στην Σουηδία το το συμβόλαιο που έχω στα 20 ευρω  εχει απεριοριστες κλησεις μυνήματα και 20giga που μου τα κάνει 40νη εταιρεία ως μπόνους...Και κάρτα να βάζεις έχει στάνταρ απεριόριστα κλήσεις και μυνήματα και παίζει μόνο τα giga internet.

• Like 3
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να σε ρωτησω πανω σε αυτο. Αν μπει φραγη στο κινητο λογω μη ανανεωσης καρτας συνεχιζει να δουλευει το voip μεσω των ΜΒ που εχουμε πχ απο παρε μοιρασε?

Απαντα λιγο σε αυτο που ρωτησα αν γνωριζεις. Πχ εχω 7GB απο παρε μοιρασε. Αν δεν ανανεωσω και μπει φραγη συνεχιζει να δουλευει το voip μεσω των ΜΒ που εχω τα οποια προφανως δεν ληγουν αφου τα ανανεωνω συνεχεια με το παρε μοιρασε?

Δεν έχει να κάνει με φραγή στον αριθμό. Έχει να κάνει με την σύνδεση στο ίντερνετ. Αν έχεις MB και έχεις ίντερνετ στο κινητό ακόμα και αν έχει φραγή ο αριθμός το voip δουλεύει κανονικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο με σχετικά καλή ταχύτητα (>3mbps)

Επεξ/σία από likos_de
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, likos_de είπε

Δεν έχει να κάνει με φραγή στον αριθμό. Έχει να κάνει με την σύνδεση στο ίντερνετ. Αν έχεις MB και έχεις ίντερνετ στο κινητό ακόμα και αν έχει φραγή ο αριθμός το voip δουλεύει κανονικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο με σχετικά καλή ταχύτητα (>3mbps)

Εξαιρετικο αυτο. Βλεπω να το γυρναω σε voip συντομα μιας και μιλαω max 100 λεπτα το μηνα. Οποτε με 6 ευρω που εχουν τα 800 λεπτα θα με παει ολο το χρονο. MB εχω αρκετα GB περνω απο παρε μοιρασε. Εξαλλου οπου εχουμε 2G σημα πιανουμε και δεδομενα κανονικα. Κατεβαζω την εφαρμογη να τσεκαρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εξαιρετικο αυτο. Βλεπω να το γυρναω σε voip συντομα μιας και μιλαω max 100 λεπτα το μηνα. Οποτε με 6 ευρω που εχουν τα 800 λεπτα θα με παει ολο το χρονο. MB εχω αρκετα GB περνω απο παρε μοιρασε. Εξαλλου οπου εχουμε 2G σημα πιανουμε και δεδομενα κανονικα. Κατεβαζω την εφαρμογη να τσεκαρω.

Με 2g νομίζω θα έχεις πρόβλημα καθως η ταχύτητα είναι χαμηλή και θα έχεις σπασίματα και διακοπές στον ήχο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, likos_de είπε

callingcredit.com κάνεις λογαριασμό, βάζεις λεφτά μέσω paypal, κατεβάζεις την εφαρμογή mobile voip από το playstore και κάνεις επιβεβαίωση του αριθμού σου. Ο αριθμός ύστερα φαίνεται κανονικά σε ότι κλήση κάνεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ίντερνετ είτε WiFi είτε 4g/3g και η ποιότητα εξαιρετική. 

οκ, σε ευχαριστω. βεβαια εχω windows phone ακομα, παω να δω αν υπαρχει η εφαρμογη...

τα 1600 λεπτα που λες, με τα 12 ευρω, περιπου ποσα γκιγκα χρειαζονται σαν δεδομενα? για να εχω μια εικονα... εχεις εμπειρια?

31 λεπτά πριν, Arkin είπε

δηλαδη, ακομα και αν μπει η φραγη, θα μπορω να με καλουν κανονικα και θα χτυπαει η voip εφαρμογη? και επισης θα μπορω και εγω να καλω χωρις προβλημα? εκπληκτικο αυτο αν ισχυει. σε περιπτωση δικαρτου θα μπορω να χρησιμοποιω και τα δυο νουμερα? ή πρεπει να εχω ξεχωριστα κρεντιτς για καθε νουμερο?

να φανταστω θελει προσοχη να θυμαμαι να ανανεωνω μια φορα το 12μηνο μην χαθει το νουμερο ε?

πωπω την φαγανε,

δεδομενα απο που αγοραζουμε? υπαρχει καμια εταιρια, κατι που να βολευει?

το callingcredit ειναι για κινητα  αλλα και σταθερα νουμερα ε? ισχυει και για εηωτερικο αλλα με αλλες χρεωσεις προφανως?

χιλια ευχαριστω, νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω και κινητοοοο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, burnin είπε

οκ, σε ευχαριστω. βεβαια εχω windows phone ακομα, παω να δω αν υπαρχει η εφαρμογη...

τα 1600 λεπτα που λες, με τα 12 ευρω, περιπου ποσα γκιγκα χρειαζονται σαν δεδομενα? για να εχω μια εικονα... εχεις εμπειρια?

δηλαδη, ακομα και αν μπει η φραγη, θα μπορω να με καλουν κανονικα και θα χτυπαει η voip εφαρμογη? και επισης θα μπορω και εγω να καλω χωρις προβλημα? εκπληκτικο αυτο αν ισχυει. σε περιπτωση δικαρτου θα μπορω να χρησιμοποιω και τα δυο νουμερα? ή πρεπει να εχω ξεχωριστα κρεντιτς για καθε νουμερο?

να φανταστω θελει προσοχη να θυμαμαι να ανανεωνω μια φορα το 12μηνο μην χαθει το νουμερο ε?

πωπω την φαγανε,

δεδομενα απο που αγοραζουμε? υπαρχει καμια εταιρια, κατι που να βολευει?

το callingcredit ειναι για κινητα  αλλα και σταθερα νουμερα ε? ισχυει και για εηωτερικο αλλα με αλλες χρεωσεις προφανως?

χιλια ευχαριστω, νομιζω ηρθε η ωρα να αλλαξω και κινητοοοο

Και εγω τωρα το ψαχνω. Με την φραγη δεν μπορεις να καλεσεις κανονικα ουτε να σε καλεσουν. Το voip ομως εφοσον εχεις δεδομενα συνεχιζει να ισχυει απο οτι γραφει ο φιλος. Δεδομενα με παρε μοιρασε πες καποιον που εχει whats up να σου στελνει 300 καθε μηνα. Αυτα ανανεωνονται εφοσον βαλεις ξανα παρε μοιρασε. Με καθε 10αρα μπορεις να παρεις 300mb απο φιλο που βαλει. Για εξωτερικο δεν γνωριζω για Ελλαδα ισχυει για ολα τα κινητα σταθερα εκτος 5ψηφια προφανως και 090.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και εγω τωρα το ψαχνω. Με την φραγη δεν μπορεις να καλεσεις κανονικα ουτε να σε καλεσουν. Το voip ομως εφοσον εχεις δεδομενα συνεχιζει να ισχυει απο οτι γραφει ο φιλος. Δεδομενα με παρε μοιρασε πες καποιον που εχει whats up να σου στελνει 300 καθε μηνα. Αυτα ανανεωνονται εφοσον βαλεις ξανα παρε μοιρασε. Με καθε 10αρα μπορεις να παρεις 300mb απο φιλο που βαλει. Για εξωτερικο δεν γνωριζω για Ελλαδα ισχυει για ολα τα κινητα σταθερα εκτος 5ψηφια προφανως και 090.

σε ευχαριστώ φιλε. Χμμ τα παρε μοίρασε ειναι ενα θεμα. Άντε βρες κάποιον να εχει γουατσαπ να σου δώσει κτλ κτλ. Το θεμα ειναι αν βρεθεί υπηρεσία να αγοράσεις δεδομένα. Ακομα και σιμ ξένης χωρας πχ αν μας έκανε, κωλοελεγε. Οποιος μάθει κατι, ας μας πει ρε παιδια. Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, burnin είπε

σε ευχαριστώ φιλε. Χμμ τα παρε μοίρασε ειναι ενα θεμα. Άντε βρες κάποιον να εχει γουατσαπ να σου δώσει κτλ κτλ. Το θεμα ειναι αν βρεθεί υπηρεσία να αγοράσεις δεδομένα. Ακομα και σιμ ξένης χωρας πχ αν μας έκανε, κωλοελεγε. Οποιος μάθει κατι, ας μας πει ρε παιδια. Ευχαριστω

Aπο ελλαδα με 3 ευρω εχει 120mb απο whats up τα οποια αρκουν για voip για εξωτερικο δεν γνωριζω. Το παρε μοιρασε ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη για δωρεαν δεδομενα μαζι με reload it.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, likos_de είπε

Δεν έχει να κάνει με φραγή στον αριθμό. Έχει να κάνει με την σύνδεση στο ίντερνετ. Αν έχεις MB και έχεις ίντερνετ στο κινητό ακόμα και αν έχει φραγή ο αριθμός το voip δουλεύει κανονικά.

Αυτο πρεπει να δουλευει μονο μεσω wifi. Με φραγμενο 😑 αριθμο πως θα ανοιξει data? Θελω να πω πως το 3g/4g modem μεσω του παροχου δεν συνδεεται?

Επεξ/σία από Mesqal
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Αυτο πρεπει να δουλευει μονο μεσω wifi. Με φραγμενο 😑 αριθμο πως θα ανοιξει data? Θελω να πω πως το 3g/4g modem μεσω του παροχου δεν συνδεεται?

Πρεπει να γινεται φραγη μονο στις κλησεις εξερχομενες εισερχομενες. Στα data εφοσον εχεις γιατι να τα κοβουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, badbad είπε

Εχεις να κάνεις κάποια επίσημη καταγγελία για τις πρακτικές της επιτροπής ανταγωνισμου ή την αφορίζεις με βάση τις φήμες. Θέλω να σου θυμίσω πως όταν το καρτέλ του γάλακτος πήγε να βάλει βάση τιμής τα 1.20 , πήγε να πέσει η κυβέρνηση.  Η αύξηση τιμή έχει να κάνει καθαρά με την επιβολή φόρου κινητής τηλεφωνίας υπέρ του δημοσίου. Εκεί δεν μπορεί να μιλήσει κανείς και φυσικά δεν ανοίγει ρουθούνι. Παρόλα αυτά από 1-1-19 θεσπίστηκαν και νόμοι που προστατεύουν τους πολίτες από επιπλέον χρεώσεις των εταιριών όπως πλαφόν λογαριασμών. 

Δεν την αφοριζω καθολου γι'αυτο δεν παρεθεσα τις κατα καιρους φημες. Παρεθεσα τα απλουστατα επιχειρηματα που αποτελουν καθαρη εναρμονισμενη πρακτικη. Ας κανει λοιπον την δουλεια της να το αναγνωρισει ως καρτελ να βαλει τα προστιμα που πρεπει και να προτρεψει την ΕΕΤΤ , αν δεν μπορει ή δεν θελει να φτιαξει το καταλληλο πλαισιο για την συγκεκριμενη χωρα, να παρει ενα ετοιμο πλαισιο π.χ απο την Πορτογαλια (δεν γραφω αλλες χωρες της ΕΕ πχ Εσθονια που θα γελουσαν με αυτα που συμβαινουν εδω) και να το αντιγραψει. Οσο δεν κανει το προφανες, θα με κανει να σκεφτομαι οτι κατι αλλο συμβαινει...Δεν μπορει μια χωρα σε αυτη την κατασταση να ειναι ξεφραγο αμπελι με τις ιδιες τις εταιριες να θετουν τους κανονες που τις βολευουν

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Aπο ελλαδα με 3 ευρω εχει 120mb απο whats up τα οποια αρκουν για voip για εξωτερικο δεν γνωριζω. Το παρε μοιρασε ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη για δωρεαν δεδομενα μαζι με reload it.

αρα βάζεις 12 ευρω και εχεις χρήματα για να αγορασεις δεδομενα για δυο μηνες και βάζεις αλλα 12 και εχεις ομιλία για άλλους τρεις ξερω γω. Αρα ενα δεκαρικο ο μήνας. Νοτ μπαντ. Αν το κρεντιτ ισχύει και για τα δυο νούμερα που θα εχω, αξιζει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πρεπει να γινεται φραγη μονο στις κλησεις εξερχομενες εισερχομενες. Στα data εφοσον εχεις γιατι να τα κοβουν?

Αν εχει γινει φραγη αριθμου, σημαινει οτι σου εχουν μηδενισει τα παντα, δε νομιζω να αφησουν τα data. Αν το εχει δοκιμασει καποιος με φραγμενο αριθμο ας μας πει, και εγω ψηνομαι να βαλω.

Δημοσ.

καμια καταγγελία στην εεττ ψήνεται κανένας να κανουμε; να ψάξουμε τις ανακοινώσεις των εταιριών, να παραθεσουμε ημερομηνίες με αυξήσεις κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, burnin είπε

αρα βάζεις 12 ευρω και εχεις χρήματα για να αγορασεις δεδομενα για δυο μηνες και βάζεις αλλα 12 και εχεις ομιλία για άλλους τρεις ξερω γω. Αρα ενα δεκαρικο ο μήνας. Νοτ μπαντ. Αν το κρεντιτ ισχύει και για τα δυο νούμερα που θα εχω, αξιζει

Ναι καπως ετσι. Εφοσον μιλας αρκετα με ενα 10αρικο το μηνα τη βγαζεις και με αρκετα MB ειδικα απο reload it.

1 λεπτό πριν, Mesqal είπε

Αν εχει γινει φραγη αριθμου, σημαινει οτι σου εχουν μηδενισει τα παντα, δε νομιζω να αφησουν τα data. Αν το εχει δοκιμασει καποιος με φραγμενο αριθμο ας μας πει, και εγω ψηνομαι να βαλω.

Δεν πρεπει να τα μηδενιζουν στην cosmote. Η wind σιγουρα τα μηδενιζει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως για αυτο ρωτησα πιο πανω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...