29gk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, pedrojay είπε Στο μεταξύ όμως έσπευσες να απαξιώσεις την απάντηση κάποιου που βασιζόταν σε επίσημη ανακοίνωση.Αυτό προσπάθησα να τονίσω,ότι δεν κάνουμε απλά κουβέντα πλέον,είναι ήδη γεγονός (από 19/3) Και γενικά καλύτερα να δίνεις λιγότερη βαρύτητα σε αυτά που θα σου πει ένας πωλητής σε ένα κατάστημα,εσκεμμένα ή όχι,θα γλυτώσεις αρκετά ευτράπελα Εξακολουθεις, στο ιδιο υφος μαλιστα, να μην καταλαβαινεις πως μεγαλυτερη αξια εχει η επισημη ανακοινωση ( φυσικα ), μετα η πληροφορηση ενος υπαλληλου και τελευταια ενος ανωνυμου σε ενα διαδικτυακο καφενειο. Το τελευταιο μπας και καταλαβεις πως η συζητηση εχει νοημα βοηθειας και οχι επιτιμησης. Και ο καθεις καταλαβαινει, διαλεγει κι ακολουθει οτι και οσα θελει. Οι δικηγοροι κι οι εκπροωποι νομιζω πως περιττευουν. Τελος απο εμενα. 🙂
kr0m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, polaki είπε Φίλε έχασες το νόημα αυτού που λέω. Σε χαλάει η αντίδραση του ΚΑΝΑΠΕ όλων αυτών που γκρινιάζουν απτον καναπέ τους ποστάροντας στο insomnia. Και τους λες να το φτιάξουν group στο Facebook. Για να γίνει ΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΙ να γίνει δηλαδή, πραγματικά? Βλέπεις να γίνεται το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε αυτή τη χώρα ή στην ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη όταν κάποιοι "γραφικοί" διαμαρτύρονται? Είδες να έγινε τίποτα με τους αγανακτισμένους? Αλήθεια που είναι αυτές οι τραγικές φιγούρες, που το ΜΟΝΟ που κατάφεραν ήταν να μπλοκάρουν την κίνηση στους δρόμους το 2011-2012? Είδες να έγινε τίποτα με τους Μακεδονομάχους (υπέρ τους είμαι, και κατά του ξεπουλήματος της αστείας μας κυβέρνησης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Και προτείνεις εσύ εδώ να φύγει ο καναπεδάτος γκρινιάρης έλληνας από insomnia, και να πάει να γκρινιάξει στο Facebook για της χρεώσεις μιας (2-3 δεν έχει σημασία) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρίας...??? Πιστεύεις πραγματικά ότι θα αλλάξει κάτι? ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Αυτό εννοώ έχασες το νόημα αυτού που λέω. ξαναλεω, συγκρινεις το ΙΝΣΟΜΝΙΑ και το μπλα μπλα που ζητημα να εχει τριψηφιο αριθμο ενεργων συμμετεχοντων στις συζητησεις και τετραψηφιο αριθμο μελων, με το φεισμπουκ το οποιο χρησιμοποιουν 3,5 εκ. ελληνες; θελει πολυ μυαλο να δεις σε ποσο πολυ περισσοτερο κοσμο απευθυνεται το φεισμπουκ απ'το ινσομνια; μαλλον. οπως επισης μαλλον θελει πολυ μυαλο να ΜΗΝ συγκρινεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ λογικα! ο καναπεδατος ελληνας του ινσομνια, με το φεισμπουκ, θα επρεπε να φτιαξει μια σελιδα, να μαζεψει και αλλους γκρινιαριδες απ΄τους εκατονταδες που ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ, και να κανουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ. συνεχισε να κλαιγεσαι λοιπον οτι δε θα γινει τιποτα, κανεις δε νοιαζεται για το τι εχεις να πεις ετσι κι αλλιως! 2
Kostasallinone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Χαιρετώ τους καναπεδάτους φίλους μου. Μπορώ την μια εκ των 2 καρτών sim που έχω να την αφήσω 11 μήνες δίχως ανανέωση και πριν λήξη να κάνω μια ανανέωση 10 ευρώ? Δηλαδή ο χρόνος που λήγουν οι αριθμοί παραμένει 12 μήνες απο την τελευταία ανανέωση ή έχει αλλάξει?
Alexandros7474 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, KANAR είπε Το τηλεφωνο τι να το κανω? Να τους παρω να κλεισουμε ραντεβου το βραδι για ποτο? Εγω εγραψα για μια μεθοδο σε αντιδιαστολη με το να γραφει ο καθενας μονος του σε ενα φορουμ ή σε καποιο γκρουπ στο facebook. Ειναι η αρμοδια αρχη και εχει υποχρεωση να απαντησει γραπτως. Μια ταπεινη αποψη κατεθεσα και πιστευω οτι αυτο σε συνδυασμο με την συνεχη ενοχληση σε μμε που δεχονται μηνυματα ειναι οτι μπορει να κανει καποιος ωστε να ακουστει ενα θεμα και οχι να μενει στην σιωπη οπως καποιοι σφοδρα επιθυμουν. Εγω παντως αυτο κανω και η ΕΕΤΤ αν και με καθυστερηση μου εστειλε μια μακροσκελεστατη απαντηση. Σου απαντάω στο ίδιο ύφος που γράφεις . Δεν μπορείς να πας για ποτό . Δεν σε βάζουν στα μαγαζιά . Η αρμόδια αρχή θα σου πει με λίγα λόγια ότι δεν έχει εφεύρει αυτή τον καπιταλισμό , ότι οι εταιρίες κινητής είναι εμπορικές επιχειρήσεις και τόσο τιμολογούν και αμα σου αρέσει , αν δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεώνει κάποιος να αγοράσεις. Ειναι μαλλον ρομαντικός οποιος πιστεύει ότι υπάρχει επιτροπή ανταγωνισμού στην χώρα που οι τηλεπικοινωνίες έχουν τους μεγαλύτερους άμεσους και έμμεσους φόρους στην Ευρώπη . Μήπως με μεγαλυτερες χρεώσεις και μεγαλύτερο κόστος ανα καρτοκινητο σε ετήσια βάση , παίρνουν περισσότερα χρήματα από φορολογία ; Σε αυτούς θα διαμαρτυρηθείς ; Η διαμαρτυρία σου είναι η ψήφος σου αλλά οι μισοί απαξιώνουν το δικαίωμα αυτής της διαμαρτυρίας που είναι και η μόνη ουσιαστική . Οσο αφορά την άποψη συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ δεκαετίας 90 , που γράφεις , δηλαδή παιδιά να οργανωθούμε να στέλνουμε όλοι μαζί , μαλλον αγγίζει την γραφικότητα . 1
krixos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 11:00 ΠΜ, Fortistis είπε Δεν μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να πάρει καρτοκινητή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα; Λόγω εργασίας στην Ιταλία αγόρασα πριν ένα μήνα ντόπια κάρτα wind.10 € η SIM,5 € η ενεργοποίηση και με 10 €/μήνα 25gb,500 λεπτα εντός Ιταλίας και 250 λεπτά προς τρίτες χώρες ή 30 gb αν θες μόνο internet.Λιγο πολύ και οι άλλες εκεί παίζουν στα πακέτα.Α και αν κλείσεις ένα χρόνο με ανανέωση κάθε μήνα 100gb δώρο Από ότι έμαθα και εδώ ήτανε περίπου σαν την Ελλάδα μέχρι που μπήκε μια Γαλλική εταιρεία στη αγορα,η Iliad η οποία με 10€ έδινε 50 gb.Τελικά τους γονάτισε και υπέκυψαν όλοι.Και στην Ελλάδα κάνουν αυξήσεις γιατί λέει δεν βγαίνουν οικονομικά!Και το χειρότερο...κάποιοι τους υποστηρίζουν στα forums. 8
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 11:19 ΠΜ, opcorsa είπε τυπε δεν ειναι ετσι... στην χωρα μας εχουμε υψηλο φπα, δυσμορφο εδαφος, υπερβολικη ηλιοφανεια, σουβλακι διπητο και αναδρομο ερμη... Αυτό για το δύσμορφο έδαφος και την ηλιοφάνεια ισχύει. Έχει βρεθεί σχέση με χώρες που έχουν πολλά βουνά και πολύ ήλιο να είναι οι πιο φτωχές. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις μια από βουνά σκέτο είναι η Ελβετία και μια επίπεδη πάλι φτωχή χώρα δεν θυμάμαι ποια στην ανατολή. Αλλά κάπου εκεί παίζει η Ελλάδα και στα 2... Να σας πω τώρα άμα πεταχτω Ιταλία και αγοράσω κάρτα θα παίξει εδώ μαζί με ο,τι προσφορές θα σου δίνει GB/ χρόνος ομιλίας; Επίσης μεταφορά γίνεται του νούμερου μου σε εταιρία εκεί; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από aris1986
burnin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 σε συνεχεια αυτου που γραφει ο αποπανω, αν παρουμε μια καρτα απο ιταλια, μπορουμε να εχουμε Vpn στο κινητο, να δειχνει πως ειμαστε ιταλια, και να εχουμε τα γκιγκα της καρτας? ή μπα?
likos_de Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Από την στιγμή που το κινητό έγινε must στο ίντερνετ σε λογαριασμούς για 2 step certification αντε να το πετάξεις για να γλητωσεις. Email Facebook ebanking που αλλού θες? Όλα θέλουν πλέον αριθμό κινητού. Τι θα κάνεις θα τον πετάξεις? Πλέον δεν γίνεται αναγκαστικά τον παντρεύεσαι και τον ταΐζεις κιόλας και ας μην το χρησιμοποιείς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αλλάζεις εύκολα αριθμό πλέον. Αντε να πάρεις σβάρνα όλα τα site τράπεζες κτλ που έχεις καταχώρησει τον αριθμό σου να τον αλλάζεις... 3
KANAR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Σου απαντάω στο ίδιο ύφος που γράφεις . Δεν μπορείς να πας για ποτό . Δεν σε βάζουν στα μαγαζιά . Η αρμόδια αρχή θα σου πει με λίγα λόγια ότι δεν έχει εφεύρει αυτή τον καπιταλισμό , ότι οι εταιρίες κινητής είναι εμπορικές επιχειρήσεις και τόσο τιμολογούν και αμα σου αρέσει , αν δεν σου αρέσει δεν σε υποχρεώνει κάποιος να αγοράσεις. Ειναι μαλλον ρομαντικός οποιος πιστεύει ότι υπάρχει επιτροπή ανταγωνισμού στην χώρα που οι τηλεπικοινωνίες έχουν τους μεγαλύτερους άμεσους και έμμεσους φόρους στην Ευρώπη . Μήπως με μεγαλυτερες χρεώσεις και μεγαλύτερο κόστος ανα καρτοκινητο σε ετήσια βάση , παίρνουν περισσότερα χρήματα από φορολογία ; Σε αυτούς θα διαμαρτυρηθείς ; Η διαμαρτυρία σου είναι η ψήφος σου αλλά οι μισοί απαξιώνουν το δικαίωμα αυτής της διαμαρτυρίας που είναι και η μόνη ουσιαστική . Οσο αφορά την άποψη συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ δεκαετίας 90 , που γράφεις , δηλαδή παιδιά να οργανωθούμε να στέλνουμε όλοι μαζί , μαλλον αγγίζει την γραφικότητα . Δεν καταλαβα τί εννοεις οτι μου απαντας στο υφος που γραφω. Ημουν απολυτα ευγενης. Ποιος σου ειπε οτι δεν συμφωνω στα υπολοιπα που γραφεις? Οχι μονο συμφωνω αλλα παρασυμφωνω αλλωστε αυτα που γραφεις ακριβως, εγραψα εγω στην ΕΕΤΤ. Οποτε μαλλον καταλαβες λαθος ή ειχες κατι ετοιμο και βρηκες την ευκαιρια να μου την πεις για καποιο αδιορατο λογο. Το μονο που προτεινα ηταν το προφανες κατα την γνωμη μου. Αντι να κανει μια αναρτηση σ'ενα φορουμ ή στο facebook ,να στειλει ενα απλο μειλ στην ΕΕΤΤ. Και οσοι μαζευτουν. Και ας ειναι και στου κουφου την πορτα υ.γ. Ποτε στην ζωη μου και εχει αρχισει και μαζευεται και μπολικη,δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα να μπω σε οποιοδηποτε μαγαζι ηθελα. 1
aris1986 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εγώ για ibank και στις 2 τράπεζες το.αλλαζω Εεπίσης στην εφορία είναι καταχωρημένος το αλλάζω με μια τροποποιητική. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με βεβαίωση μετά μιας ιταλικής καρτοκινητης. Εδώ όχι πήγαινα Vodafone και μου έβγαζε. Τώρα αν αξίζει η μετάβαση προτίθεμαι να τη κάνω την αγγαρεία μια φορά.
Pwpwpw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, krixos είπε Λόγω εργασίας στην Ιταλία αγόρασα πριν ένα μήνα ντόπια κάρτα wind.10 € η SIM,5 € η ενεργοποίηση και με 10 €/μήνα 25gb,500 λεπτα εντός Ιταλίας και 250 λεπτά προς τρίτες χώρες ή 30 gb αν θες μόνο internet.Λιγο πολύ και οι άλλες εκεί παίζουν στα πακέτα.Α και αν κλείσεις ένα χρόνο με ανανέωση κάθε μήνα 100gb δώρο Από ότι έμαθα και εδώ ήτανε περίπου σαν την Ελλάδα μέχρι που μπήκε μια Γαλλική εταιρεία στη αγορα,η Iliad η οποία με 10€ έδινε 50 gb.Τελικά τους γονάτισε και υπέκυψαν όλοι.Και στην Ελλάδα κάνουν αυξήσεις γιατί λέει δεν βγαίνουν οικονομικά!Και το χειρότερο...κάποιοι τους υποστηρίζουν στα forums. Τι να τα κανεις τοσο πολλα Gb χαμενα θα πανε, ενας πιο πισω ελεγε 400mb data το μηνα ειναι μια χαρα για το κινητο και περισευουν και ολας, στην ελλαδα ξερουν για αυτο τα δινουν με το σταγονομετρο😛 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι κάρτες εξωτερικού με το πέρας ορισμένων μηνών παύουν να ισχύουν μιας και σύμφωνα με τον νόμο, γίνεται κατάχρηση σε καθεστώς περιαγωγής. Δηλαδή το ίδιο το δίκτυο αντιλαμβάνεται οτι η sim βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού περισσότερο διάστημα απο το επιτρεπτό και καταργείται. Το μέγιστο είναι 4 μήνες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Hapatingo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Οι κάρτες εξωτερικού με το πέρας ορισμένων μηνών παύουν να ισχύουν μιας και σύμφωνα με τον νόμο, γίνεται κατάχρηση σε καθεστώς περιαγωγής. Δηλαδή το ίδιο το δίκτυο αντιλαμβάνεται οτι η sim βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού περισσότερο διάστημα απο το επιτρεπτό και καταργείται. Το μέγιστο είναι 4 μήνες. Μακάρι να ήταν 4 μήνες. 63 μέρες είναι η giffgaff.
teri23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εγώ πληρώνω 40€ το μήνα και έχω 30gb ίντερνετ στην ο2 απεριόριστες κλήσεις στο εσωτερικό (Γερμανία) και μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίντερνετ σε όλη την Ευρώπη. μου κάνει εντύπωση πόσο πίσω έμεινε η Ελλάδα και σε αυτόν τον τομέα.
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 hour ago, natural_sgf said: Μακάρι να ήταν 4 μήνες. 63 μέρες είναι η giffgaff. Πιστεύω πως με τις esim θα λυθεί αυτό το πρόβλημα ή τουλάχιστον θα γίνει γελοία εύκολο στο να αλλάζεις κάρτες επιτόπου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις