Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καρτέλ συνεχίζει ακάθεκτο. Αφού κατήργησαν την κάρτα ανανέωσης των 5€, κατήργησαν και των 10€ και πήγαν στα 12€. Το χορό ξεκίνησε η wind και ακολούθησε η Cosmote. Εχθές στη δουλειά που ήθελε ένας πελάτης κάρτα ανανέωσης των 10€ vodafone, δεν με άφηνε το σύστημα netlink που έχουμε να της εκδώσω, και φαντάστηκα ότι την κατήργησαν και αυτοί. Τελικά της έβγαλα με 15€. 

Το βράδυ μπήκα από την εφαρμογή της vodafone που έχω στο κινητό μου , και διαπίστωσα ότι δεν έχουν καταργήσει την ανανέωση των 10€-προσωρινά φαντάζομαι- αλλά έχουν προσθέσει τα 12€. Σε κατάστημα δεν έχω πάει ακόμα να δω τι γίνεται. 

Ένας φίλος μου είπε ότι σε ψιλικατζίδικο που ζήτησε κάρτα ανανέωσης των 10€ της vodafone, του έβγαλαν με 12€ και πλήρωσε και 0,50 προμήθεια δηλαδή 12,50€. 

Με το ζόρι δηλαδή μινι συμβόλαιο αφού η ανανέωση από 6 μήνες πήγε στους 3 μετά στους 2 με προοπτική κάθε μήνα. 

Στην υγειά μας.

• Like 15
  • Thanks 1
  • Sad 5
  • Απαντ. 550
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 29gk είπε

Η ανανεωση των 12€ στην Cosmote ειναι για 3 μηνες.

Οκ δεν έχω. Στη vodafone είναι 2 μήνες. 

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω αν πας να βγαλεις σε περιπτερο ειναι οπως τα ειπες εγω που εβγαλα με 10 ευρω μεσο του My CU ηταν με 10 ευρω και με περισσοτερα MB κτλ που εδινα παλια τωρα αυτο ειναι επειδη την εκανα απο το προγραμμα ; δεν ξερω αλλα ειναι τραγικο αυτο το πραγμα συνεχεια!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην Q (Wind) που μέχρι τον περασμένο μήνα, αν θυμάμαι καλά, κάναμε online ανανέωση με 5 ευρώ, μόλις προχθές είδα τα 10 σαν ελάχιστο option.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς η q χρεώνει ανα δευτερόλεπτο και ανα kb

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 9:39 ΠΜ, haris_216 είπε

Και στην Q (Wind) που μέχρι τον περασμένο μήνα, αν θυμάμαι καλά, κάναμε online ανανέωση με 5 ευρώ, μόλις προχθές είδα τα 10 σαν ελάχιστο option.

το ειδα και εγω χτες απο την εφαρμογη αλλα (ηθελα) να πιστευω οτι μεσω υπολογιστη θα μπορουσες να βαλεις 5 . οπως εκανα παντα παλιοτερα. οχι το κανανε 10.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι οπως παει στην ουσια πεθανε η καρτοκινητη, αν μιλαμε για ελαχιστη ανανεωση 12 ευρω πλεον και ανανεωση καθε 2 μηνες αναγκαστικα, πλεον μιλαμε για μινι συμβολαιο οχι για καρτοκινητη. Αν το 2μηνο  γινει μηνας "αυριο μεθαυριο" θα μιλαμε πλεον για κανονικοτατο συμβολαιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 25
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πανω απο ολα εχουμε ελεκτικους μηχανισμους που μας προστατευουν. Και περιμενω να ακουσω τις γνωστες δικαιολογιες περι φπα, δυσμορφου εδαφους, υπερβολικης ηλιοφανειας κτλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sezebo είπε

ετσι χωρις σαλιο.

Να μαθει ο ελληνας και να αποκτησει καταναλωτικη συνείδηση

Πρέπει να έχεις και επιλογές για να το κάνεις αυτό, αν κάνουν όλοι το ίδιο τι να κάνεις;

• Like 16
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μετά το δίμηνο η τρίμηνο αναλόγως την εταιρία, χάνεται το υπόλοιπο χρημάτων που μπορεί να έχεις μέσα από ανανεώσεις. 

Κανονικοί κλέφτες δηλαδή. 

• Like 18
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, notist είπε

Το χειρότερο όλων είναι ότι μετά το δίμηνο η τρίμηνο αναλόγως την εταιρία, χάνεται το υπόλοιπο χρημάτων που μπορεί να έχεις μέσα από ανανεώσεις. 

Κανονικοί κλέφτες δηλαδή. 

Δεν το καταλαβα ακριβως αυτο που λες.

Αν βαλω σημερα μια 10ευρω καρτα, ενεργοποιησω ενα πακετο ομιλιας με 7 ευρω για παραδειγμα, μενει μεσα χρηματικο υπολοιπο 3 ευρω.

Μετα απο 2-3 μηνες στην επομενη ανανεωση χανετε-μηδενιζετε το 3ευρω?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...