Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tazio είπε

Τις ίδιες έχω, με μητρική msi pro carbon, παίζουν άνετα στα 3200 με profile 2 και μόνες τους τις έχω κλοκάρει χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στα 3333mhz από το memory try it.

Ωραίος ευχαριστώ! Η μητρική πως σου έχει βγει? Έβγαλε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightShadow είπε

Ωραίος ευχαριστώ! Η μητρική πως σου έχει βγει? Έβγαλε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα?

Όλα τέλεια , 3 μήνες την έχω με 2600Χ

Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 10:10 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

Αν είναι να γίνει σε 3-4 μήνες κάνε πάλι ποστ τότε γιατί θα έχουν βγει τότε Ζεν69 και Ιντελ69 και θα ρωτάς πάλι, επίσης το oc που αναφέρεις στα 3.8 είναι λίγο κάπως ενώ ο ryzen με stock boost πάει στα 3.9...

Δεν ήξερα ότι πάει με boost clock τόσο. Εσύ τι θα πρότεινες?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightShadow είπε

Δεν ήξερα ότι πάει με boost clock τόσο. Εσύ τι θα πρότεινες?

Στον φίλο μου είχα φτιάξει πριν περίπου 2-3 μήνες 2600 +tomahawk b450 και είναι oc στα 4.3ghz με τέλειες θερμοκρασίες περίπου 32 idle-65gaming,βέβαια ήθελα να τον πάω στην gaming pro/plus(Χ470) αλλά ήταν ακριβότερες τότε σκοπός είναι να έχεις silicone lottery στον επεξεργαστη όλα τα άλλα μετά έρχονται 😁

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

2600 +tomahawk b450 και είναι oc στα 4.3ghz

Τον τσάκισες τον 2600. Με τι τάση δουλεύει στα 4,3; Με 1,45V;

Σε λίγους μήνες θα τον πάρει στα χέρια ο φίλος σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Τον τσάκισες τον 2600. Με τι τάση δουλεύει στα 4,3; Με 1,45V;

Σε λίγους μήνες θα τον πάρει στα χέρια ο φίλος σου. 

1.37 😕

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpokwsths είπε

Πρέπει να είναι από τους ελάχιστους 2600 παγκοσμίως (αν είναι σταθερός). Το 90% δε φτάνει τα 4.3 με τίποτα.

Από first day έτσι τρέχει όλα τα τεστ κομπλέ ούτε μπλε οθόνη τίποτα ☺️ απλά ένα + το έχει το κουτί βέβαια κρίμα που δεν έχει haf x αλλά ο ανεμιστήρας στα πλάγια βοηθάει πάρα πολύ την ψύξη στα VRM+mobo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...