Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 4 χρόνια παρέας με την dell u2414h ψάχνομαι να περάσω στις 27 ίντσες. 

Η χρήση είναι κυρίως επαγγελματική (development / προγραμματισμός) και μετά έρχεται το casual gaming και θέαση σειρών/ταινιών. Το pc που θα κληθεί να οδηγήσει την οθόνη, αυτή την στιγμή έχει μια 1060 6GB καρτούλα.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μάθει στο IPS πλέον και το VA δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Ειδικά στο κείμενο μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτό.

Μετά από αρκετή αναζήτηση σαν επιλογή έχω την iiyama XUB2792QSU.

Συγκρίνοντάς το με αυτό που έχω ήδη φαίνεται να είναι ουσιαστικό upgrade. Πχ 92ppi με 109ppi, 8bits(6+2) με 10bits(8+2) κτλ. Σαν θετικό και καλοδεχούμενο βλέπω και το freesync στα 70hz. Σίγουρα δεν είναι τα 144 αλλά πέρα από το ότι δεν είμαι ο hardcore gamer, δεν έχω και καμιά κάρτα που να μπορεί να βγάλει παραπάνω στα 1440. Ακόμα και αλλαγή να γίνει στην κάρτα κάποια στιγμή το καλοκαίρι, προς την 1660 με βλέπω να πηγαίνω. 

Για πείτε καμιά γνώμη στην συγκεκριμένη σύγκριση ή αν υπάρχει καμία εναλλακτική πρόταση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.......λόγω του ιδίου προβληματισμού με τον πιο πάνω φίλο, ενδιαφέρομαι και εγώ για αλλάγή σε 27αρα με τα ίδια κριτήρια επιλογής........κάποια άποψη από τυχόν κάτοχο της Iiyama ProLite;;; ίσως κάποια άλλη πρόταση στα ίδια χρήματα , πάντα σε ips panel ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...