kti23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Ακόμη δεν κατανοώ πως έχω τέτοιες ταχύτητες αποκλειστικά στα παιχνίδια του game pass με 8mbps γραμμή..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Όταν το b στο Mb είναι με μικρό, είναι bit, όχι byte. Αν έγραφε ΜΒ/s τότε θα ήταν παράξενο. 😛
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) MS Store και Xbox οι ταχυτητες ειναι κατ'εκτιμηση μπορει να κολλαει 5 λεπτα και καποια στιγμη να σου πεταει κατεβαζω 10 MB/sec . Με 0.8 MB/s Καλη υπομονη μεχρι να κατεβει Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Mhlogiatros
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε MS Store και Xbox οι ταχυτητες ειναι κατ'εκτιμηση μπορει να κολλαει 5 λεπτα και καποια στιγμη να σου πεταει κατεβαζω 10 MB/sec . Με 0.8 MB/s Καλη υπομονη μεχρι να κατεβει Ανέκαθεν.
kti23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Όταν το b στο Mb είναι με μικρό, είναι bit, όχι byte. Αν έγραφε ΜΒ/s τότε θα ήταν παράξενο. 😛 Σωστή παρατήρηση , το κοίταξα τόσο φευγαλέα που χάρηκα
ADHD Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Ρε παιδια τι αποψη εχετε για το gunplay του?? Εχω παιξει κανα 2ωρο και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσει καθολου, τα οπλα δεν εχουν καλο feel ειναι inacc τα headshots ειναι σαν να μην υπαρχουν και οι εχθροι ειναι bullet sponge. Τοξεκινησα σε hard αλλα δεν ξερω το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι το ttk και γενικα η αισθηση των οπλων. Τα τοπια παρα πολυ ομορφα παντως και η ιστορια φαινεται δυνατη.
Skywalker333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 42 λεπτά πριν, ADHD είπε Ρε παιδια τι αποψη εχετε για το gunplay του?? Εχω παιξει κανα 2ωρο και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσει καθολου, τα οπλα δεν εχουν καλο feel ειναι inacc τα headshots ειναι σαν να μην υπαρχουν και οι εχθροι ειναι bullet sponge. Τοξεκινησα σε hard αλλα δεν ξερω το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι το ttk και γενικα η αισθηση των οπλων. Τα τοπια παρα πολυ ομορφα παντως και η ιστορια φαινεται δυνατη. Στην αρχή επειδή τα όπλα που έχεις ειναι νεροπίστολα (σκέψουν το σε fantasy περιβάλλον, να κουβαλας σκουριασμένο dagger ), το αντίκτυπό τους ειναι πολυ μικρό. Οταν βρεις πιο δυνατά όπλα αλλά κ όπλα με διαφορετικές δυνατότητες και πυρομαχικά, τότε αποκτούν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο και "βαράνε" καλά. Θα έλεγα πως αποκτάει σημαντικά καλύτερη βαρύτητα και βάθος από τη 2η περιοχή κ μετά ενώ βρίσκει το peak του από την 3ή. Από εκεί και πέρα βέβαια, πρέπει να θυμόμαστε πως είναι ένα RPG και όχι Destiny/CoD/Doom. Ειναι απόλυτα λογικό το gunplay του να μη μπορεί να πλησιάσει τα μεγαθήρια και τα σταθμά της κατηγορίας. Κ λογο budget αλλά κ λόγο του οτι τα FPS ριχνουν κυρίως το development βαρος και χρονο πανω εκει ενώ ένα RPG έχει πολλα ακομα να σχεδιασει. Στην κατηγορία του λοιπόν (first person RPG) νομίζω ότι τα πάει πολύ καλα 3
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ρε παιδια τι αποψη εχετε για το gunplay του?? Εχω παιξει κανα 2ωρο και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσει καθολου, τα οπλα δεν εχουν καλο feel ειναι inacc τα headshots ειναι σαν να μην υπαρχουν και οι εχθροι ειναι bullet sponge. Τοξεκινησα σε hard αλλα δεν ξερω το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι το ttk και γενικα η αισθηση των οπλων. Τα τοπια παρα πολυ ομορφα παντως και η ιστορια φαινεται δυνατη. Έχω παρόμοια θέματα σε supernova επίπεδο. Είναι πολύ δύσκολο στην αρχή και θέλει τακτική, καλά αντανακλαστικά και αναζήτηση καλύτερων όπλων το συντομότερο δυνατό(200 damage και πάνω). Επίσης πρέπει να ενσωματώσεις στο gameplay σου το dodge και να υποχωρείς συχνά. Στο supernova μάλιστα τρως penalty για την παραμικρή έλλειψη τροφής, νερού και ύπνου, πράγμα καθόλου λογικό και δεν ξέρω αν τελικά αξίζει να συνεχιστεί έτσι. Στα 2 τελευταία Fallout το survival mode είναι όλος ο πυρήνας για να μην υποβιβαστεί η εμπειρία στο χάλι των Assassin's Creed. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι πίσω και από το Outer Worlds και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πείραξαν gameplay mechanics που δούλευαν τόσο καλά. Στο τελευταίο συμφωνώ.
mike299 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Οι ίδιοι άνθρωποι είναι πίσω και από το Outer Worlds και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πείραξαν gameplay mechanics που δούλευαν τόσο καλά. Στο τελευταίο συμφωνώ. Ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς ΔΕΝ είναι οι ίδιοι δημιουργοί των δύο τελευταίων fallout. Τα 4 & 76 είναι της Bethesda. Η obsidian έφτιαξε το new Vegas Μπορεί η Bethesda να είχε καλύτερο gunplay, αλλά είναι άχρηστοι στο να φτιάξουν αξιοπρεπές RPG Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από mike299 4 1
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, mike299 είπε Ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς ΔΕΝ είναι οι ίδιοι δημιουργοί των δύο τελευταίων fallout. Τα 4 & 76 είναι της Bethesda. Η obsidian έφτιαξε το new Vegas. Στα single player αναφέρομαι. Το new vegas και το 4. Το 4, αν και όχι της Obsidian, μια φορά είχε gunplay της προκοπής και δυνατό survival στοιχείο. Το new vegas όλο το πακέτο. Καλοί είναι οι διάλογοι και οι διακλαδώσεις της ιστορίας στα rpg(που ξεχνάς στο τέλος από πού ξεκίνησες και τι ήθελες να κάνεις) αλλά κάποια στιγμή θα παίξεις κιόλας.
RedAlert539 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, mike299 είπε Ευτυχώς ευτυχώς ευτυχώς ΔΕΝ είναι οι ίδιοι δημιουργοί των δύο τελευταίων fallout. Τα 4 & 76 είναι της Bethesda. Η obsidian έφτιαξε το new Vegas Μπορεί η Bethesda να είχε καλύτερο gunplay, αλλά είναι άχρηστοι στο να φτιάξουν αξιοπρεπές RPG Το γνωρίζω ότι στο κόσμο αρέσει να κράζει την Besthesda τον τελευταίο καιρό(και όχι αδίκως) αλλά μήπως το "άχρηστοι" είναι λίγο τραβηγμένο; 1 1
Sartiv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε δεν το βρισκω με 1 ευρώ...κάνω κάτι λάθος? Γραψε στην αναζητηση outer worlds.
Sartiv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε 59,99 το βγαζει και τσαμπα με game pass , το οποιο κανει 1€ στο πρωτο μηνα συνδρομης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα