Sartiv Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Παιδια μπορειτε να μου απαντησετε γιατι δεν εχω καταλαβει κατι: Αν αξιοποιησω το 1 ευρω για 1 μηνα, μετα το αγοραζω κανονικα, θα παιζω στο ιδιο account; Λογικα ναι. 1
seithan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 25 minutes ago, Sartiv said: Παιδια μπορειτε να μου απαντησετε γιατι δεν εχω καταλαβει κατι: Αν αξιοποιησω το 1 ευρω για 1 μηνα, μετα το αγοραζω κανονικα, θα παιζω στο ιδιο account; Λογικα ναι. ναι. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πάντως έπειτα από καιρό έχουμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, ένα πραγματικό rpg και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 και εγω το τσιμπησα μεσω game pass. Πολυ καλες οι πρωτες ωρες. 1
Sethiros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Σε βάζει εύκολα στην ατμόσφαιρά του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. 3
zvarthangalos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπαιξα το tutorial και λίγο παραπάνω ναι είναι αρκετά καλό. Και υπέροχο soundtrack. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από zvarthangalos 2
DsLmAnIaC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Έπαιξα το tutorial και λίγο παραπάνω ναι είναι αρκετά καλό. Και υπέροχο soundtrack. Η εισαγωγή στο παιχνίδι είναι το κάτι άλλο.
panosp1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο χαρακτήρας είναι πολύ μαυρος ρε παιδι μου! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από panosp1
RedAlert539 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Κι εγώ το ξεκίνησα σήμερα. Είμαι ακόμα στον πρώτο πλανήτη αλλά οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής πολύ θετικές. Το γράψιμο και οι διάλογοι με τους npcs θυμίζει πραγματικά Fallout και έχει αυτό το feeling που λείπει από το κανονικό Fallout στις μέρες μας. Ακόμα και το TTD feature είναι μία τροποποιημένη version του VATS. Ένα μικρό παράπονο, και μπορεί να ακουστεί σαν nitpicking: αφού έχουν βάλει την δυνατότητα η κάμερα να αλλάζει σε τρίτο πρόσωπο και να γυρίζει γύρω από τον χαρακτήρα αν κάτσει για λίγο ακίνητος, γιατί δεν το έβαζαν και στο gameplay να τελειώνουμε; 2
tanasen01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Κι εγώ το ξεκίνησα σήμερα. Είμαι ακόμα στον πρώτο πλανήτη αλλά οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής πολύ θετικές. Το γράψιμο και οι διάλογοι με τους npcs θυμίζει πραγματικά Fallout και έχει αυτό το feeling που λείπει από το κανονικό Fallout στις μέρες μας. Ακόμα και το TTD feature είναι μία τροποποιημένη version του VATS. Ένα μικρό παράπονο, και μπορεί να ακουστεί σαν nitpicking: αφού έχουν βάλει την δυνατότητα η κάμερα να αλλάζει σε τρίτο πρόσωπο και να γυρίζει γύρω από τον χαρακτήρα αν κάτσει για λίγο ακίνητος, γιατί δεν το έβαζαν και στο gameplay να τελειώνουμε; Εμένα αυτό δε με χαλάει καθόλου, αφού όλα τα προηγούμενα (F3, FNV, F4) τα έπαιζα σε first person. To gameplay δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα Fallout3, New Vegas και μπορούμε να πούμε ότι είναι το spiritual successor τους. Έχει όντως αυτό το feeling που σε καθηλώνει (το 2ωρο περνάει χωρίς να το καταλάβεις).
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 26/10/2019 στις 12:59 ΜΜ, chek2fire είπε πάντως αυτό για την δυσκολία που λες πήγα να κάνω attack σε ένα mob που βρισκόταν παραδίπλα από το σκάφος και πήρα ολες τις φορές ένα περιποιημένο πουλί και στο normal κιόλας. Στο supernova να δεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπίσεις πάνω από 2-3 marauders ταυτόχρονα και μάλιστα από απόσταση με rifle. Πρέπει σχεδόν κάθε σου βολή να είναι headshot για να επιβιώσεις πριν σε τελειώσουν και ο companion πεθαίνει σχεδόν αμέσως. Δυστυχώς είναι το μόνο mode που μου αρέσει γιατί έχει το survival στοιχείο. Τουλάχιστον στα Fallout το survival mode σήμαινε τη δυνατότητα να "καθαρίσεις" ταχύτερα αντιπάλους με headshots ή αιφνιδιασμό. Παράκαμπτε ως ένα βάθμο τα rpg statistics για να γίνει πιο ρεαλιστικό και πιο κοντά στα tactical fps. Εδώ θες τουλάχιστον 3 βολές με καραμπίνα από κοντά για να τον τελειώσεις τον άλλο. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, το Fallout new vegas σου επέτρεπε να σώζεις κάθε φορά που έβρισκες κρεβάτι. Εδώ μόνο όταν βρίσκεσαι στο spaceship. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε από τα Fallout. Δεν είναι εξίσου ραφιναρισμένο και immersive. Αν σε ενδιαφέρουν κυρίως οι ιστοριούλες και οι διάλογοι(συν τη διακλάδωση των αποστολών) τότε είναι καλό.
Sethiros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 It's not the best choice, it's Spacer's choice! 1
Sartiv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Mετα απο μερικες ωρες, μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τα τελευταια χρονια. Επιτελους ενα αξιολογο RPG, αυτο λεει ολα. Και μαλιστα αν εξευρενησεις μερη που δεν εχεις λογο να πας, σε ανταμοιβει με καλουδια. Σχετικα με το combat, με καλυψε ο κυριος Snoob, απο ενα σημειο και μετα, ειναι περισσοτερο σαν adventure αλλα δε με χαλαει καθολου.
seithan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Για να είμαι ειλικρινής, έπαιξα 2 μέρες και μετά έλιωσα στο D2. Δεν με τραβάει ιδιαίτερα να το συνεχίσω, συν ότι είναι στο gamepass. Εάν αποφασίσω να το αγορασω σε καλή τιμή, αυτό μέσω κλειδαδικου μόνο, τα οποία δίνουν κωδικό κυρίως για Epic Launcher. Κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι το progress πάει gybe MSStore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα