Προς το περιεχόμενο

The Outer Worlds (Obsidian)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

εχουν κανει ωραια δουλιτσα στα DLC. αν δλδ καποιος σκεφτεται να πιασει το παιχνιδι τωρα απο την αρχη, αξιζει να τα παρει κ αυτα ;)

το θυμάμαι το υπέροχο σας review
(τα πήρα, έγινε η πιστοποίηση μου στο skrill)

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο game είναι και κάπου είχα δει ότι θα βγει και 2. Ωστόσο έχει κάποιες αδυναμίες, όχι όμως κάτι σοβαρό. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν έχει filler αποστολές, όλα τα side missions βγάζουν νόημα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξε με Patches το Remaster ή ακόμα είναι σκατά ; (απόδοση, stuttering)

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Έφτιαξε με Patches το Remaster ή ακόμα είναι σκατά ; (απόδοση, stuttering)

Το έφτιαξαν πάρα πολύ ναι. Καμία σχέση με όταν βγήκε πήρε 4 τεράστια patch και έστρωσε. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο Epic Games Launcher μετα απο 3 ωρες παιχνιδιου εξαφανιστηκε το menu continue,load κλπ. Ψαχνω λυσεις αλλα δεν βρισκω κατι. Ετυχε σε κανεναν? Εν τω μεταξυ ειναι τριτο σερι παιχνιδι που ο Epic δημιουργει προβληματα μετα το Cyberpunk και το Death Stranding. Μονο σε steam μου φαινεται πρεπει να παιζουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησα το απλό πριν μερικές μέρες στο steam το

(νόμιζα πως είχα μόνο την SC του epic που δεν είχα σπεκς να τρέξει).

Είμαι μετά το τραπέζωμα για το αν θα πάμε Τάρταρο και κάνω την αποστολή με την δολοφονία της ηθοποιού και μένει και η αποστολή με το πακέτο με το μήνυμα με το κομμένο χέρι να ολοκληρώσω όλα τα δευτερεύοντα stories / αποστολές...

Μου αρέσει να γυρνάω όλο τον χάρτη, πίσω από καταράκτες κλπ.....

Με χάλασε πως δεν έχει από την αρχή το 1 headshot = kill αλλά παίζει με τις πιθανότητες -> εκτός αν ανεβάσεις τρελά τα επίπεδα των όπλων και των αντίστοιχων ικανοτήτων.....

Αυτό που μπήκα όμως να γράψω είναι πως
δεν μπορώ να μην έχω όλη την ώρα που παίζω το τραγούδι / theme του Asterix να "παίζει" στο μυαλό μου,
το οποίο ακόμα κι όταν το σταματάω, ένα ρημάδι music box και κάποιο adv bot ή μηχάνημα θα με κάνει ρεσέτ και θα ξαναπαίζει....

Για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν (λόγο νεαρού ηλικίας ή λόγο προτιμήσεως μη παρακολούθησης asterix)
η μελωδία του music box είναι ένα και το αυτό...
Δείτε πχ μέρος της μελωδίας του theme song του asterix και πιο συγκεκριμένα στο 1:45

Επίσης, βρήκα άκρως εκνευριστικό το ui των συναλλαγών / inventory, όπου πετάγεται σε κάθε "πέρασμα" από αντικείμενο της λίστας μια κάρτα πληροφοριών πάνω από τα υπόλοιπα αντικείμενα μέσα στη λίστα κρύβοντάς τα, ενώ δεξιά υπάρχει πλαίσιο για αυτόν ακριβώς τον λόγο....
όταν κινείς τον "επιλογέα" γρήγορα μέσα στη λίστα, τα μάτια σου θέλουν να φύγουν και να πάνε στον ήλιο για να ξεκουραστούν !!!

tow merch.jpg

Αν δε επιλέξεις την σύγκριση, έχασες όλη τη λίστα σχεδόν από τα μάτια σου...

tow merch 2.jpg

ps: ναι, παίζω με cheats / trainers στα περισσότερα sp παιχνίδια, όχι όμως σε multiplayer.
Έχω τόσα παιχνίδια να παίξω - κάποια αγορασμένα κάποια δωρεάν (μόνο και μόνο τα δωρεάν / giveaways των epic, gog και steam να σκεφτεί κάποιος θα καταλάβει) - που δεν με ενοχλεί αν θα περάσω κάποιο έτσι εύκολα / γρήγορα και τάχα να μην το απολαύσω...
Αν σε αυτά προσθέσετε και απλά / μικρά mods , replayability και  mod που αλλάζουν / δημιουργούν ολόκληρες νέες ιστορίες / κόσμους (πχ σε Skyrim & Fallout).... Δεν μου φτάνει το υπόλοιπο της ζωής μου - και να φτάσω τα 100 για τα τα παίξω όλα νορμάλ....
Κι αυτό χωρίς να υπολογίζω τα Amiga και Mame 😅

Επεξ/σία από SoullessRider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...