Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Φωτισμος: Δεξιά, αριστερά & πάνω. 

Κάτω, όπου βγαίνουν τα οποία καλώδια, καλύτερα να μην φωτίζεται παραπάνω. 

Το ambilight της Philips ήταν όμορφο συμπλήρωμα. Το είχα στο μακρινό 2004... (σε μια plasma των .....45kg! που πλέον δεν μπορεί να δείξει εικόνα από το dvi...). 

Μήπως είναι πολλά τα δύο μέτρα ταινία;

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Christos21417 είπε

Μήπως είναι πολλά τα δύο μέτρα ταινία;

Στις 30" η διαγώνιος είναι 76 cm. 

Αν υπολογίσεις τις δύο κάθετες (σε αναλογία 16:9) θα είναι χοντρικά 40*2 + 65=150cm.

Αν πάρεις 32 θα είναι λίγο μεγαλύτερη (170). Από τη στιγμή που θα την κολλήσεις λίγο πιο εσωτερικά θα χρειαστείς σιγουρα 150-160. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με 120.

Καλύτερα λίγο παραπάνω ... 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Στις 30" η διαγώνιος είναι 76 cm. 

Αν υπολογίσεις τις δύο κάθετες (σε αναλογία 16:9) θα είναι χοντρικά 40*2 + 65=150cm.

Αν πάρεις 32 θα είναι λίγο μεγαλύτερη (170). Από τη στιγμή που θα την κολλήσεις λίγο πιο εσωτερικά θα χρειαστείς σιγουρα 150-160. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις δουλειά με 120.

Καλύτερα λίγο παραπάνω ... 

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θελω κι εγω led για πανω απο τα ντουλαπια της κουζινας ! το ειδα το εχει κανει ενας youtuber και ειναι γαματα! θελω να ειναι απλο λευκο δυνατο φως στα 6500κ 5 μετρα σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2019 στις 10:11 ΜΜ, billdanos είπε

Όχι. Πέρα από τις philips που το κάνουν με το ambilight που έχουν ενσωματωμένο, για να το κάνεις σε άλλες τηλεοράσεις χρειάζεσαι εκτός από τα led και μια συσκευή που θα λαμβάνει το τηλεοπτικό σήμα και θα προσαρμόζει τα leds στο περιεχόμενο του κάθε καρέ. Νομίζω είναι πιο εύκολο να πάρεις το σήμα από εξωτερικές πηγές συνδεδεμένες στην tv (media players κλπ), παρά από την ίδια την tv. 

https://www.amazon.co.uk/Philips-LightStrip-Colour-Changing-Dimmable/dp/B0148NMVQA/ref=sr_1_1_sspa?tag=emi00-21&ie=UTF8&qid=1535048846&sr=8-1-spons&keywords=lightstrip+plus&psc=1

https://www.amazon.co.uk/Philips-Smart-HomeKit-Google-Assistant/dp/B016H0QZ7I/ref=sr_1_3?tag=emi00-21&ie=UTF8&qid=1535048770&sr=8-3&keywords=philips+hue+bridge&dpID=41vAGYCuEYL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Ό,τι καλύτερο, αν και αλμυρό στην τιμή 

Επεξ/σία από Telumetar
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Telumetar said:

Και πάλι όμως αυτά είναι μια απλή led ταινία με το hub για να το χειρίζεσαι από το κινητό. Δεν προσαρμόζεται δηλαδή το χρώμα αυτόματα στο περιεχόμενο της οθόνης. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Και πάλι όμως αυτά είναι μια απλή led ταινία με το hub για να το χειρίζεσαι από το κινητό. Δεν προσαρμόζεται δηλαδή το χρώμα αυτόματα στο περιεχόμενο της οθόνης. 

Αν δεν κάνω λάθος κατεβάζεις application το οποίο κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. προσαρμόζει το χρώμα αυτόματα στο περιεχόμενο της οθόνης κάτι το οποίο γίνεται μέσω του application

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/04/2019 at 16:19, billdanos said:

Το κάνω προσωπικά , αλλά θέλει να έχεις media player ή mini pc με windows. Με κατάλληλη εφαρμογή της hue το χρώμα αλλάζει ανάλογα με το χρώμα της οθόνης. 3 μήνες που το χρησιμοποιώ δουλεύει άψογα. Το mini pc που έχω είναι το intel nuc το οποίο είναι επίσης βιδωμένο στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

Επεξ/σία από cambo99
Δημοσ.
Στις 15/3/2019 στις 10:11 ΜΜ, billdanos είπε

Όχι. Πέρα από τις philips που το κάνουν με το ambilight που έχουν ενσωματωμένο, για να το κάνεις σε άλλες τηλεοράσεις χρειάζεσαι εκτός από τα led και μια συσκευή που θα λαμβάνει το τηλεοπτικό σήμα και θα προσαρμόζει τα leds στο περιεχόμενο του κάθε καρέ. Νομίζω είναι πιο εύκολο να πάρεις το σήμα από εξωτερικές πηγές συνδεδεμένες στην tv (media players κλπ), παρά από την ίδια την tv. 

Σε τι κόστος κυμαίνονται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...