Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρίν κανά δίμηνο πήρα ένα Volkswagen Polo 2000 μοντέλο 1000cc το πήρα απο ιδιώτη ο οποίος δεν μπορώ να πω ότι το είχε και στην καλύτερη κατάσταση αλλά για τα χρήματα που το πήρα ήταν καλά.

Το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν απο 2α πάω να ανεβάσω σε 3η ταχύτητα κάνει κάτι σαν ένα μάγκωμα και μπαίνει μετά κανονικά η ταχύτητα.... Σε όλες τις άλλες ταχύτητες ανεβάσματα κατεβάσματα δεν το κάνει καθόλου... Μόνο σε ανέβασμα απο 2α σε 3η. Το πήγα στον μάστορα έριξε μέσα στις ταχύτητες ένα σπρέι και είπε ότι ακόμα με βγάζει για λίγο καιρό. Και μου είπε ότι εάν θέλω μου βάζει μεταχειρισμένο με 40 ευρώ κόστος τοποθετημένο. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κάνει αυτό ; Γιατί σκέφτομαι ότι και μεταχειρισμένο να μου βάλει γιατί καινούριο λέει έχει 200+ ότι ίσως να το κάνει πάλι.

Δημοσ.

Χα! Για δες...ίδιο ακριβώς αμάξι έχω και εγώ και μου έχει βγάλει το ίδιο ακριβώς θέμα (ανάμεσα σε άλλα πολλά μικρά ξενερωτικά).

Η δε όπισθεν μόνο κουμπωτά μπαίνει πλέον, έχουν ρημάξει τα πάντα.

Ελπίζω να το πήρες κανά 600άρι το πολύ το αμάξι γιατί για παραπάνω δεν είναι, σκυλί μαύρο αποδείχτηκε, δεν έβγαλε ποτέ πρόβλημα τα πρώτα 15 χρόνια,

αλλά αμάξι 20ετίας όσο να 'ναι και όσο και να το πρόσεχες, είναι για πέταμα.

Για μια απόσταση 6km πήγαινε-έλα στην δουλειά μόνο το έχω εγώ και αυτό με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά, για παραπάνω δεν είναι.

Δημοσ.

Το συνχρονιζε της τριτης θα εχει θεμα.αλλαξε βαλβολινη,και αν συνεχισει να σε ενοχλει(διοτι δεν χςιροτερευει),βαλε το μεταχειρα,με μια αλλαγη βαλβολινης και σε αυτο.τα κιβωτια δεν ειναι μοτερ,που δεν ξερεις τι προβλημα θα σου βγαλει......

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

Το συνχρονιζε της τριτης θα εχει θεμα.αλλαξε βαλβολινη,και αν συνεχισει να σε ενοχλει(διοτι δεν χςιροτερευει),βαλε το μεταχειρα,με μια αλλαγη βαλβολινης και σε αυτο.τα κιβωτια δεν ειναι μοτερ,που δεν ξερεις τι προβλημα θα σου βγαλει......

προφανως ειναι θεμα που το βγαζουν τα συγκεκριμενα κιβωτια,οποτε μια χαρα ξερεις τι προβλημα θα βγαλει και αυτο :P

Οπως ηταν οι καρτες γραφικων στα acer 5920,που ηταν δεδομενο οτι θα βγαλουν θεμα μετα απο Χ ωρες λειτουργιας.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάποιο σημείο στροφών ενδεχομένως θα παίρνει την τρίτη πιο μαλακά.Εμπειρικά το ψάχνεις το βρίσκεις κάνεις και μία αλλαγή βαλβολίνης το πολύ πολύ και συνεχίζεις γιατί και μεταχειρισμένο να  βάλεις δεν ξέρεις τι θα σου βγεί.

Έχεις και την οδική σου όπως  όλοι και αν κάποια στιγμή μείνεις τότε το πας για αλλαγή.όλα τα 20ετίας κα΄ποια προβληματάκια θα έχουν.Σπάνια να λειτουργούν τέλεια.

• Like 4
Δημοσ.

συχρονιζε/γραναζι/δαχτυλιδι χλωμο να το αλλαζε με 50ε :) θελει κατεβασμα το κιβωτιο

κ γω συμφωνω ότι μαλλον αυτό είναι αν δεν πετυχει ευθυγράμμιση ταχυτήτων..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, talibanakos είπε

προφανως ειναι θεμα που το βγαζουν τα συγκεκριμενα κιβωτια,οποτε μια χαρα ξερεις τι προβλημα θα βγαλει και αυτο :P

Οπως ηταν οι καρτες γραφικων στα acer 5920,που ηταν δεδομενο οτι θα βγαλουν θεμα μετα απο Χ ωρες λειτουργιας.

προφανως δεν ειναι θεμα που βγαζουν ολα τα κιβωτια.μονο οσα τα χειριζονται απροσεκτοι ασχετοι και βιαστικοι "οδηγοι".καμια σχεση ειδικα με καρτες γραφικων  σε μηχανηματα της συγκεκριμενης εταιριας που ειδικα σε εκεινη την γενια λαπτοπ εκανε μακραν τις χειροτερες υλοποιησεις ,απο τον δευτερο χειροτερο κατασκευαστη.......

Δημοσ.

Άλλαξε για αρχή λάδια κιβωτίου και μαζί βάλε και πρόσθετο , μην ασχοληθεις με κατεβασμα ανεβασμα σασμάν . Εάν συνεχίσει βάλε κάποιο μεταχειρισμένο σασμάν .

Εάν μπείς στην διαδικασία επισκευής ίσως πληρώσεις αρκετά και δεν ξέρω και εάν σε συμφέρει για 20 χρονών αμάξι

• Like 2
Δημοσ.

Να πω οτι αυτο το μαγκωμα το κανει μονο οταν ειναι εν κίνηση το αυτοκινητο εαν ειναι σταματημένο και παω να βαλω απο 2α σε 3η δεν το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...