Mpafalo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια tv Sony η οποία εκει που έπαιζε έκλεισε μόνη της, έκανα μια προσπάθεια μπας και ανοίξει βγάζει το σηματακι κλείνει και ανάβει κόκκινο λαμπάκι, την έβγαλα από την πρίζα μπας και....αλλα δεν. Να φανταστώ καμία πλακετα; το μοντέλο είναι αυτό στην φωτογραφια Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Mpafalo
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Άμα πιάνει το χέρι σου άνοιξε τη και άρχιζε να αλλάζεις κανένα πυκνωτή και θα στρώσει.
Mpafalo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ε δεν θα το λεγα ότι πιάνει κιόλας με τα ηλεκτρονικά
speedy23 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Φανταζομαι οτι δεν εχεις κανει επεκταση εγγυησης, ετσι; Διοτι αν ναι και εισαι ακομα μεσα, εννοειται οτι δεν την αγγιζεις.
Mpafalo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Όχι δεν έχω κάνει επέκταση, θα δω μπας και βρω κανέναν που να ξέρει μπας και δει τουλάχιστον τι έχει.
Cosmonaut21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Μετά από 20 μέρες από την αγορά εμφανίστηκε μια κάθετη γραμμή πλάτους ενός πίξελ στην οθόνη.Το παρατήρησα όταν πήγα να συνδέσω το λάπτοπ με το HDMI.Ομως η γραμμή παραμένει μαυρη-σβηστη σε όλες της πηγές TV,HDMI,usb και με διαφορετικές ρυθμίσεις όσο δοκίμασα. Σήμερα ενώ κανόνισα με την αντιπροσωπεία να έρθουν να την παραλάβουν και ενώ εμφανιζόταν η γραμμή,ξαφνικά έφτιαξε μόνη της. Και ρωτάω.Επειδη από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι θα την πάρουν να την ελέγξουν αλλά όχι αν θα την αντικαταστήσουν και εγώ δε θέλω επισκευασμένα τηλεόραση εβδομάδων,μπορεί να έτυχε και αν παίξει μέχρι τη Δευτέρα οκ,να το ακυρώσω ή να τους τη δώσω; Επίσης,τι μπορεί να φταίει και να παρουσιάζει αυτό το σύμπτωμα; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Cosmonaut21
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Προτεινω να ακυρωσεις και να παρακολουθησεις την τβ αν το ξανακανει.Τετοια συμπτωματα συνηθως ειναι απο πλακετα η προβληματικο πανελ.Και να τους την δωσεις για ελεγχο, θα γινει επισκευη και οχι αντικατασταση.Αντικατασταση θα γινει μονο αν δεν υπαρχουν ανταλλακτικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα