Othal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Αναβάθμισα μολις τη γραμμη μου απο 50 σε 100 mbps. Λογω κατασκευης ειμαι υποχρεωμενος να δουλευω απο αποσταση μεσω wifi στο σταθερο. Επειδη το μοντεμ του ΟΤΕ δε βοηθαει οσον αφορα την αποδοση και επειδη ειμαι ασχετος με το αντικειμενο θα ηθελα μια προταση σχετικα με το πιο ειναι ενα καλο modem να αγορασω. Thanks!
Othal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Τι εννοεις το μοντεμ δε βοηθαει στην αποδοση? Η συσκευη δεν εχει κεραια και με τους τοιχους εχω μεγαλη απωλεια. Ψαχνω κατι σιγουρα με κεραιες για να ενισχυθει το σημα.
M@dB0x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δεν υπαρχει σιγουρο σε ασυρματο φιλε και το speedport ειναι απο τα καλυτερα ρουτερς που εχουν δωσει οι providers. Αν ειχες κανα techinicolor που ειναι πανσαπια.........οκ. Δοκιμασε με αλλαγες καναλιων να δεις αν εχεις καλυτερη συμπεριφορα, αλλιως βαζεις κατι συμπληρωματικο (ΑΡ ή powerlines). 1 1
achilles_g_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Θα σου πρότεινα κι εγώ να σκεφτείς την λύση με powerline. Καλό είναι να πάρεις pass-through ώστε να μη χάσεις τη πρίζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα