Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι "αρχαιος" απο κινηματογραφο και δεν ξερω αν γινεται να παω και να ανεβαζω store στο ινσαγραμ σκηνες απο την ταινια που θα δω και επισης δεν ξερω αν απαγορευεται η βιντεοσκοπιση ορισμενων σκηνων απο την ταινια που θα παω να δω τις επομενες μερες ειπα να ρωτησω για να γνωριζω πιο καλυτερα γι αυτο το θεμα. Οι ταινιες που παιζονται αργοτερα βγαινουν και σε dvd σωστα ;

Δημοσ.

Αν ανεβασεις μικρα αποσπασματα,δεν πιστευω οτι θα ασχοληθει κανεις,διαφημιση θα κανεις.

Ομως το πιθανοτερο ειναι οτι οι ληψεις σου θα ειναι χαμηλης ποιοτητας και αρα απωθητικες

• Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Αν ανεβασεις μικρα αποσπασματα,δεν πιστευω οτι θα ασχοληθει κανεις,διαφημιση θα κανεις.

Ομως το πιθανοτερο ειναι οτι οι ληψεις σου θα ειναι χαμηλης ποιοτητας και αρα απωθητικες

Και εγω αυτο πιστευω. Οσο για την ποιοτητα δεν με απασχολει και τοσο πολυ. Ειχα μια συζητηση με ενα φιλο μ για το θεμα και μ ειπε εφοσον ολοι οι νεοι ανεβαζουν μικρα βιντεακια στο ινσαγραμ σε story και σε δημοσιευεις του 1:00 λεπτου δεν πιστευω να τυθεται κανενα θεμα απολυτος. Ειπα ομως να ρωτησω και εδω για να μαι βεβαιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και απαγορεύεται το λένε σαφώς και το πιθανότερο κανείς δεν θα ασχοληθεί αν ανεβάσεις βίντεο 1-2 λεπτού στο youtube αλλά και ενδεχομένως να ασχοληθούν αν αυτά τα δύο λεπτά αφορούν το τέλος της ταινίας το οποίο  δεν είναι καλό και ποτέ δε ανεβάζονται έστω και σε ποιότητα που δεν βλέπεται ειδικά και την περίοδο που ακόμη αυτή παίζεται στους κινηματογράφους..

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Απαγορεύεται (όπως και τόσα άλλα). Και φυσικά (όπως και σε τόσα άλλα) μπορείς να το κάνεις στα μουλωχτά προσέχοντας μη σε δει κάποιος από τα παιδιά που δουλεύουν εκεί ή σε "δώσει" κάποιος από τους θεατές (btw αν σηκώσεις κινητό ή κάμερα με οθόνη πίσω και βιντεοσκοπείς, είναι αρκετά ενοχλητικό μέσα στο σκοτάδι, γι' αυτούς που κάθονται πίσω σου ή και πίσω πλαγίως).

Αν εσύ τώρα απολαμβάνεις μία ταινία έτσι (κοιτώντας δεξιά κι αριστερά), βουρ στον πατσά (go for it)

• Like 2
Δημοσ.

Να μην το κανεις, αν σεβεσαι τους διπλανους σου. 

Το κινητο στο σινεμα πρεπει να ειναι κλειστο ή αθορυβο χωρις δονηση και μεσα σε τσαντα / τσεπη.

Οτιδηποτε αλλο ειναι οχληση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/3/2019 στις 5:55 ΜΜ, thelos257 είπε

δεν ξερω αν απαγορευεται η βιντεοσκοπιση ορισμενων σκηνων απο την ταινια

Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση όλης της ταινίας, όχι μόνο ορισμένων σκηνών. Όπως λένε και οι άλλοι, εκτός από το να ενοχλείς τους υπόλοιπους θεατές, ενδεχομένως να σε πετάξουν και έξω αν σε πάρουν χαμπάρι οι υπάλληλοι του κινηματογράφου. Εγώ προσωπικά πάντως, επειδή είμαι τακτικός πελάτης του τοπικού μου σινεμά, με ενοχλεί πάρα πολύ όταν οι άλλοι βγάζουν τα κινητά τους έξω, και μάλιστα τους έχω καρφώσει και στους υπαλλήλους για να τους κάνουν παρατήρηση. Επίσης, ακόμη και να καταφέρεις να καταγράψεις βίντεο και να το ανεβάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, έχουν λογισμικό που ελέγχουν για πειρατικό υλικό, στην καλύτερη θα σου κατεβάσουν απλώς το βίντεο, στην χειρότερη θα σου διαγράψουν τον λογαριασμό. Για του λόγου το αληθές, αν βρεις σε κοινωνικά δίκτυα κάποιο βιντεάκι από ταινία στο σινεμά, αποθήκευσε το λινκ στους σελιδοδείκτες του browser που χρησιμοποιείς, και επισκέψου το πάλι μετά από μερικές μέρες, θα δεις ότι δεν θα υπάρχει πλέον. Προφανώς έδωσες λεφτά για να βγάλεις εισιτήριο και να μπεις μέσα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις στα αυγά σου και να απολαύσεις την ταινία.

Στις 13/3/2019 στις 5:55 ΜΜ, thelos257 είπε

Οι ταινιες που παιζονται αργοτερα βγαινουν και σε dvd σωστα ;

Ναι, συνήθως βγαίνουν μετά από μερικούς μήνες. Αν δεν θες να πληρώσεις εισιτήριο και δεν έχεις πρόβλημα να περιμένεις, μπορείς να το νοικιάσεις όταν κυκλοφορήσει σε dvd/bluray.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.

Επισης, ανεβαζοντας σκηνες στο ινστα, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να κανεις spoiler σε καποιον που θελει να δει την ταινια. ΣΕΒΑΣΟΥ λοιπον τους υπολοιπους που θελουν να το δουν κ μην ανεβαζετε σκηνες απο ταινιες σε stories και λοιπες μλκιες. Στο τσακ ημουν να φωναξω τον υπευθυνο που η μπροστα μου καθε 3 λεπτα σηκωνε το κινητο της κ τραβουσε αποσπασματα κ την ειχαμε να μας σπαει τα νευρα με το φως απο το κινητο της.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kallair είπε

Επισης, ανεβαζοντας σκηνες στο ινστα, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να κανεις spoiler σε καποιον που θελει να δει την ταινια. ΣΕΒΑΣΟΥ λοιπον τους υπολοιπους που θελουν να το δουν κ μην ανεβαζετε σκηνες απο ταινιες σε stories και λοιπες μλκιες. Στο τσακ ημουν να φωναξω τον υπευθυνο που η μπροστα μου καθε 3 λεπτα σηκωνε το κινητο της κ τραβουσε αποσπασματα κ την ειχαμε να μας σπαει τα νευρα με το φως απο το κινητο της.

Εμεις η νεολαια ειμαστε λιγο τρελαμενοι με ινσαγραμ προπαντως κλπ κυριως οι νεαροι.
Επισης αν το τραβηξω ρε παιδια για προσωπικη μου χρηση καθαρα (οχι ανεβασμα σε κανενα κοινονικο δικτυο κλπ ενωω ποτε των ποτων). Παλι δεν θα γινεται ; Μιλησα με ενα φιλο που ετυχε να τραβηξει με το κινητο του σκηνες και μου ειπε οταν δεν θα παρεις καμερα επαγγελματικη με στανρτ και θα ναι μονο κινητο τοτε δεν υπαρχει θεμα απλος να μην το σηκωνεις εντελως πανω το κινητο σου να το εχεις στην καρεκλα που θα καθεσαι και να το κρατας σταθερο και λιγο πανω για να βγαζεις αυτο που θες και δεν θα σ πει κανενας τιποτα παντα με προσοχη να το κανεις μου ειπε και εγω το εκανα και ολα ηταν μι χαρα. Τωρα τι να πιστευω δεν ξερω. Οτι κοψει το κεφαλι μ εκεινη την ωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ηλικία έχεις;

Πολύ παιδιάστικη απορία. Κανε άμα θες στόρι. Απλα πρόσεχε να μην ειναι κάποιος από το προσωπικό κοντά σου.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
12 ώρες πριν, christakos07 είπε

Τι ηλικία έχεις;

Πολύ παιδιάστικη απορία. Κανε άμα θες στόρι. Απλα πρόσεχε να μην ειναι κάποιος από το προσωπικό κοντά σου.

Δεν ειναι παιδιαστικη η απορια μ φιλε μ. Ολοι λιγο πολυ καπου εκει κοντα ειμαστε 27 - 32 χρονων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...