skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Τρομερή συλλογή που ανανεώνεται καθημερινά, προφανώς χειροκίνητα, με άρθρα για web development : https://dormoshe.io/daily-news
XPHSTOS_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μου ζητάει το email μου για newsletter και το label έχει font-family: "Comic Sans"?! No thanks!
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, XPHSTOS_ είπε Μου ζητάει το email μου για newsletter και το label έχει font-family: "Comic Sans"?! No thanks! Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σου ζητάει λεφτά! Με τρόμαξες ρε μπαγάσα!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, skiabox είπε Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σου ζητάει λεφτά! Με τρόμαξες ρε μπαγάσα! Ίσως να μη ζητάει λεφτά, αλλά ζητάει το email και μετά θα μας ταράξει στα άσχετα εισερχόμενα για διαφημίσεις... παλιό το παραμύθι. Όποιος θέλει να προσφέρει, το κάνει δωρεάν κι αθόρυβα.
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, tony_dim_2018 είπε Ίσως να μη ζητάει λεφτά, αλλά ζητάει το email και μετά θα μας ταράξει στα άσχετα εισερχόμενα για διαφημίσεις... παλιό το παραμύθι. Όποιος θέλει να προσφέρει, το κάνει δωρεάν κι αθόρυβα. Καλά ακόμα και έτσι να είναι προγραμματιστής είσαι. Βάζεις ένα φίλτρο στο email και καθάρισες. Δεν είσαι 80χρονος συνταξιούχος που πατάει τα πλήκτρα με το ένα δάχτυλο γράφοντας μία λέξη το λεπτό!
vadou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Μου ζητάει το email μου για newsletter 17 ώρες πριν, tony_dim_2018 είπε αλλά ζητάει το email Μπήκα στο 1o link, δεν είδα κάτι ενδιαφέρον, βγήκα. Ο λόγος που απαντάω εδώ είναι γιατί μου γεννήθηκε η εξής απορία: Καλά βρε @tony_dim_2018 τι ήθελες να σου ζητήσει για το newsletter, διεύθυνση να σου στείλει αλληλογραφία στην πόρτα σου; 😛 Δεν το ζητάει για να δεις τα άρθρα. Μόνο αν θελήσεις να κάνεις subscribe το ζητάει. edit: Επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρει ο @skiabox στην αρχή, σιγά μην το κάνει με το χέρι. Scraping κάνει σε καμμιά 10ριά γνωστά dev sites/blogs/platforms/whatever και τραβάει άρθα σχετικά με angular. Μέχρι και τις φωτογραφίες κάνει hotlink, ενώ αν δεις τα read more links βάζει δικά του referrals. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από vadou
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, vadou είπε edit: Επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρει ο @skiabox στην αρχή, σιγά μην το κάνει με το χέρι. Scraping κάνει σε καμμιά 10ριά γνωστά dev sites/blogs/platforms/whatever και τραβάει άρθα σχετικά με angular. Μέχρι και τις φωτογραφίες κάνει hotlink, ενώ αν δεις τα read more links βάζει δικά του referrals. Με angular ξεκίνησε πιο παλιά, αλλά τώρα επεκτείνεται και αλλού.
XPHSTOS_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 @vadou & @skiabox Δεν με πείραξε που ζητάει το email. Έχω δώσει το email μου σε χειρότερα sites... Με "πείραξε" το ότι έχει το label με Comic Sans!
vadou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ναι βρε, το κατάλαβα τι εννοείς εσύ. Τον άλλο πειράζω 😛 Πάντως εγώ δεν είδα ούτε label (you know what I mean) στο newsletter, ούτε comic sans κάπου. Μια system sans-serif και μια Roboto είδα, εκτός και αν κοιτούσα σε λάθος μέρος 😕
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2019 στις 2:33 ΜΜ, skiabox είπε Καλά ακόμα και έτσι να είναι προγραμματιστής είσαι. Βάζεις ένα φίλτρο στο email και καθάρισες. Δεν είσαι 80χρονος συνταξιούχος που πατάει τα πλήκτρα με το ένα δάχτυλο γράφοντας μία λέξη το λεπτό! Καλά... δες στο λινκ και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν χρειάζεται σύνδεση, όπως άλλωστε συμβαίνει με πολλά επώνυμα έγγραφα που βρίσκονται ελεύθερα στο ιντερνέτ. Έτσι κι αυτό, είναι επώνυμο, ξέρεις ποιος το έγραψε αλλά ξέρεις επίσης ότι δεν θα σου στείλει μήνυμα. https://docs.google.com/document/d/1SAxNg8-h7emdbjE40Qv52ZDLYxYpeiJf3A-1-4gF_1Y/edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα