Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XPHSTOS_ είπε

Μου ζητάει το email μου για newsletter και το label έχει font-family: "Comic Sans"?! 
No thanks! :P

Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σου ζητάει λεφτά!

Με τρόμαξες ρε μπαγάσα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, skiabox είπε

Έτσι όπως το θέτεις είναι σαν να σου ζητάει λεφτά!

Με τρόμαξες ρε μπαγάσα!

Ίσως να μη ζητάει λεφτά, αλλά ζητάει το email και μετά θα μας ταράξει στα άσχετα εισερχόμενα για διαφημίσεις... παλιό το παραμύθι.

Όποιος θέλει να προσφέρει, το κάνει δωρεάν κι αθόρυβα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tony_dim_2018 είπε

Ίσως να μη ζητάει λεφτά, αλλά ζητάει το email και μετά θα μας ταράξει στα άσχετα εισερχόμενα για διαφημίσεις... παλιό το παραμύθι.

Όποιος θέλει να προσφέρει, το κάνει δωρεάν κι αθόρυβα.

Καλά ακόμα και έτσι να είναι προγραμματιστής είσαι.
Βάζεις ένα φίλτρο στο email και καθάρισες.
Δεν είσαι 80χρονος συνταξιούχος που πατάει τα πλήκτρα με το ένα δάχτυλο γράφοντας μία λέξη το λεπτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε

Μου ζητάει το email μου για newsletter

17 ώρες πριν, tony_dim_2018 είπε

αλλά ζητάει το email

Μπήκα στο 1o link, δεν είδα κάτι ενδιαφέρον, βγήκα.
Ο λόγος που απαντάω εδώ είναι γιατί μου γεννήθηκε η εξής απορία:
Καλά βρε @tony_dim_2018 τι ήθελες να σου ζητήσει για το newsletter, διεύθυνση να σου στείλει αλληλογραφία στην πόρτα σου; 😛
Δεν το ζητάει για να δεις τα άρθρα. Μόνο αν θελήσεις να κάνεις subscribe το ζητάει.

edit: Επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρει ο @skiabox στην αρχή, σιγά μην το κάνει με το χέρι. Scraping κάνει σε καμμιά 10ριά γνωστά dev sites/blogs/platforms/whatever και τραβάει άρθα σχετικά με angular. Μέχρι και τις φωτογραφίες κάνει hotlink, ενώ αν δεις τα read more links βάζει δικά του referrals.

Επεξ/σία από vadou
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vadou είπε

edit: Επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρει ο @skiabox στην αρχή, σιγά μην το κάνει με το χέρι. Scraping κάνει σε καμμιά 10ριά γνωστά dev sites/blogs/platforms/whatever και τραβάει άρθα σχετικά με angular. Μέχρι και τις φωτογραφίες κάνει hotlink, ενώ αν δεις τα read more links βάζει δικά του referrals.

Με angular ξεκίνησε πιο παλιά, αλλά τώρα επεκτείνεται και αλλού.

Δημοσ.

Ναι βρε, το κατάλαβα τι εννοείς εσύ. Τον άλλο πειράζω 😛
Πάντως εγώ δεν είδα ούτε label (you know what I mean) στο newsletter, ούτε comic sans κάπου. Μια system sans-serif και μια Roboto είδα, εκτός και αν κοιτούσα σε λάθος μέρος 😕

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 14/3/2019 στις 2:33 ΜΜ, skiabox είπε

Καλά ακόμα και έτσι να είναι προγραμματιστής είσαι.
Βάζεις ένα φίλτρο στο email και καθάρισες.
Δεν είσαι 80χρονος συνταξιούχος που πατάει τα πλήκτρα με το ένα δάχτυλο γράφοντας μία λέξη το λεπτό!

Καλά... δες στο λινκ και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Δεν χρειάζεται σύνδεση, όπως άλλωστε συμβαίνει με πολλά επώνυμα έγγραφα που βρίσκονται ελεύθερα στο ιντερνέτ.

Έτσι κι αυτό, είναι επώνυμο, ξέρεις ποιος το έγραψε αλλά ξέρεις επίσης ότι δεν θα σου στείλει μήνυμα.

https://docs.google.com/document/d/1SAxNg8-h7emdbjE40Qv52ZDLYxYpeiJf3A-1-4gF_1Y/edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...