Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω τον παρακάτω υπολογιστή και αργότερα θα του προσθέσω μια 4αρα ΡΑΜ ακόμα και μια gtx 1050 ti.τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να ειμαι κομπλέ.

20190313_160325.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AntonisDimitrelis είπε

Καλησπέρα έχω τον παρακάτω υπολογιστή και αργότερα θα του προσθέσω μια 4αρα ΡΑΜ ακόμα και μια gtx 1050 ti.τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να ειμαι κομπλέ.

20190313_160325.jpg

Τι τροφοδοτικό έχεις τώρα? 

300w ελάχιστο θελει η 1050ti.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Τι τροφοδοτικό έχεις τώρα? 

300w ελάχιστο θελει η 1050ti.

Τώρα έχω ότι είχε από την αρχή ο υπολογιστής δεν γνωρίζω.Θα μπορούσες να μου προτίνεις ένα πολύ φθηνό το οποίο θα κάνει την δουλειά του;

1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Καλύτερα να πάρεις την RX570. Πάντως σε παιχνίδια με αυτό τον επεξεργαστή μην περιμένεις πολλά .

Ενα 500W είναι αρκετό.

Μπορείς να μου προτίνεις ένα πολύ φθηνό με το οποίο θα είναι κομπλέ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει κ ο φίλος από πάνω ένα οποιοδήποτε 500w θα είναι υπεραρκετό. Με μια αναζητηση σε σκρουτζ θα πάρεις μια ιδέα. 

Να θυμάσαι ότι φθηνό και "καλο" δεν πάνε μαζί όσο αφορά τα τροφοδοτικά. 

Οποίος καει στο χυλο φυσαει και το γιαούρτι. Θεώρησε το μηχανημα που έχεις σαν επένδυση και θες να την προστατέψεις, συνεπώς δεν  θα εμπιστεύομουν τα χρήματα που έδωσα για το σύστημα σε ένα τροφοδοτικό της πλάκας ίσα ίσα να παίζει. 

Στην θέση σου θα κοιτούσα ποιο μακρο προθεσμα και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να έπαιρνα κάτι ποιοτικό για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να το αλλάξεις. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Όπως λέει κ ο φίλος από πάνω ένα οποιοδήποτε 500w θα είναι υπεραρκετό. Με μια αναζητηση σε σκρουτζ θα πάρεις μια ιδέα. 

Να θυμάσαι ότι φθηνό και "καλο" δεν πάνε μαζί όσο αφορά τα τροφοδοτικά. 

Οποίος καει στο χυλο φυσαει και το γιαούρτι. Θεώρησε το μηχανημα που έχεις σαν επένδυση και θες να την προστατέψεις, συνεπώς δεν  θα εμπιστεύομουν τα χρήματα που έδωσα για το σύστημα σε ένα τροφοδοτικό της πλάκας ίσα ίσα να παίζει. 

Στην θέση σου θα κοιτούσα ποιο μακρο προθεσμα και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να έπαιρνα κάτι ποιοτικό για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να το αλλάξεις. 

Δηλαδή με ένα μη αρκετά καλό τροφοδοτικο πιο είναι το λιγότερο και πιο το χειρότερο κακό που θα μπορούσε να μου συμβεί στο σύστημα;

Δημοσ.

Το λιγότερο θα ήταν να καεί το τροφοδοτικό σε μια διακοπή ρεύματος η σε μια περίπτωση υπέρτασης. 

Το περισσότερο θα ήταν να πάρει και άλλα πράγματα μαζί του όπως κάρτες γραφικών μητρικές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κτλπ. 

Ουσιαστικά όταν αγοράσεις ένα καλό τροφοδοτικό ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο από καλά υλικά / pcb / capacitors και προσεγμένο layout για χαμηλές θερμοκρασίες + ότι όπως και διποτε έχουν δικλείδες ασφαλείας εσωτερικά σε περίπτωση υπέρτασης η σε περίπτωση χαμηλού ρεύματος η σώματος σε σημείο που κόβουν το ρεύμα για αποφυγή ζημιάς. 

Ένα θετικό είναι η συνήθως αυξημένη εγγύηση καλής λειτουργίας, αν κοιτάξεις ας πούμε το corsair rm100i το οποίο θεωρείται high end, δίνει 10 ολόκληρα χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας .

Άλλο θετικό είναι ότι τα περισσότερα ακριβά ας πούμε τον 60ε και άνω είναι Power efficiency. 

Και η λίστα μεγαλώνει με τα προνόμια, ανάλογα της απαιτήσεις του κάθε χρήστη. 

Δεν σε πάω στα άκρα όσο αφορά της τιμές .. Άλλωστε δεν έχει λογική, απλά αυτό που είπα είναι ότι αντί να δώσεις 25ε να πάρεις ένα της πλάκας πάρε το themaltake που προτείνει ο φίλος παραπάνω. 15ε διαφορά έχουν περίπου , σίγουρα στης εποχές που είμαστε τα χρήματα είναι μεγάλο ζήτημα αλλά είμαι της άποψης "Σωστή δουλειά" 

Μακροπροθεσμα θα το δεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Το λιγότερο θα ήταν να καεί το τροφοδοτικό σε μια διακοπή ρεύματος η σε μια περίπτωση υπέρτασης. 

Το περισσότερο θα ήταν να πάρει και άλλα πράγματα μαζί του όπως κάρτες γραφικών μητρικές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κτλπ. 

Ουσιαστικά όταν αγοράσεις ένα καλό τροφοδοτικό ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο από καλά υλικά / pcb / capacitors και προσεγμένο layout για χαμηλές θερμοκρασίες + ότι όπως και διποτε έχουν δικλείδες ασφαλείας εσωτερικά σε περίπτωση υπέρτασης η σε περίπτωση χαμηλού ρεύματος η σώματος σε σημείο που κόβουν το ρεύμα για αποφυγή ζημιάς. 

Ένα θετικό είναι η συνήθως αυξημένη εγγύηση καλής λειτουργίας, αν κοιτάξεις ας πούμε το corsair rm100i το οποίο θεωρείται high end, δίνει 10 ολόκληρα χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας .

Άλλο θετικό είναι ότι τα περισσότερα ακριβά ας πούμε τον 60ε και άνω είναι Power efficiency. 

Και η λίστα μεγαλώνει με τα προνόμια, ανάλογα της απαιτήσεις του κάθε χρήστη. 

Δεν σε πάω στα άκρα όσο αφορά της τιμές .. Άλλωστε δεν έχει λογική, απλά αυτό που είπα είναι ότι αντί να δώσεις 25ε να πάρεις ένα της πλάκας πάρε το themaltake που προτείνει ο φίλος παραπάνω. 15ε διαφορά έχουν περίπου , σίγουρα στης εποχές που είμαστε τα χρήματα είναι μεγάλο ζήτημα αλλά είμαι της άποψης "Σωστή δουλειά" 

Μακροπροθεσμα θα το δεις. 

Ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου.Βρηκα μερικά μεταχειρισμένα τις ομάδες insomnia θα μπορούσες να μου πεις αν κάποιο από τα ακόλουθα είναι καλο;

Screenshot_20190313-195216_Chrome.jpg

Screenshot_20190313-200133_Chrome.jpg

Screenshot_20190313-200240_Chrome.jpg

Επεξ/σία από AntonisDimitrelis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

corsair cx450 ή το Be Quiet System Power 9 400W (χειρότερο όμως)

https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html

https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html

Όλα τα παραπάνω που έδειξες είναι σάπια, ειδικά το strider που κάνει και 55e

Επεξ/σία από grmaster2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grmaster2 είπε

corsair cx450 ή το Be Quiet System Power 9 400W (χειρότερο όμως)

https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html

https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html

Όλα τα παραπάνω που έδειξες είναι σάπια, ειδικά το strider που κάνει και 55e

Και για το corsair vs450 Έχω ακούσει πως είναι καλό για την τιμή του.Ισχύει;

https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html

Δημοσ.
Στις 13/3/2019 στις 8:07 ΜΜ, AntonisDimitrelis είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου.Βρηκα μερικά μεταχειρισμένα τις ομάδες insomnia θα μπορούσες να μου πεις αν κάποιο από τα ακόλουθα είναι καλο;

Screenshot_20190313-195216_Chrome.jpg

Screenshot_20190313-200133_Chrome.jpg

Screenshot_20190313-200240_Chrome.jpg

Πάρε το seasonic με τα 15 ευρώ. Είναι πολύ τίμιο τροφοδοτικό και τον φίλο το γνωρίζω. Πήρα ένα ίδιο και σηκώνει 7950 ανετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...