AntonisDimitrelis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα έχω τον παρακάτω υπολογιστή και αργότερα θα του προσθέσω μια 4αρα ΡΑΜ ακόμα και μια gtx 1050 ti.τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να ειμαι κομπλέ.
Mr^Robot Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, AntonisDimitrelis είπε Καλησπέρα έχω τον παρακάτω υπολογιστή και αργότερα θα του προσθέσω μια 4αρα ΡΑΜ ακόμα και μια gtx 1050 ti.τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να ειμαι κομπλέ. Τι τροφοδοτικό έχεις τώρα? 300w ελάχιστο θελει η 1050ti.
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Καλύτερα να πάρεις την RX570. Πάντως σε παιχνίδια με αυτό τον επεξεργαστή μην περιμένεις πολλά . Ενα 500W είναι αρκετό.
AntonisDimitrelis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Τι τροφοδοτικό έχεις τώρα? 300w ελάχιστο θελει η 1050ti. Τώρα έχω ότι είχε από την αρχή ο υπολογιστής δεν γνωρίζω.Θα μπορούσες να μου προτίνεις ένα πολύ φθηνό το οποίο θα κάνει την δουλειά του; 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Καλύτερα να πάρεις την RX570. Πάντως σε παιχνίδια με αυτό τον επεξεργαστή μην περιμένεις πολλά . Ενα 500W είναι αρκετό. Μπορείς να μου προτίνεις ένα πολύ φθηνό με το οποίο θα είναι κομπλέ;
Mr^Robot Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως λέει κ ο φίλος από πάνω ένα οποιοδήποτε 500w θα είναι υπεραρκετό. Με μια αναζητηση σε σκρουτζ θα πάρεις μια ιδέα. Να θυμάσαι ότι φθηνό και "καλο" δεν πάνε μαζί όσο αφορά τα τροφοδοτικά. Οποίος καει στο χυλο φυσαει και το γιαούρτι. Θεώρησε το μηχανημα που έχεις σαν επένδυση και θες να την προστατέψεις, συνεπώς δεν θα εμπιστεύομουν τα χρήματα που έδωσα για το σύστημα σε ένα τροφοδοτικό της πλάκας ίσα ίσα να παίζει. Στην θέση σου θα κοιτούσα ποιο μακρο προθεσμα και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να έπαιρνα κάτι ποιοτικό για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να το αλλάξεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
AntonisDimitrelis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Όπως λέει κ ο φίλος από πάνω ένα οποιοδήποτε 500w θα είναι υπεραρκετό. Με μια αναζητηση σε σκρουτζ θα πάρεις μια ιδέα. Να θυμάσαι ότι φθηνό και "καλο" δεν πάνε μαζί όσο αφορά τα τροφοδοτικά. Οποίος καει στο χυλο φυσαει και το γιαούρτι. Θεώρησε το μηχανημα που έχεις σαν επένδυση και θες να την προστατέψεις, συνεπώς δεν θα εμπιστεύομουν τα χρήματα που έδωσα για το σύστημα σε ένα τροφοδοτικό της πλάκας ίσα ίσα να παίζει. Στην θέση σου θα κοιτούσα ποιο μακρο προθεσμα και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να έπαιρνα κάτι ποιοτικό για μελλοντική χρήση, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να το αλλάξεις. Δηλαδή με ένα μη αρκετά καλό τροφοδοτικο πιο είναι το λιγότερο και πιο το χειρότερο κακό που θα μπορούσε να μου συμβεί στο σύστημα;
Mr^Robot Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Το λιγότερο θα ήταν να καεί το τροφοδοτικό σε μια διακοπή ρεύματος η σε μια περίπτωση υπέρτασης. Το περισσότερο θα ήταν να πάρει και άλλα πράγματα μαζί του όπως κάρτες γραφικών μητρικές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κτλπ. Ουσιαστικά όταν αγοράσεις ένα καλό τροφοδοτικό ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο από καλά υλικά / pcb / capacitors και προσεγμένο layout για χαμηλές θερμοκρασίες + ότι όπως και διποτε έχουν δικλείδες ασφαλείας εσωτερικά σε περίπτωση υπέρτασης η σε περίπτωση χαμηλού ρεύματος η σώματος σε σημείο που κόβουν το ρεύμα για αποφυγή ζημιάς. Ένα θετικό είναι η συνήθως αυξημένη εγγύηση καλής λειτουργίας, αν κοιτάξεις ας πούμε το corsair rm100i το οποίο θεωρείται high end, δίνει 10 ολόκληρα χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας . Άλλο θετικό είναι ότι τα περισσότερα ακριβά ας πούμε τον 60ε και άνω είναι Power efficiency. Και η λίστα μεγαλώνει με τα προνόμια, ανάλογα της απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Δεν σε πάω στα άκρα όσο αφορά της τιμές .. Άλλωστε δεν έχει λογική, απλά αυτό που είπα είναι ότι αντί να δώσεις 25ε να πάρεις ένα της πλάκας πάρε το themaltake που προτείνει ο φίλος παραπάνω. 15ε διαφορά έχουν περίπου , σίγουρα στης εποχές που είμαστε τα χρήματα είναι μεγάλο ζήτημα αλλά είμαι της άποψης "Σωστή δουλειά" Μακροπροθεσμα θα το δεις.
AntonisDimitrelis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Το λιγότερο θα ήταν να καεί το τροφοδοτικό σε μια διακοπή ρεύματος η σε μια περίπτωση υπέρτασης. Το περισσότερο θα ήταν να πάρει και άλλα πράγματα μαζί του όπως κάρτες γραφικών μητρικές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κτλπ. Ουσιαστικά όταν αγοράσεις ένα καλό τροφοδοτικό ξέρεις ότι είναι φτιαγμένο από καλά υλικά / pcb / capacitors και προσεγμένο layout για χαμηλές θερμοκρασίες + ότι όπως και διποτε έχουν δικλείδες ασφαλείας εσωτερικά σε περίπτωση υπέρτασης η σε περίπτωση χαμηλού ρεύματος η σώματος σε σημείο που κόβουν το ρεύμα για αποφυγή ζημιάς. Ένα θετικό είναι η συνήθως αυξημένη εγγύηση καλής λειτουργίας, αν κοιτάξεις ας πούμε το corsair rm100i το οποίο θεωρείται high end, δίνει 10 ολόκληρα χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας . Άλλο θετικό είναι ότι τα περισσότερα ακριβά ας πούμε τον 60ε και άνω είναι Power efficiency. Και η λίστα μεγαλώνει με τα προνόμια, ανάλογα της απαιτήσεις του κάθε χρήστη. Δεν σε πάω στα άκρα όσο αφορά της τιμές .. Άλλωστε δεν έχει λογική, απλά αυτό που είπα είναι ότι αντί να δώσεις 25ε να πάρεις ένα της πλάκας πάρε το themaltake που προτείνει ο φίλος παραπάνω. 15ε διαφορά έχουν περίπου , σίγουρα στης εποχές που είμαστε τα χρήματα είναι μεγάλο ζήτημα αλλά είμαι της άποψης "Σωστή δουλειά" Μακροπροθεσμα θα το δεις. Ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου.Βρηκα μερικά μεταχειρισμένα τις ομάδες insomnia θα μπορούσες να μου πεις αν κάποιο από τα ακόλουθα είναι καλο; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από AntonisDimitrelis 1
grmaster2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) corsair cx450 ή το Be Quiet System Power 9 400W (χειρότερο όμως) https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html Όλα τα παραπάνω που έδειξες είναι σάπια, ειδικά το strider που κάνει και 55e Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από grmaster2
AntonisDimitrelis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, grmaster2 είπε corsair cx450 ή το Be Quiet System Power 9 400W (χειρότερο όμως) https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html Όλα τα παραπάνω που έδειξες είναι σάπια, ειδικά το strider που κάνει και 55e Και για το corsair vs450 Έχω ακούσει πως είναι καλό για την τιμή του.Ισχύει; https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html
gloup81 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, AntonisDimitrelis είπε Και για το corsair vs450 Έχω ακούσει πως είναι καλό για την τιμή του.Ισχύει; https://www.skroutz.gr/s/13976179/Corsair-VS-Series-VS450-White.html Όχι, είναι ένα κλικ πριν την κατηγορια "σκουπιδι"
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 8:07 ΜΜ, AntonisDimitrelis είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε για το χρόνο σου.Βρηκα μερικά μεταχειρισμένα τις ομάδες insomnia θα μπορούσες να μου πεις αν κάποιο από τα ακόλουθα είναι καλο; Πάρε το seasonic με τα 15 ευρώ. Είναι πολύ τίμιο τροφοδοτικό και τον φίλο το γνωρίζω. Πήρα ένα ίδιο και σηκώνει 7950 ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα