Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου ψυγείου

SoraKH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είπε ότι θέλει 150 μόνο για εργατικά. 

Πάντως αν τελικά καταλήξεις για καινούργιο, ρίξε μια ματιά και στα Hitachi.  

Έχω ακούσει καλά λόγια περί ποιότητας και από κατόχους και από μάστορες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Μην πας σε σαμσουνγκ πάντως.

Πάντως και εμένα μου έλεγαν να αποφύγω τα samsung αλλά λόγω χώρου και συγκεκριμένου τύπου ψυγείο που ήθελα (συντήρηση κατω κατάψυξη πάνω) τελικά σε samsung κατέληξα χωρίς πρόβλημα 2 χρόνια τώρα.. απο εκει και πέρα πολλά ακούω αλλα θα δείξει ο χρόνος.

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά, έχουμε ένα ψυγείο κοντά στα 30 χρόνια το θρυλικό izola, τελευταία πιάνει πάγο αρκετό, ίσως άρχισε να μην δουλεύει σωστά δεν έπιανε τόσο πολύ απ ότι θυμάμαι παλιά, επειδή θέλουμε να είναι no frost και επειδή οι διαστάσεις για το ύψος είναι 1,48 ποιο πάνω έχει ντουλάπι το μοναδικό που είδα είναι ένα hitachi https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hitachi-r-h240pru7-pwh-1229286.html   σαν μάρκα σαν ποιότητα είναι καλο; εντάξει είναι no frost μόνο κατάψυξη άλλα δεν μας πειράζει αυτό, δίνει και 4 χρόνια εγγύηση και 10 χρόνια στο μοτερ 

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 12/6/2020 στις 10:15 ΜΜ, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχουμε ένα ψυγείο κοντά στα 30 χρόνια το θρυλικό izola, τελευταία πιάνει πάγο αρκετό, ίσως άρχισε να μην δουλεύει σωστά δεν έπιανε τόσο πολύ απ ότι θυμάμαι παλιά, επειδή θέλουμε να είναι no frost και επειδή οι διαστάσεις για το ύψος είναι 1,48 ποιο πάνω έχει ντουλάπι το μοναδικό που είδα είναι ένα hitachi https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hitachi-r-h240pru7-pwh-1229286.html   σαν μάρκα σαν ποιότητα είναι καλο; εντάξει είναι no frost μόνο κατάψυξη άλλα δεν μας πειράζει αυτό, δίνει και 4 χρόνια εγγύηση και 10 χρόνια στο μοτερ 

Iδια φαση! Λογω υψους εκει που θελω να βαλω το νεο ψυγειο μου προτειναν κι εμενα hitachi! Ειναι το μονο με αυτες τις διαστασεις, και φαρδυ, αυτο που μου προτειναν.

Ειναι καλα τα hitachi; Γενικως η μαρκα ειναι τρομερη, αλλα στα ψυγεια δεν ξερω.

Στις 4/6/2022 στις 5:11 ΜΜ, mindreader είπε

Iδια φαση! Λογω υψους εκει που θελω να βαλω το νεο ψυγειο μου προτειναν κι εμενα hitachi! Ειναι το μονο με αυτες τις διαστασεις, και φαρδυ, αυτο που μου προτειναν.

Ειναι καλα τα hitachi; Γενικως η μαρκα ειναι τρομερη, αλλα στα ψυγεια δεν ξερω.

Τελικά το αγοράσαμε μην το σκέφτεσαι καν είναι τέλειο κανει γερη ψύξη είναι full nofrost τελικά  και κατάψυξη και ψυγείο  το καλοκαιρι το πας ένα βαθμο ποιο πάνω εχει 2 θερμοστάτες ξεχωριστά μια για κατάψυξη και μια για ψυγείο το καλοκαιρι το πας στο 4 και είναι μια χαρα το χειμώνα το κατεβάζεις στο 3 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Θελω μια χονδρικη εκτιμηση, αν καποιος μπορει να εκτιμηση, του τι μπορει να καιει ετησιως σε ρευμα, ενα παλιο ψυγειο-μεγαλο, ηλικιας 30 ετων.

Για να συγκρινω με τα σημερινα.

Εντελως κατα προσεγγιση, γιατι δεν εχω αλλα στοιχεια να δωσω εδω.

6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Θελω μια χονδρικη εκτιμηση, αν καποιος μπορει να εκτιμηση, του τι μπορει να καιει ετησιως σε ρευμα, ενα παλιο ψυγειο-μεγαλο, ηλικιας 30 ετων.

Για να συγκρινω με τα σημερινα.

Εντελως κατα προσεγγιση, γιατι δεν εχω αλλα στοιχεια να δωσω εδω.

https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html?o=μετρητης+ρευματος&order_by=pricevat&order_dir=asc

πάντα χρήσιμο

• Like 1

11 λεπτά πριν, korakios είπε

Πρεπει ομως να περιμενω ενα χρονο για να δω τι καει στην πραξη το ψυγειο....

θα προτιμουσα μια γρηγορη εκτιμηση απο καποιον που βρεθηκε σε αναλογο προβληματισμο με εμενα...

4 λεπτά πριν, mindreader είπε

Πρεπει ομως να περιμενω ενα χρονο για να δω τι καει στην πραξη το ψυγειο....

λιγότερο απο εβδομάδα και έχεις εικόνα αναλογικά

με μεγαλύτερη ακρίβεια απο το να σου πει κάποιος ένα νούμερο εδώ

• Like 1

Λοιπόν έχω ένα Samsung RL41HCIH, που μου πούλησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης 100€ γιατί το δικό μου (LG GBB548NSQFE) είναι 70άρι και δε χωρούσε σε εκείνο το σπίτι, ούτε σε αυτό που είμαι τώρα.

Το Samsung κάνει αρκετό θόρυβο τουλάχιστον για τις δικές μου ανοχές.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει να το αλλάξω με κάποιο άλλο, με την προϋπόθεση ότι θα πήγαινα σε κάποιο ιδιαίτερα αθόρυβο. Απ' την άλλη έχω και το LG που το προτιμώ σαν ψυγείο να κάθεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...