Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μετά από 12 χρόνια, πρέπει να αλλάξω επιγόντως ψυγείο. Το ψυγείο μου είναι BOSCH και το μόνο που έχω να πω είναι τα χειρότερα! Πριν 4 χρόνια ξεκίνησε να παγώνει, να κάνει θορύβους και να θέλει απόψυξη κάθε 3μηνό. Δύο φορές πλήρωσα μάστορα και φως δεν είδα. Πλέον κάνει έναν απίστευτο θόρυβο όταν κλείσω την πόρτα αφού την έχω ανοίξει και χαλάει συνεχώς τα πράματα στη συντήρηση. Ε ούτε μάστορα αξίζει να ξαναφέρω οπότε πάμε για άλλα πλέον! Θα ήθελα οπότε την γνώμη σας για το ποίο ψυγείο αξίζει σαν μάρκα. Θέλω να είναι αξιόλογο. Εγώ κατέληξα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/12467935/LG-Ψυγείο-Δίπορτο-NoFrost-A-GTB574PZHZD.html μιας και με παίρνει και στα μέτρα. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για τα LG όσο επίσης αν αξίζει να το πάρω από σκρουτζομάγαζο ή από επίσημο πωλητή όπως ο Κωστόβολος.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SoraKH είπε

Καλησπέρα σας. Μετά από 12 χρόνια, πρέπει να αλλάξω επιγόντως ψυγείο. Το ψυγείο μου είναι BOSCH και το μόνο που έχω να πω είναι τα χειρότερα! Πριν 4 χρόνια ξεκίνησε να παγώνει, να κάνει θορύβους και να θέλει απόψυξη κάθε 3μηνό. Δύο φορές πλήρωσα μάστορα και φως δεν είδα. Πλέον κάνει έναν απίστευτο θόρυβο όταν κλείσω την πόρτα αφού την έχω ανοίξει και χαλάει συνεχώς τα πράματα στη συντήρηση. Ε ούτε μάστορα αξίζει να ξαναφέρω οπότε πάμε για άλλα πλέον! Θα ήθελα οπότε την γνώμη σας για το ποίο ψυγείο αξίζει σαν μάρκα. Θέλω να είναι αξιόλογο. Εγώ κατέληξα σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/12467935/LG-Ψυγείο-Δίπορτο-NoFrost-A-GTB574PZHZD.html μιας και με παίρνει και στα μέτρα. Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για τα LG όσο επίσης αν αξίζει να το πάρω από σκρουτζομάγαζο ή από επίσημο πωλητή όπως ο Κωστόβολος.

Φίλε το παλιό νοφροστ είναι ή απλό.Εμένα νοφροστ μου έκανε πάγο συνεχώς στην κατάψυξη τον έβγαζα πάλι το ίδιο σε 5-6 μέρες.Τελικά ύστερα από έλεγχο που έκανα μόνος διαπίστωσα ότι είχε βουλώσει το σωληνάκι στην πίσω μεριά που βγάζει τα νερά στη πάνω μεριά του μοτέρ και τα εξατμίζει.

Ήμουν έτοιμος για καινούργιο και τελικά λύθηκε το πρόβλημα.Και μιλάμε για BOSCH ψυγειοκαταψύκτη νοφρόστ 12 χρόνων ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει τέλεια και απροβλημάτιστα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SoraKH είπε

γαμανε τα lg εχω αυτο https://www.bestprice.gr/item/2154883297/lg-gsl361-icez.html

η λειτουργια με τα παγακια τα σπαει εχεις παγο καθε ωρα...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SoraKH είπε

No-frost ειναι το παλιό μου ψυγείο, συγγνώμη για την παράληψη. Συγκεκριμένα είναι αυτό: https://www.bestprice.gr/item/2150772880/bosch-kdn36a43.html

Δυστυχώς είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος από ψυγεία κλπ, δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω!

Τσεκαρε πρωτα αυτό που σου λέει ο παππους.. Αν δεν αποβαλλει τα νερα, μενουν μεσα κ προφανως ο εντονος ηχος που ακους ειναι το ανεμιστηρακι που "κοπαναει" πανω στον παγο. Αν εχεις φουλ ψυξη στην καταψυξη και οχι στην συντηρηση ειτε εχει κολλησει πλεον τελειως το ανεμιστηρακι, ειτε ο παγος φραζει την εισοδο κρυου αερα απο την καταψυξη στο χωρο της συντηρησης.

• Like 2
Δημοσ.

Βγάζει επίσης νερό από τον αεραγωγό της συντήρησης.

Το σωληνάκι το τσέκαρα, έβαλα και ένα καλαμάκι μέσα να δω αν έχει βουλώσει, έβγαλε κανονικά νερά.

Δυστυχώς είναι πολλά χρόνια αυτή η ιστορία και τα συχνά ξεπαγώματα δεν βοήθησαν και πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SoraKH είπε

No-frost ειναι το παλιό μου ψυγείο, συγγνώμη για την παράληψη. Συγκεκριμένα είναι αυτό: BestPrice iconBosch KDN36A43

Δυστυχώς είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος από ψυγεία κλπ, δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω!

Το τραβάς μπροστά να βλέπεις καλά στην πίσω πλευρά.

Εκεί θα δεις ένα λαστιχάκι το οποίο ξεκινάει κάπου από τη μέση και καταλήγει στην πάνω πλευρά του μοτέρ στο οποίο έχουν κατασκευάσει κάτι σαν πισινούλα να μαζεύει τα νερά που αποβάλλει το ψυγείο με το λαστιχάκι να τα εξατμίζει λόγω της θερμοκρασίας του και να ψύχεται και το μοτεράκι. Σήκωσέ το και κοίταξέ το καλά.Βάλε μέσα ένα καλωδιάκι και σπρώχτο πάνω κάτω μήπως έχει βουλώσει.Αν μπορείς φύσα μέσα σε αυτό με δύναμη μήπως είναι βουλωμένο και ξεβουλώσει.

Είναι το πρώτο και το πιο εύκολο που κοιτάμε σε ένα νοφροστ που πιάνει πάγο.Αν δεν είναι εκεί το πρόβλημα τότε δυστυχώς ότι πει μάστορας.

3 λεπτά πριν, SoraKH είπε

Βγάζει επίσης νερό από τον αεραγωγό της συντήρησης.

Το σωληνάκι το τσέκαρα, έβαλα και ένα καλαμάκι μέσα να δω αν έχει βουλώσει, έβγαλε κανονικά νερά.

Δυστυχώς είναι πολλά χρόνια αυτή η ιστορία και τα συχνά ξεπαγώματα δεν βοήθησαν και πολύ.

Για οικιακές συσκευές ψυγεία πλυντήρια κ.λ.π. δες και βιντεάκια του τύπου ο οποίος ανεβάζει πολλά και ωραία βίντεο.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις τσεκαρει τα λαστιχα της πορτας μην τυχων δεν εφαπτονται καλα κ παιρνει αερα η καταψυξη κ εξου και ο παγος; 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μη λέμε και ότι νάναι.

Μπορεί σε κάποιον να τύχει στραβό αλλά τα bosch σε ψυγεία είναι από τα κορυφαία και τα πιο αξιόπιστα της αγοράς.Μπορεί στο φίλο να έκατσε ανάποδα αλλά έχω bosch ψυγειοκαταψύκτη 15-16 χρόνων εγώ και 11-12 χρόνια η κόρη μου (αυτόν που είχε βουλώσει το λαστιχάκι) και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό μέχρι σήμερα.Δεν μπορεί μία ή δύο εξαιρέσεις να αλλάξει τον κανόνα.

Προσωπικά εάν με ρωτούσε κάποιος bosch θα πρότεινα.

• Like 4
Δημοσ.

Lg σουπερ ειναι ειδικα αν εχει 2 μοτερ ψυξη καταψυξη. Δεν το εχω εγω το εχει ο κολλητος, ειναι ηλεκτρονικος το εψαξε πριν πολλα χρονια και δεν κανει τσικ. Τα καλυτερα λεει. Τα λτζι εχουν αριστα πλυντηρια και κλιματιστικα

• Like 3
Δημοσ.

Οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι τα στραβα συμβαινουν, εγω εχω 9 χρονια ενα hotpoint ariston και δεν εχω κανει ποτε αποψυξη ουτε καποια αλλη "επεμβαση". Το μονο που εκανα ηταν που το καθαρισα λεπτομερως  μεσα, με την ευκαιρια μιας μετακομισης πριν 6 χρονια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο παροτρυνση φιλου σε εναν καλο και ειλικρινη μαστωρα, τον εφερα και ειδε το ψυγειο. Αποτελεσμα;  Μου ειπε πως "δεν ξερει αν αξιζει να το φτιαξω" και οτι η ζημια κοστιζει περιπου 150 ευρω συνολικα αλλα δεν ξερει αν θα φτιαχτει σιγουρα και δεν θα παρουσιασει κατι αλλο. Επειδη λοιπον βαρεθηκα να δινω λεφτα για το συγκεκριμενο ψυγειο, παμε για αλλα. Με τα λεφτα που εχω δωσει για να το φτιαξω θα ειχα παρει καινουριο ψυγειο. Τωρα η ζημια ειναι στη πλατη της καταψυξης σε ενα ανεμιστηρακι ή κατι τετοιο, μου εξηγησε ο ανθρωπος αλλα δεν θυμαμαι σημερα να τα πω. 

Οποτε... 

Τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα για αγορα ψυγειου σε θεμα εγγυησης κλπ; 

Επεξ/σία από SoraKH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SoraKH είπε

Μετα απο παροτρυνση φιλου σε εναν καλο και ειλικρινη μαστωρα, τον εφερα και ειδε το ψυγειο. Αποτελεσμα;  Μου ειπε πως "δεν ξερει αν αξιζει να το φτιαξω" και οτι η ζημια κοστιζει περιπου 150 ευρω συνολικα αλλα δεν ξερει αν θα φτιαχτει σιγουρα και δεν θα παρουσιασει κατι αλλο. Επειδη λοιπον βαρεθηκα να δινω λεφτα για το συγκεκριμενο ψυγειο, παμε για αλλα. Με τα λεφτα που εχω δωσει για να το φτιαξω θα ειχα παρει καινουριο ψυγειο. Τωρα η ζημια ειναι στη πλατη της καταψυξης σε ενα ανεμιστηρακι ή κατι τετοιο, μου εξηγησε ο ανθρωπος αλλα δεν θυμαμαι σημερα να τα πω. 

Οποτε... 

Τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα για αγορα ψυγειου σε θεμα εγγυησης κλπ; 

Ti ζημια σου ειπε οτι εχει το ψυγειο και θελει 150€ εργατικά για να φτιαχτει; 

edit. τωρα διαβασα το μηνυμα.. Το συγκεκριμενο ανεμιστηρακι επουδενι δεν κανει 150 ευρω για να αλλαχτει. ισως ο συγκεκριμενος μαστορας βαριοταν να ασχοληθει κ να σε ειδε κ εξαρχης αρνητικο οποτε σου εδωσε την απαντηση που ηθελες να ακουσεις. Απο την εμπειρια μου κ απο αυτα που εχω ακουσει, το ψυγειο σου ειχε καποιο θεματακι που οι μαστορες που ειχες φερει βαριοντουσαν να ασχοληθουν (ο χρονος ειναι χρημα) με τον παγο που επιανε η καταψυξη κ σου δημιουργησε αλλα θεματα (ο παγος κολλησε το ανεμιστηρακι που εχει κ στελνει ψυξη στον χωρο της συντηρησης).

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...