Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κατι τετοιους λογους καλες ειναι και οι απλες παλιες τηλεορασεις. Προσωπικα εχω μια τηλεοραση εδω και 5 χρονια και δεν βρισκω κανεναν απολυτως λογο να πας σε εξυπνη τηλεοραση. Να την κανω τι ακριβως ? Να πληρωνω στριμινγκ υπηρεσιες να τρωω διαφημησεις ? μου αρκει μια θυρα συνδεσης με υπολογιστη και απο εκει κανω τα παντα οπως θελω εγω οχι οπως θα μου επιβαλει η καθε εταιρια. Θα βαλει η γκομενα μου να δει δηλαδη σε εξυπνη τηλεοραση μια σειρα η μια εκπομπη κ επειδη εγω ειδα τσοντες προχθες που χε περιοδο θα ριξει διαφημηση μεγεθυνσης πεους η γνωριμιες για να πηδημα ? καπου οι ζωες μας ας αποκτησουν κ εναν ελεγχο απο εμας τους ιδιους.

• Like 2
Δημοσ.

κάποιος να τους πει πως η τηλεόραση δεν είναι ατομική...

και εκεί που κάποιος έχει ψάξει.. ή δει τίποτα ερωτικού περιεχομένου...
θα πετάει τσοντο-διαφημίσεις... όταν θα βλέπουν τα παιδιά! ! !

φοβερή επιτυχία...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Γιατί σου έκαναν δώρο το pc σου ή το smartphone για να σου δείξουν διαφημίσεις?

Στο Pc μου δεν υπαρχουν διαφημισεις... Στο smartphone υπαρχουν στις δωρεαν εφαρμογες της google. καλα στις αλλες εφαρμογες δεν τις κανω εγκατασταση καν γιατι ειναι ακομα πια εκνευριστικες.

Τωρα στην τηλεοραση γιατι να υπαρχουν απο την στιγμη που θα βαζεις να παιξει μια ταινια απο το USB σκληρο γιατι να πεταγεται εκει;

Αν ειναι στις εφαρμογες μεσα δλδ Netflix κτλπ μη σωσω και τις βαλω στην tv... Θα φανε εμπαργκο και θα δεις για ποτε θα ανακαλουν τις διαφημίσεις γονατιστοι κιολας...

Δημοσ.

smart tv και κουραφέξαλα παίρνεις ένα refushbish pc με 50 ευρώ και κάνεις τα πάντα με πλήρες x86 πλατφόρμα και λειτουργικό win/linux όπως τα γουστάρεις όλα, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες μάρκετινγκ για "smart tv" και παπαγιες, ναι έχω δει πως λειτουργούν οι smat tv αλλά δεν με ενθουσιάζει το αποτέλεσμα και οι δυνατότητες.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, johncorfas είπε

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω smart TV: αν δε τη συνδέσω ποτέ στο internet τί γίνεται; Ας πούμε ότι θέλω ΑΠΛΑ να βλέπω τηλεόραση, τίποτα παραπάνω. Μπορώ;

Φυσικά και μπορείς. Αλλά κάπου κάπου θα χρειάζεται να δεις εάν έχει βγει update firmware για την τηλεόραση (αλλά μπορείς να το κατεβάσεις σε usb και να το εγκαταστήσεις από εκεί)

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Φυσικά και μπορείς. Αλλά κάπου κάπου θα χρειάζεται να δεις εάν έχει βγει update firmware για την τηλεόραση (αλλά μπορείς να το κατεβάσεις σε usb και να το εγκαταστήσεις από εκεί)

Πάλι καλά... Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δηλαδή θα δίνει κάποιος 1.500ε για την soup-er QLED 5K  στο δυάρι για να περνάει την ώρα του  και στο τέλος θα βγαίνει αλλήθωρος, αποβλακωμένος και με digital autism 

Δημοσ.
Στις 13/3/2019 στις 8:14 ΜΜ, johncorfas είπε

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω smart TV: αν δε τη συνδέσω ποτέ στο internet τί γίνεται; Ας πούμε ότι θέλω ΑΠΛΑ να βλέπω τηλεόραση, τίποτα παραπάνω. Μπορώ;

Μπορείς.Εγώ την συνδέω με ethernet μόνο για το firmware update μία στο τόσο και το ξαναβγάζω γιατί δεν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή.

Τα κανάλια δεν επηρεάζονται απο το internet,μόνο οι online εφαρμογές που για να λειτουργήσουν είναι απαραίτητο το internet.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποτε δεν θα συνέδεα την τηλεόραση στο internet. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να το κάνω. Υπάχουν όμως πολλοί λόγοι για να μην το κάνω. Επειδή η νέα μου τιβί συνδέεται στο internet, και καλά είναι και smart, εγώ είμαι υποχρεωμένος να την συνδέσω?

Είχα συνδέσει τον αποκωδικοποιητή της Cosmote για να τον κάνω υβριδικό μετά από σκέψη όταν πρωτοβγήκε. Δεν λέω καλά αυτά που προσέφερε. Αλλά παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Εστελνε σε μικρά τακτά χρονικά διαστήματα αναφορά το τί έβλεπα. Φυσικά το ξήλωσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλοι όμως δεν τον αποσύνδεσαν. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψει η Cosmote data για το τί βλέπουν οι συνδρομητές και να δούνε στην πράξη ποια πακέτα που προσφέρει όντως αποδίδουν πραγματικά. Οπως αποδείχτηκε, το Discovery HD (από τα πιο ακριβά) δεν είχε πολύ τηλεθέαση, οπότε μας το κόψαν και μας πασάραν κάτι κανάλια που είναι χειρότερα και από την ελεύθερη τηλεόραση. Δεν θα αναφερθώ και στα προσωπικά δεδομένα, γιατί ουσιαστικά όλο το ζουμί εκεί είναι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...