Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Τ440s. πηγα να κανω αναβαθμιση απο τα 8.1 που εχει σε 10ρια , απο τη σελιδα της Microsoft.

Στο τελος της διαδικασιας , μου πεταξε αυτη τη εικονα.

Εχω κανει κατι λαθος ;

Χωρίς τίτλο.png

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί στο βγάζει, αλλά η intel έχει drivers για την 4400 για τ α10άρια (32 και 64).-> https://downloadcenter.intel.com/download/28163/Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-40-?product=81497

Προχώρα κανονικά και αν δεν πάρει τους drivers αυτόματα κατέβασε τους και στήστους εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτα τα 10ρια , γινονται σε αναβαθμιση των ηδη υπαρχοντων 8.1.

Αν αλλαξω ssd , που θα γινει εγκατασταση εξ αρχης, μπορω να τα βρω δωρεαν απο καποια σελιδα η πρεπει να τα αγορασω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ευθείας από την ms (μέσω της χρήσης του εργαλείου) θα τα κατεβάσεις (σαν iso) θα τα μεταφέρεις σε usb (με το rufus) και θα προχωρήσεις στην εγκατάσταση χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Απλά θα εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση (home ή pro) με αυτήν που έχεις τα 8.1. Το 32/64 δεν παίζει ρόλο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Για να σου ενεργοποιηθούν αυτόματα με το κλειδί που έχεις από τα 8.1

π.χ. αν έχεις 8.1. home basic και χρειάζεσαι (για διάφορους λόγους) 10 pro δε θα ενεργοποιηθούν τα 10άρια και θα σου ζητήσουν νέο κλειδί (στο ebay οι τιμές για τα 10 pro είναι ξεφτίλα).

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα κατεβαζω την αναβαθμιση σε 10ρια στον υπαρχοντα δισκο και μετα βαζω τον αλλον που θελω, η , βαζω τον αλλον, κενο και εγκαθιστω τα 10ρια που εχω κατεβασει απο τη σελιδα της MS ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2ο. :)

Στην αρχή που θα ζητήσει κλειδί θα το παρακάμψεις και (κανονικά) θα σου ενεργοποιηθούν με του που θα μπεις στο internet.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα να κατέβαζες και τους drivers για το ασύρματο και να τους έχεις σε στικάκι για να μην παιδεύεσαι μετά. Αν στο στήσουν τα 10άρια μόνα τους έχει καλώς, αν όμως δεν μπορέσουν να το στήσουν θα πρέπει να βρεις άλλον υπολογιστή για να κατεβάσεις τους drivers.

Όταν τρέξεις το εργαλείο για να σου κατεβάσει το iso  επέλεξε την 64bit έκδοση αν έχεις πάνω από 3gb ram ή την x86 αν έχεις λιγότερη ram. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος για όλα απλά κατέβασε την 64bit.

Μετά, κατά την εγκατάσταση όπως είπα θα επιλέξεις την ίδια έκδοση που έχεις στα 8.1. Τα 10άρια έχουν μόνο home και pro για τις consumer εκδόσεις, οπότε θα επιλέξεις μια από αυτές. Κάτι N, Κ κτλ και τα λοιπά αγνόησε τες.

Επίσης, κατά την δημιουργία του usb με το rufus να προσέξεις  σε τι μορφή θα στο κάνει. Το t440s φαντάζομαι ότι έχει uefi bios και υποστηρίζει gpt, οπότε θα επιλέξεις gpt και στο rufus. Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να ζητήσεις από το εργαλείο να σου ετοιμάσει το usb αυτόματα. Πρόσεχε όμως και στις δύο περιπτώσεις γιατί το στικάκι θα διαγραφεί και θα σβηστούν όλα τα δεδομένα.

EDIT:

Στο παρακάτω λινκ είναι η σελίδα με τους οδηγούς. Βλέπω δύο για το wireless οπότε σιγουρέψουν από την διαχείριση συσκευών ποιο είναι το δικό σου.

https://pcsupport.lenovo.com/gr/el/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t440s/downloads

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...