fendercastle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τηλεφωνικά εκανα την αίτηση στον ΟΤΕ και μάλιστα ρώτησα την κοπέλα που μίλησα τοτε, με τον παλιό πάροχο τι γίνεται αναλαμβάνετε εσεις την διακοπή? Και μου λεει Ναι θα γίνει αυτόματα. Εγώ απλός καταναλωτής ειμαι και ήθελα να φύγω από τη μια εταιρεία και να πάω στην αλλη κι ειχα ακούσει περι φορητότητας κλπ κ μάλιστα ειχα απορία που δε με πήρε η Vodafone για αντιπροσφορα , μέχρι τώρα δεν γνώριζα τι εστί μεριζομενος βρόγχος και λοιπά τεχνικα θέματα , τωρα τα έμαθα ψάχνοντας αφου την επαθα, και οι περισσότεροι που το γνωρίζουν το συγκεκριμενο θεμα έχουν αντιμετωπίσει και αυτοί καποια στιγμη κατι παρομοιο. Θα έπρεπε σιγουρα να το εχουνε προβλέψει, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει άγνοια αν ο βρόγχος του ειναι μεριζομενος ή οχι , και λογικό είναι, μπαίνουμε σε εξειδικευμένα τεχνικα θέματα. Έχω επικοινωνήσει και με τις 2 εταιρείες η Vodafone ανένδοτη, ο ΟΤΕ την πρωτη φορα τηλεφωνικά δεν έδωσε σαφή απάντηση, θα το δείτε στο λογαριασμό κλπ μου έλεγε, ξανα ζήτησα πλέον γραπτώς απαντήσεις και μόλις είδα ότι ελαβα email που μου λεγανε οτι θέλουνε να απαντησουνε τηλεφωνικά προφανώς για να μου πούνε ξανα ασάφειες. Μπορω να ζητήσω την ηχογράφηση της συνομιλίας από οταν έκλεισε τη συμφωνία μαζι τους ? Επίσης κατι αλλο που θέλω την άποψη σας, μετά από όλα αυτά έκανα τη διακοπή στη Vodafone τον Αύγουστο και μου έχει έρθει λογαριασμός και για τον Σεπτέμβρη, όταν τους ρώτησα γιατί μου χρεώνετε και αυτόν το μήνα, λεει οτι το αίτημα κανει 1 μήνα για να ολοκληρωθεί. Και ρωτώ κι εγω τι φταίω? Δλδ αν το σύστημα τους εκανε 3 μήνες να ολοκληρώσει το αίτημα εγω θα ήμουν υποχρεωμένος να πληρώνω για όλο αυτό το διάστημα? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από fendercastle
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Κοίτα να δεις: Η Vodafone αν δεν δέχτηκε αίτημα κατάργησης, είναι λογικό να είναι ανένδοτη. Αν υπάρχει υπαιτιότητα παρόχου, αυτός είναι ο ΟΤΕ ως νέος πάροχος. Εννοείται ζητάς την ηχογράφηση και δεν χάνεις τίποτα να μιλήσεις και τηλεφωνικά μαζί τους. Εσύ τους δηλώνεις σαφώς ότι έχεις λάβει λογαρισμούς του παλιού παρόχου, ο οποίος με τη σειρά του σου λέει ότι δεν έλαβε αίτημα διακοπής. Με βάση αυτήν την απάντηση (αν δεν σε καλύψουν) κάνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Για το θέμα με τη Vodafone, θα έλεγα να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ ξεχωριστά, χωρίς να ξέρω βέβαια αν παίζει κανένας περίεργος όρος στο συμβόλαιο.
fendercastle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Γνωρίζεις αν την ηχογράφηση της συνομιλίας ύστερα από αίτημα μου αν είναι υποχρεωμένοι να την δώσουνε?
l337 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, fendercastle είπε Γνωρίζεις αν την ηχογράφηση της συνομιλίας ύστερα από αίτημα μου αν είναι υποχρεωμένοι να την δώσουνε? Ναι, είναι υποχρεωμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα