takoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Καλημερα... Εχω αυτον τον εκτυπωτη... Ενω δουλευε κανονικα τωρα μου βγαζει σφαλμα στην εκτυπωση... Ενω φαινεται κανονικα στις συσκευες και τον ξανακατεβασα ( drivers) μου βγαζει το ιδιο προβλημα.. Τι προβλημα μπορει να εχει τωρα;; Πως γινεται να διαγραψω τον διπλα εκτυπωτη με το ερωτηματικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Καμια βοηθεια για τον εκτυπωτη τον παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik veriotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 9:02 ΠΜ, takoulou είπε Καλημερα... Εχω αυτον τον εκτυπωτη... Ενω δουλευε κανονικα τωρα μου βγαζει σφαλμα στην εκτυπωση... Ενω φαινεται κανονικα στις συσκευες και τον ξανακατεβασα ( drivers) μου βγαζει το ιδιο προβλημα.. Τι προβλημα μπορει να εχει τωρα;; Πως γινεται να διαγραψω τον διπλα εκτυπωτη με το ερωτηματικο... δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο και μετά στην επιλογή κατάργηση εκτυπωτή τώρα για το σφάλμα που λές τι σφάλμα είναι αυτό??? δώσε περισσότερες λεπτομέρειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Καλησπερα...Στον εκτυπωτη που θελω να διαγραψω το εχω κανει με δεξι κλικ και δεν γινεται η διαγραφη του... Δεν βγαινει αυτη η εντολη... Στον εκτυπωτη που θελω να κανω την εκτυπωση παρολο που δινω την εντολη δεν εκτυπωνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καποια βοηθεια για τα παραπανω εκτυπωτη;; Γιατι δεν εκτυπωνει.. Τι γινεται; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik veriotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 16/3/2019 στις 4:11 ΜΜ, takoulou είπε Καλησπερα...Στον εκτυπωτη που θελω να διαγραψω το εχω κανει με δεξι κλικ και δεν γινεται η διαγραφη του... Δεν βγαινει αυτη η εντολη... Στον εκτυπωτη που θελω να κανω την εκτυπωση παρολο που δινω την εντολη δεν εκτυπωνει... δεν σου κάνει κατάργηση εκτυπωτή γιατί μάλλον έχεις δώσει κάποια εκτύπωση και το έχει κρατημένο στην μνήμη του κάνε πρώτα ακύρωση του εγγράφου που έχεις δώσει και μετά κατάργηση, και μάλλον δίνεις εκτυπώσεις στον πρώτο και αυτός περιμένει στον δεύτερο (όταν έκανες την δεύτερη εγκατάσταση μήπως άλλαξες θύρα????) Καλύτερα κάνε ακύρωση όλων των εγγράφων που έχεις δώσει και στους δύο μετά κατάργησε τους και τους δύο και κάνε ξανά εγκατάσταση ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ανοίγεις κονσόλα (Start menu -> Αναζήτηση "CMD" -> Δεξί κλικ -> Άνοιγμα ως διαχειριστής) Και δίνεις τις παρακάτω εντολές: net stop spooler del %systemroot%\System32\spool\printers\* /Q net start spooler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nik veriotis είπε δεν σου κάνει κατάργηση εκτυπωτή γιατί μάλλον έχεις δώσει κάποια εκτύπωση και το έχει κρατημένο στην μνήμη του κάνε πρώτα ακύρωση του εγγράφου που έχεις δώσει και μετά κατάργηση, και μάλλον δίνεις εκτυπώσεις στον πρώτο και αυτός περιμένει στον δεύτερο (όταν έκανες την δεύτερη εγκατάσταση μήπως άλλαξες θύρα????) Καλύτερα κάνε ακύρωση όλων των εγγράφων που έχεις δώσει και στους δύο μετά κατάργησε τους και τους δύο και κάνε ξανά εγκατάσταση ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Καλησπερα... Τα εχω κανει ολα αυτα... Ο ενας εκτυπωτης δεν καταργειται... Δεν μου βγαζει καθολου αυτην την εντολη για την καταργηση.... Και δεν εχει κρατησει καποια εκτυπωση... 5 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Ανοίγεις κονσόλα (Start menu -> Αναζήτηση "CMD" -> Δεξί κλικ -> Άνοιγμα ως διαχειριστής) Και δίνεις τις παρακάτω εντολές: net stop spooler del %systemroot%\System32\spool\printers\* /Q net start spooler Καλησπερα... Το εκανα αλλα μου βγαζει καποιο σφαλμα... Δεν εγινε κατι... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 βλέπω ότι δεν έχεις τρέξει την 2η εντολή σωστά, βγάλε το-τα ερωτηματικά από το τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Καλησπερα.... Ετρεξα την εντολη που μου ειπες.. Αλλα δεν εκτυπωνει παλι... Δεν κανει.... Δεν γινεται.... Περιμενω την εκτυπωση... Τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα...Καμια βοηθεια για τον εκτυπωτη... Γιατι ενω δινω την εντολη για εκτυπωση αυτη δεν γινεται... Υπαρχει καποιο προβλημα;; Και θελω να κανω μια διαγραφη εκτυπωτη που αυτη φαινεται στις συσκευες και εκτυπωτες... Δεν μπορω να την κανω...Δεν γινεται..Ευχαριστω.. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Καλημερα.. Καμια βοηθεια;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα