Nickokin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/3/2019 στις 12:15 ΠΜ, GIANNIS400 είπε Δεν εχω υπολογισει, πιστευεις οτι θα με συνέφερε περισσότερο κατι τετοιο https://vast.gr/catalog/product/view/id/7277/s/kathisma-tazio-mayro-anaklinomeno-dermatini/ στο 600αρι με παζαρια και περαστικα μαζι, άλλα δεν ξερω αν ταιριάζει στο αμαξι μου Σε τι αμάξι θες να τα βάλεις?? Δείξε και καμιά φωτό πως είναι τώρα τα καθίσματα και γενικά το εσωτερικό.... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Nickokin
teddy71 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στυλιστικά ταιριάζει σε σπορ αυτοκίνητο και αν τυχόν το τρέχεις το αυτοκίνητο σε αυτοκινητοδρομιο, σε κοντρες, σε αναβάσεις κτλπ κτλπ αν κίνησε μέσα σε πόλη τι να το κάνεις το μπάκετ καθισμα? Φοβάστε μην "φύγεις" σε καμμία στροφή με τα 10-20χλμ που θα πηγαίνεις? Προσωπικά ένα τέτοιο κάθισμα σε συμβατικο αυτοκίνητο και συνηθη οδήγηση το βρίσκω εντελώς καγκουρικο. Από τεχνικής άποψης αν ταιριάζει στο αυτοκίνητο σου αυτό θα στο πει το μαγαζι-μαστορας απο οπου θα το αγοράσεις και θα στο περάσουν. Επίσης είναι από δερματίνη, όχι τόσο ανθεκτικό υλικό και το καλοκαίρι στο ηλιο θα βράζει και θα καιγεται ο κwλος σου . Άλλαξε ταπετσαρία και σφουγγάρι και θα είστε κομπλέ, βάλε ύφασμα και άσε τα δέρματα και τις δερμάτινες κατά μέρος, που θέλουν ειδική φροντίδα. 1
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Nickokin είπε Σε τι αμάξι θες να τα βάλεις?? Δείξε και καμιά φωτό πως είναι τώρα τα καθίσματα και γενικά το εσωτερικό.... Το αμάξι το γράφει στην αρχή ο άνθρωπος. Mitsubishi Lancer έχει. Το εσωτερικό του δεν βρίσκω λόγο να το ποσταρει. Προφανώς έχει αποφασίσει ότι θέλει να βάλει δέρμα και ρωτάει που να πάει και τι τιμές παίζουν.
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δεν νομιζω να συγκρίνετε η ταπετσαρια υφασμα με το δερμα. Θα δω απο τις τιμες και θα επανελθω. 1
silkman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2019 στις 9:55 ΜΜ, Jiakometi είπε Γιάννη, Ο Ρέλλας είναι από τους καλύτερους (για να μην πω, ο καλύτερος) στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για το πως θα βγάλει τα καθίσματα κλπ. Όλα γίνονται προσεκτικά και όπως πρέπει . Βέβαια η ποιότητα της δουλειάς του αντικατοπτρίζεται και στην τιμή. Δεν είναι ο οικονομικότερος της αγοράς αλλά κάνει top δουλειά. Από και και πέρα τα υλικά (δέρμα - αφρολέξ κλπ) είναι δική σου επιλογή και θα σου δώσει αρκετές ενναλακτικές. Νομίζω ότι κανείς εδώ δεν θα μπορέσει να σου δώσει έστω και ένδειξη τιμής. Θα πρέπει να πας από εκεί και να πάρεις προσφορά αφού συζητήσεις τις ενναλακτικές. Ο Ρελλας είναι ο μεγαλύτερος παπατζής. Είναι ο ξανθούλης έξω να κάνει δημόσιες σχέσεις με +50 με +100% της τιμής που δίνουν άλλοι και έχει τους πακιστανούς να "φτιάχνουν" τα αυτοκίνητα σπάζοντας πλαστικά στις ταπετσαρίες και ράβοντας πρόχειρα και όπως να ναι. Το πως του πάνε ακόμη αμάξια απορώ ειλικρινά. Σαφώς και τα λέω αυτά γιατί του έχω πάει αμάξι εκει. Η ίδια η δουλειά του ταπετσέρη έχει πολύ παπατζιλίκι: Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι οτι πληρώνεις ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, που είτε επιλέξεις δερματίνη ή ύφασμα ή δερμα, η δουλειά είναι πανω κάτω η ίδια. Τί σημαίνει λεπτομέρεια; σημαίνει ότι για να φτιάξεις ολόιδιο δερμάτινο κάλλυμα πχ για ένα κάθισμα BMW M θέλει 5,5 με 7 ώρες αλλά μπορείς να το πασαλείψεις και να το βγάλεις σε 1.5 ώρα. Καταρχήν ύφασμα, και δερματίνη είναι ευτελούς αξίας, μιλάς για 5€ το μέτρο χοντρική και πιο κάτω. Υφασμα για ουρανό κομπλέ με το αφρολέξ που έχει πίσω πρέπει να κοστίζει κάτω απο 10€. Μετά, με τα δέρματα γίνεται μεγάλο παραμύθι, έχει μπει στο παιχνίδι η Κίνα και υπάρχουν φτηνοδέρματα (που μόνο δέρμα δεν είναι, είναι τρίματα και κόλλα) πάλι με 10€ το μέτρο που είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν είναι αληθινό δέρμα, εκεί είναι ανάλογα τον έμπορο αν θα σε κοροϊδέψει. Το δέρμα για αυτοκινητο έχει άλλη κατεργασία απο το πχ δερμα για επιπλώσεις ή για μπουφάν για να είναι πιο ανθεκτικό. Η τιμή για ΠΟΛΥ καλό δέρμα αυτοκινητου πάει γύρω στα 300-350€ το τομάρι (δηλαδή δερμα απο ένα ζώο) και αγοράζεις ολόκληρο ή μισό τομάρι. Η αλκαντάρα είναι πλήρως συνθετικό προϊόν, το παράγει ιταλικό εργοστάσιο αλλά έχει μεγάλη αντοχή και έχει τιμή ακριβή λόγω της ζήτησης απο τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Χωρίς να ξέρω, υπολογίζω την τιμή της στο 1/3 του καλού δερματος αυτοκινήτου. Φυσικά υπάρχουν μαιμου αλκαντάρα που είναι και αυτη ευτελούς αξίας. Δυστυχώς ο κόσμος δεν ξέρει και όταν βλέπω ποστ του στυλ "μην φτιάξεις το τιμόνι γιατί κανείς δεν μπορεί να στο κάνει όπως το εργοστασιακό" γελάω και καταλαβαίνω ότι ο ταπετσέρης ειναι ΠΑΛΤΟ και ΓΤΠ και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παρτε και ένα βίντεο για το αν γίνεται τιμόνι ίδιο ή καλύτερο με το εργοστασιακό και πηγαίνετε μετά στον Ρελλα να σας φτιάξει τιμόνι... (τελευταία 2 λεπτά για να δείτε το αποτέλεσμα) Quiz: Βρείτε τις τσαπατσουλιές Ρελλας (απ το σάιτ του) Original Audi TT Baseball Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από silkman 2
mp123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Στις 13/3/2019 στις 4:45 ΜΜ, GIANNIS400 είπε Ο rellas ποσο θα μου πάρει λέτε αν του πω να μου ντυσει με δερμα ή δερματινη τα δυο μπροστινα σε χρωματισμο ασπρο-κοκκινο, μπορει να μου αλλαξει και το σφουγγαρι του οδηγου? Εγω να σου πω την αληθεια αμα ειχα μαγαζι και ερχοταν κανενασ και μου ζηταγε αυτο που ζητασ μονο τα δυο μπροστινα καθισματα θα σου ελεγα φυσικα ολα γινοντε και οταν εφευγεσ θα γελουσα πισω απο την πλατη σου. Φιλικα στο λεω αυτο που ζητασ θα κανεισ το αμαξι καραγκιοζη θα χαλασεισ και τζαμπα λεφτα .αλλα απο θεμα γουστου ο καθενασ κανει οτι θελει. βασικα ουτε ολα με δερμα να τα αλαξεισ συμφαιρει. αλλαξε καλυτερα λαστιχα με τα λεφτα που ειχεισ σκοπο να δωσεισ η κανε ενα καλο σερβισ στην μηχανη η κανε κερωμα γυαλισμα. αμα απο ολα αυτα εισαι κομπλε τοτε τα λεφτα φατα σε σουβλακια.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) επειδη εχω κολλημα με τα δερματινα καθισματα (απο τοτε που πηρα ιχ με δερματινο σαλονι δε ξεκολαω με δερμα) οποιος θελει μαγαζια Αττικη ας κανει πμ Εχω γνωρισει απο κοντα μαστορες (που οχι μονο δεν εχουν σχεση με ιντερνετ φεισμπουκ και αλλες #@#2 αλλα ευτηχως δεν εχουν αναγκη διαφημισης) που με το που μπαινεις εργαστηρι μυριζεις το δερμα τη κολλα και κλασσικα εισαι γυρω απο απειρα τοπια απο δερματα και χρωματα. Σιγουρα ειναι ιδιοριθμοι αλλα πραγματικα επειδη εχω καθισει μαζι τους ειναι απιστευτο το αισθημα να βλεπεις να γινεται χειροποιητη δουλεια στο αμαξι .Θυμαμαι οτι ενας φιλος ταξιτζης μου ειχε πει πριν παω εκει "μη τους ρωτησεις ποσο χρεωνουν αλλα αν εχουν χρονο για σενα" και το καταλαβα μιας και ολα γινονται στο χερι, μετρανε ξανα μετρανε δοκιμαζουν κτλ Το ζουμι (κλασσικα) ειναι οτι ποτε δεν ειχα δυσσαρεστες εκπληξεις στη τιμη (τιμονι 50 ευρ χειρολαβες απο 20 καθισμα κομματι 20 ευρ) και για παραδειγμα στο οχημα που εχω εδω και σχεδον ενα χρονο ακομα μυριζει δερμα και η αισθηση οταν το αγγιζεις ειναι οτι μολις το παρελαβες Εχω δει απο αυτους που διαφημιζονται στο ιντερνετ 1)Να αγοραζουν ετοιμα κιτ απο κινα με 20 ευρ και απλως να τα ραβουν με κοστος για εμας 100-150 2)τσαπατσουλιες με ζαρες στο δερμα 3)να σου βαζουν φθηνο δερμα/δερματινη και να στο χρεωνουν.....κονελι 4)να βγαινεις χαρουμενος με το καινουργιο δερματινο σαλονι και με το που πεφτει πανω στο δερμα νερο/καφες να αλλαζει χρωμα (!) να ανοιγουν οι ραφες(!) 5)να ανοιγει/σπαει το δερμα σε 1-1.5 χρονια Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από vamvakoolas
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Σε Mazda 6 που είχε εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι , τοποθετήθηκαν απο επάνω στα μέτρα τών καθισμάτων ραφτό δερμάτινο στήν ίδια απόχρωση . Έγινε όλο το σαλόνι , που λόγω ηλικίας είχε φθαρεί . Υπήρχε και η λύση για πιο ακριβά δέρμα μόνο αλλά ανέβαινε αρκετά . 1
bill999r Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 20/4/2021 στις 6:49 ΠΜ, meletis_m είπε Σε Mazda 6 που είχε εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι , τοποθετήθηκαν απο επάνω στα μέτρα τών καθισμάτων ραφτό δερμάτινο στήν ίδια απόχρωση . Έγινε όλο το σαλόνι , που λόγω ηλικίας είχε φθαρεί . Υπήρχε και η λύση για πιο ακριβά δέρμα μόνο αλλά ανέβαινε αρκετά . @meletis_m από που τα πήρες κ πόσο πήγε τελικά;
meletis_m Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, bill999r είπε @meletis_m από που τα πήρες κ πόσο πήγε τελικά; Σε ταπετσέρη της περιοχής το άφησα το αμάξι . Μαζί με ράψιμο του τιμονιού μου κόστισε 120€. 1
dainese_1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/1/2021 στις 12:18 ΠΜ, silkman είπε Ο Ρελλας είναι ο μεγαλύτερος παπατζής. Είναι ο ξανθούλης έξω να κάνει δημόσιες σχέσεις με +50 με +100% της τιμής που δίνουν άλλοι και έχει τους πακιστανούς να "φτιάχνουν" τα αυτοκίνητα σπάζοντας πλαστικά στις ταπετσαρίες και ράβοντας πρόχειρα και όπως να ναι. Το πως του πάνε ακόμη αμάξια απορώ ειλικρινά. Σαφώς και τα λέω αυτά γιατί του έχω πάει αμάξι εκει. Η ίδια η δουλειά του ταπετσέρη έχει πολύ παπατζιλίκι: Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι οτι πληρώνεις ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ και ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, που είτε επιλέξεις δερματίνη ή ύφασμα ή δερμα, η δουλειά είναι πανω κάτω η ίδια. Τί σημαίνει λεπτομέρεια; σημαίνει ότι για να φτιάξεις ολόιδιο δερμάτινο κάλλυμα πχ για ένα κάθισμα BMW M θέλει 5,5 με 7 ώρες αλλά μπορείς να το πασαλείψεις και να το βγάλεις σε 1.5 ώρα. Καταρχήν ύφασμα, και δερματίνη είναι ευτελούς αξίας, μιλάς για 5€ το μέτρο χοντρική και πιο κάτω. Υφασμα για ουρανό κομπλέ με το αφρολέξ που έχει πίσω πρέπει να κοστίζει κάτω απο 10€. Μετά, με τα δέρματα γίνεται μεγάλο παραμύθι, έχει μπει στο παιχνίδι η Κίνα και υπάρχουν φτηνοδέρματα (που μόνο δέρμα δεν είναι, είναι τρίματα και κόλλα) πάλι με 10€ το μέτρο που είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δεν είναι αληθινό δέρμα, εκεί είναι ανάλογα τον έμπορο αν θα σε κοροϊδέψει. Το δέρμα για αυτοκινητο έχει άλλη κατεργασία απο το πχ δερμα για επιπλώσεις ή για μπουφάν για να είναι πιο ανθεκτικό. Η τιμή για ΠΟΛΥ καλό δέρμα αυτοκινητου πάει γύρω στα 300-350€ το τομάρι (δηλαδή δερμα απο ένα ζώο) και αγοράζεις ολόκληρο ή μισό τομάρι. Η αλκαντάρα είναι πλήρως συνθετικό προϊόν, το παράγει ιταλικό εργοστάσιο αλλά έχει μεγάλη αντοχή και έχει τιμή ακριβή λόγω της ζήτησης απο τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Χωρίς να ξέρω, υπολογίζω την τιμή της στο 1/3 του καλού δερματος αυτοκινήτου. Φυσικά υπάρχουν μαιμου αλκαντάρα που είναι και αυτη ευτελούς αξίας. Δυστυχώς ο κόσμος δεν ξέρει και όταν βλέπω ποστ του στυλ "μην φτιάξεις το τιμόνι γιατί κανείς δεν μπορεί να στο κάνει όπως το εργοστασιακό" γελάω και καταλαβαίνω ότι ο ταπετσέρης ειναι ΠΑΛΤΟ και ΓΤΠ και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παρτε και ένα βίντεο για το αν γίνεται τιμόνι ίδιο ή καλύτερο με το εργοστασιακό και πηγαίνετε μετά στον Ρελλα να σας φτιάξει τιμόνι... (τελευταία 2 λεπτά για να δείτε το αποτέλεσμα) Quiz: Βρείτε τις τσαπατσουλιές Ρελλας (απ το σάιτ του) Original Audi TT Baseball Ευχαριστούμε για το Σεμινάριο. Πες μας ομως εσυ σαν γνωστης του αντικειμενου , που μας προτείνεις να παμε να βαλουμε δερμα στο αμαξι μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα