GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ξερεται ποσο στοιχιζει και ποιοι ειναι καλοι μαστορες/καλα μαγαζια για τετοια δουλεια στην Αθηνα, εχω αυτο το αμαξι http://www.autogreeknews.gr/mitsubishi-dokimes/183-dokimi-mitsubishi-lancer-16-sportback αν στοιχιζει πολυ μπορει να κανω τα 2 μπροστινα και τα πισω αργοτερα. Θελω επισης να βάλω κατι καλο για σφουγαρι-αφρολεξ γιατι μετα απο 6.5 χρονια της μανας εχει κατσει.
Jiakometi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 https://www.rellas.gr/ell/categories/MITSUBISHI-TAPETSARIES 2
dpolal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GIANNIS400 είπε Ξερεται ποσο στοιχιζει και ποιοι ειναι καλοι μαστορες/καλα μαγαζια για τετοια δουλεια στην Αθηνα, εχω αυτο το αμαξι http://www.autogreeknews.gr/mitsubishi-dokimes/183-dokimi-mitsubishi-lancer-16-sportback αν στοιχιζει πολυ μπορει να κανω τα 2 μπροστινα και τα πισω αργοτερα. Θελω επισης να βάλω κατι καλο για σφουγαρι-αφρολεξ γιατι μετα απο 6.5 χρονια της μανας εχει κατσει. Είναι ωραίο σαν εμφάνιση, ειδικά αν διαλέξεις διχρωμία αλλά. - κοστίζει - θέλει περιποίηση για να μην σκάσει ή ανοίξουν οι ραφές, ειδικά όπου το κτυπάει ο ήλιος - ειδικά για την Ελλάδα το καλοκαίρι υπάρχει κίνδυνος να πάθεις έγκαυμα αν δεν προσέξεις. Καλύτερα να το ντύσεις με κάποιο καλό ύφασμα, π.χ. αλκαντάρα αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος για αυτοκίνητο 6,5 ετών. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από dpolal 5
panoskatos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dpolal είπε Είναι ωραίο σαν εμφάνιση, ειδικά αν διαλέξεις διχρωμία αλλά. - κοστίζει - θέλει περιποίηση για να μην σκάσει ή ανοίξουν οι ραφές, ειδικά όπου το κτυπάει ο ήλιος - ειδικά για την Ελλάδα το καλοκαίρι υπάρχει κίνδυνος να πάθεις έγκαυμα αν δεν προσέξεις. Καλύτερα να το ντύσεις με κάποιο καλό ύφασμα, π.χ. αλκαντάρα αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει το κόστος για αυτοκίνητο 6,5 ετών. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Το καλοκαίρι καίγεσαι, τον χειμώνα παγώνεις. Κάπου στα 350 με 400 ευρώ υπολόγισε για τα δύο μπροστινά ή 700 μπρος πίσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε https://www.rellas.gr/ell/categories/MITSUBISHI-TAPETSARIES Πολύ καλος καποτε που τον ειχα επισκεφτεί αν και δεν προχωρησα. 1000 ευρω για Audi TT όλα τα καθισματα , μπροστινα πλαϊνα στις πορτες , τιμονι και λεβιες ταχητητων. 1
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ενας γνωστός μου πρότεινε και αυτην την λυση, https://eshop.auto-care.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=546&virtuemart_category_id=53&Itemid=0 απλα θα πρεπει να κανω πισω στο θεμα αλλαγης αφρολεξ καθισματος, γιατι οπως ειπα το δικο εχει κατσει καπως. Ο rellas ποσο θα μου πάρει λέτε αν του πω να μου ντυσει με δερμα ή δερματινη τα δυο μπροστινα σε χρωματισμο ασπρο-κοκκινο, μπορει να μου αλλαξει και το σφουγγαρι του οδηγου? 9 ώρες πριν, TechnoState είπε http://www.connollyleather.gr δεν μου ειπες πρωσοπικη εμπειρεια, τιμες, κατι παραπανω εκτος απο την αναρτήσει του link
TechnoState Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 @GIANNIS400.... προσωπική εμπειρία δεν έχω. Έχω δεί όμως δουλειές τους σε δύο αυτοκίνητα καθώς κ εμπειρίες απο δικούς μου φίλους/γνωστούς που έχουν επιλέξει την εν λόγω εταιρεία. Φυσικά είναι θετικές οι απόψεις. Κάνε ενα τηλέφωνο για να κλείσεις ένα ραντεβού, ώστε να πάρεις προσφορά, να δεις τι εγγυήσεις μπορούν να σου δώσουν κ τι απορίες θα σου λύσουν... πάντως ότι κοστίζει αρκετά παραπάνω σε σχέση με τα φασον ραμμένα καλύμματα, αυτο σίγουρα. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, TechnoState είπε πάντως ότι κοστίζει αρκετά παραπάνω σε σχέση με τα φασον ραμμένα καλύμματα, αυτο σίγουρα If you wanna play, you've gotta pay. ============ Πριν.... πολλά-πολλά χρόνια είχα αλλάξει τα υφασμάτινα ενός yaris μπρος-πίσω και αισθητικά ήταν σαφώς ανώτερα (με διχρωμία μαύρο-κόκκινο). Το αν αξίζει εξαρτάται καθαρά από το εάν σκοπεύεις να το κρατήσεις 3-4 χρόνια για να χαρείς την επένδυσή σου. Δυστυχώς δεν έχω φώτο να σου δείξω. Το είχα κάνει σε έναν πάνω στη Μεσογείων & Κατεχακη.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε If you wanna play, you've gotta pay. ============ Πριν.... πολλά-πολλά χρόνια είχα αλλάξει τα υφασμάτινα ενός yaris μπρος-πίσω και αισθητικά ήταν σαφώς ανώτερα (με διχρωμία μαύρο-κόκκινο). Το αν αξίζει εξαρτάται καθαρά από το εάν σκοπεύεις να το κρατήσεις 3-4 χρόνια για να χαρείς την επένδυσή σου. Δυστυχώς δεν έχω φώτο να σου δείξω. Το είχα κάνει σε έναν πάνω στη Μεσογείων & Κατεχακη. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν βγάζουν προσεχτικά το κάθισμα για να αλλαξουν την ταπετσαρια και αν αλλαζουν και το αφρολεξ του καθίσματος πετυχημένα Τι εγγυήσεις δινουν στο αφρολεξ που θα βάλουν απο θεμα αντοχής και ποιότητας.
Jiakometi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Γιάννη, Ο Ρέλλας είναι από τους καλύτερους (για να μην πω, ο καλύτερος) στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για το πως θα βγάλει τα καθίσματα κλπ. Όλα γίνονται προσεκτικά και όπως πρέπει . Βέβαια η ποιότητα της δουλειάς του αντικατοπτρίζεται και στην τιμή. Δεν είναι ο οικονομικότερος της αγοράς αλλά κάνει top δουλειά. Από και και πέρα τα υλικά (δέρμα - αφρολέξ κλπ) είναι δική σου επιλογή και θα σου δώσει αρκετές ενναλακτικές. Νομίζω ότι κανείς εδώ δεν θα μπορέσει να σου δώσει έστω και ένδειξη τιμής. Θα πρέπει να πας από εκεί και να πάρεις προσφορά αφού συζητήσεις τις ενναλακτικές. 1 1
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Γιάννη, Ο Ρέλλας είναι από τους καλύτερους (για να μην πω, ο καλύτερος) στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα για το πως θα βγάλει τα καθίσματα κλπ. Όλα γίνονται προσεκτικά και όπως πρέπει . Βέβαια η ποιότητα της δουλειάς του αντικατοπτρίζεται και στην τιμή. Δεν είναι ο οικονομικότερος της αγοράς αλλά κάνει top δουλειά. Από και και πέρα τα υλικά (δέρμα - αφρολέξ κλπ) είναι δική σου επιλογή και θα σου δώσει αρκετές ενναλακτικές. Νομίζω ότι κανείς εδώ δεν θα μπορέσει να σου δώσει έστω και ένδειξη τιμής. Θα πρέπει να πας από εκεί και να πάρεις προσφορά αφού συζητήσεις τις ενναλακτικές. Φιλε ευχαριστω πολυ, τα λεμε παλι οταν εχω νεα. 1
dollyyy19 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 εχεις υπολογισει ποσο θα σου κοστισει η ανακατασκευη ενος καθισματος?διοτι τα αλλαζεις ολα,αν θελεις αλλαγη σε σφουγγαρια και υφασμα.και τα σφουγγαρια ειναι ακριβα,δεν ειναι μικρο το κοστος τους.υπολογισε τουλαχιστον 100 ευρω πανω ,σε οτι τιμη σου πουν για την αλλαγη υφασματος ανα καθισμα....αν σου πουν λιγοτερα,δεν θα αλλαξουν σφουγγαρια,αλλα θα μαζεψουν οπως οπως τα παλια ,θα προσθεσουν και καμια φλιδα παραπανω και θα το κλεισουν......
GIANNIS400 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε εχεις υπολογισει ποσο θα σου κοστισει η ανακατασκευη ενος καθισματος?διοτι τα αλλαζεις ολα,αν θελεις αλλαγη σε σφουγγαρια και υφασμα.και τα σφουγγαρια ειναι ακριβα,δεν ειναι μικρο το κοστος τους.υπολογισε τουλαχιστον 100 ευρω πανω ,σε οτι τιμη σου πουν για την αλλαγη υφασματος ανα καθισμα....αν σου πουν λιγοτερα,δεν θα αλλαξουν σφουγγαρια,αλλα θα μαζεψουν οπως οπως τα παλια ,θα προσθεσουν και καμια φλιδα παραπανω και θα το κλεισουν...... Δεν εχω υπολογισει, πιστευεις οτι θα με συνέφερε περισσότερο κατι τετοιο https://vast.gr/catalog/product/view/id/7277/s/kathisma-tazio-mayro-anaklinomeno-dermatini/ στο 600αρι με παζαρια και περαστικα μαζι, άλλα δεν ξερω αν ταιριάζει στο αμαξι μου
kikos7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά σχόλια έχει και το κατάστημα autofast κοντά στην Κατεχακη με Μεσογείων. Ράβει καλλύματα ανάλογα το μοντέλο του αυτοκινήτου, όχι universal, και κάνει και τοποθέτηση. Δεν νομίζω να κάνει δέρμα, μόνο δερματινη και δεν έχω προσωπική εμπειρία βέβαια. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από kikos7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα