user2163 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λέτε οι σίτες είναι απαραίτητες η απλά έξτρα κόστος; Εσείς έχετε σπίτι σας; Πως το βλέπετε ένα σπίτι χωρίς σίτες στην Αγία Παρασκευή Αττικής; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από user2163 1
guido Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εγώ έβαλα για τις κατσαρίδες. Σκαγαν σαν στούκας μέσα στο σπίτι. Έβαλα και ησύχασα 1
bromiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, user2163 είπε Λέτε οι σίτες είναι απαραίτητες η απλά έξτρα κόστος; Αν τόσα χρόνια δεν σε ενόχλησαν ποτέ οι μύγες, τα κουνούπια και όλα τα ιπτάμενα κ μη έντομα, τότε είναι περιττό κόστος…
phanispal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως απαραίτητες. Λίγο ακόμα να ζεστάνει ο καιρός και μέχρι το Νοέμβρη θα έχω μόνιμα ανοιχτά τα παράθυρα, με εξαίρεση τη νύχτα (αλλά και πάλι θα έχω ανοιχτό της κουζίνας) και τις ώρες που θα έχω ανοιχτά τα κλιματιστικά. Ακόμα και όταν λείπω αφήνω κάποιο ανοιχτό απ' το οποίο δε γίνεται να μπει κάποιος, εκτός κι αν έχει πολλή ζέστη. Έτσι επιτυγχάνω να μη με σκοτίζουν τα κουνούπια, οι κατσαρίδες κ.λπ.. 1
deesnider Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ό,τι κρατάει εκτός τού χώρου μας τα τέρατα τής αποκαλύψεως ( γνωστά και ως «έντομα» ) , τις ζωντανές αποδείξεις τού ότι ακόμα και η φύση μπορεί να έχει νεύρα, είναι άκρως απαραίτητο. Μίλησα! 1
user2163 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο λόγος που αναφέρω την περιοχή είναι ότι πολοί μου είπαν δεν έχουν και τα πιο πολλά σπίτια που βλέπω είναι χωρίς σίτες.Είναι κανένας από εκεί να μου πει αν υπάρχει θέμα; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από user2163
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ποια περιοχή της Αττικής (και όχι μόνο) δεν έχει θέμα με κουνούπια, κατσαρίδες, μύγες κ.λπ.; Και τι σχέση έχει τι κάνουν οι γύρω σου; Το ερώτημα είναι αυτό που σου έκαναν πιο πάνω: Εσένα σ' ενοχλούν τα έντομα; Αν η απάντηση είναι καταφατική, βάζεις σίτες.
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Αν δεν βάλεις σίτες μην ξανανοιξεις παράθυρο. Εκτός και θες να ζεις με κατσαρίδες κουνούπια μύγες αράχνες μυρμήγκια....
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Εννοείται βαλε σιτες. Τι κοστος εχει ξερουμε? Σκοπευω να βαλω κι εγω γιατι δεν παλεύεται αλλο η φαση με τις επιδρομες των κουνουπιών. 1
marmagia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ μένω αγια Παρασκευή και αναγκαστικά πέρσι τις έβαλα. Σώθηκα. Μέχρι τότε το καλοκαίρι πχ κάποια απογεύματα που θα μπορούσα να είμαι ΟΚ αν είχα ανοιχτό παράθυρο έβαζα ερκοντισιον για να γλιτώσω έντομα κουνούπια κλπ. Τώρα τις χρησιμοποιώ χειμώνα καλοκαίρι μου έβαλε ένας αλουμινας συρωμενες όχι αυτές που κατεβαίνουν από πάνω προς τα κάτω κάπου στα 70-75 το μόνο παράθυρο και περίπου 150 τα δίπλα του σαλονιού αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από marmagia 1
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, stormrain είπε Τι κοστος εχει ξερουμε? Σκοπευω να βαλω κι εγω γιατι δεν παλεύεται αλλο η φαση με τις επιδρομες των κουνουπιών. Εξαρταται για τι σιτες μιλαμε και για τι κουφωματα .Εχει διαφορους τυπους http://www.rollstop.gr/Sites.aspx?gclid=CjwKCAjw1KLkBRBZEiwARzyE7-u_YBcqpCVwRfdRKHQJ1SMdRP7hHGxoh1Qqxp1GpZtBsqEyhvXh9xoCfN4QAvD_BwE Εσυ ας πουμε μπορεις να θελεις να φτιαξεις ενα πλαισιο ξυλινο με σιτα , με δυο μεντεσεδες , και να το βαλεις στην εξωπορτα Δεν μπορω να διανοηθω σπιτι χωρις σιτες, στο ελεος του καθε εντομου , μην πω και τρωκτικου Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από bluesattack
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Όταν αλλαξαμε παραθυρα, βαλαμε και σιτες. Εδώ και 2 χρονια μας εχουν γινει απολυτως απαραίτητες. Κοστος 80ευρο το διφυλλο παραθυρο του σαλονιού.
guido Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, marmagia είπε μου έβαλε ένας αλουμινας συρωμενες όχι αυτές που κατεβαίνουν από πάνω προς τα κάτω ναι αυτό μη βάλεις σε καμιά περίπτωση αυτές που κατεβαίνουν από πάνω προς τα κάτω. Είναι άβολες αν θες να μπαινοβγαινεις συνέχεια. 3
sphinxgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Επι δεκαετίες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. 2018 αποφάσισαν να μην ψεκάσουν στην Αττική και είχαμε επιδρομή κουνουπιών στο κέντρο της Αθήνας. Τι να κάνω? Έβαλα παντού. Οπότε ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα τώρα, κάποιος έξυπνος μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα του χρόνου. Το κόστος μόνο λίγο δεν είναι. 60€ οι σίτες που κατεβαίνουν, 150€ οι σίτες plisse / πόρτα. 1
Silverage Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Να βάλεις γιατί τα κουνούπια τίγρης το καλοκαίρι που μας πέρασε βαράγανε αλύπητα. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ δεν καταλαβαίναν τίποτα σε σκίζανε. Ήταν πρώτη φορά μετά απο 10+χρόνια που αγόρασα υγρό για κουνούπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα