mp123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, christopher0016 είπε Πάντως ρε παίδες πολύ δύναμη...!!Η μετάβαση από παπί στο θηρίο είναι κάπως!! Η αίσθηση στην οδήγηση είναι τρομερή αισθάνομαι ότι θα ανοίξω γκάζι θα πετάξω χαχα. Το σ/κ εάν έχει καλό καιρό θα πάω το πρώτο ταξίδι λογικά μέχρι Λαμία και πίσω πάλι. Καλοταξιδι η μηχανη. μου βαζεις τωρα ιδεες ( αν και το σκεφτομε πολυ μετα απο τρεις μηνες που πηρα το 300αρι ) να παω στο sv650 , mt07 , η' στο z 650 . .καλα εκανες και πηρες 600αρι μετα το παπι.καλα χλμ. στο θεμα τωρα μην τρελενεσε με τα δεσιματα. εγω κλειδαρια στο δισκοφρενο δεν βαζω .μπορει να γινει ζημια.εφοσον εχεις ασφαλεια κλοπης βαλε εναν πιο καλο συναγερμο με 200 ευρω και τελος. μην πετας τζαμπα λεφτα σε αλυσιδες κλπ. 1
Haldol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, tsipakis είπε το πεζοδρομιο δεν ειναι χωρος για να παρκαρεις ελληναρα Όπως είδες δε μας απασχολεί. Σε παρακαλώ, για τον ανάπηρο θα ενδιαφερθούμε; Βάλτε παιδιά μηχανές, αμάξια και νταλίκες στα πεζοδρόμια (ναι, το 'χω δει κι αυτό).
DhZou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Κατά την άποψή μου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι κλειστό parking όταν είσαι στο σπίτι σου και συναγερμός με τηλεειδοποίηση. Αν εκτός από αυτά θες να βάλεις και κάνα λουκέτο καλό θα είναι. Επίσης απόφυγε να την αφήνεις σε περιοχές που κλέβουν πολύ. Πχ Γκάζι Θησείο κλπ 1
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Υπάρχει και η λύση να μην ανεβάζεις τα μηχανάκια επάνω, και να στα πετάει κάτω το κάθε γίδι που κάνει όπισθεν να ξεπαρκάρει Πολύ ωραία φάση και αυτή, παλιά που δούλευα κέντρο Πειραιά μου την είχαν ρίξει κάτω 3 φορές, τις δύο μου έκαναν απλά γρατζουνιές, την τρίτη έπαθα ζημιά, την οποία φυσικά και πλήρωσα από τη τσέπη μου... Έκτοτε η μηχανή ανέβαινε πάντα πάνω... Anyway, υπάρχουν σημεία σε πεζοδρόμια που ένα μηχανάκι πρακτικά δεν ενοχλεί, μη κάνουμε τώρα θέμα εκ του μη όντος ... Καταλαβαίνω του λόγους (αμυντικούς) που σε οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ ότι ούτε οκ είσαι αλλά και μεταφέρεις το πρόβλημά σου σε άλλον. Ναι υπάρχουν σημεία που δεν ενοχλούν αλλά δεν είναι ΟΛΑ σημεία που δεν ενοχλούν. Και φυσικά δε νομίζω να μπορούμε να στηριχτούμε στην προσωπική σου εκτίμηση (το "σου" μην το πάρεις προσωπικά, μιλάω γενικότερα) για το που ενοχλεί και που όχι. Γι' αυτό άλλωστε και ο εκάστοτε νομοθέτης έχει την "παραξενιά" να μας χώνει όλους στο ίδιο καζάνι και να μας θέτει τους ίδιους περιορισμούς χωρίς να τσεκάρει τον καθένα μας χώρια. Τώρα, ως προς τον επίλογό σου, αν το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο είναι "θέμα εκ του μη όντος" για κάποιους, αν και off topic στο παρόν νήμα, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν οδεύουμε προς σημαντικές αλλαγές (συμπεριφοράς) τώρα κοντά
tsipakis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Καταλαβαίνω του λόγους (αμυντικούς) που σε οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ ότι ούτε οκ είσαι αλλά και μεταφέρεις το πρόβλημά σου σε άλλον. Ναι υπάρχουν σημεία που δεν ενοχλούν αλλά δεν είναι ΟΛΑ σημεία που δεν ενοχλούν. Και φυσικά δε νομίζω να μπορούμε να στηριχτούμε στην προσωπική σου εκτίμηση (το "σου" μην το πάρεις προσωπικά, μιλάω γενικότερα) για το που ενοχλεί και που όχι. Γι' αυτό άλλωστε και ο εκάστοτε νομοθέτης έχει την "παραξενιά" να μας χώνει όλους στο ίδιο καζάνι και να μας θέτει τους ίδιους περιορισμούς χωρίς να τσεκάρει τον καθένα μας χώρια. Τώρα, ως προς τον επίλογό σου, αν το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο είναι "θέμα εκ του μη όντος" για κάποιους, αν και off topic στο παρόν νήμα, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν οδεύουμε προς σημαντικές αλλαγές (συμπεριφοράς) τώρα κοντά καμια κατανοηση στα γαιδουρια σαν αυτον ( συγνωμη για τα ζωα γαιδουρια ) που τα γραφουν ολα στα παπαρια τους και παρκαρουν το μοτοσακο τους πανω στο πεζοδρομιο
G.bar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Υπάρχει και η λύση να μην ανεβάζεις τα μηχανάκια επάνω, και να στα πετάει κάτω το κάθε γίδι που κάνει όπισθεν να ξεπαρκάρει Πολύ ωραία φάση και αυτή, παλιά που δούλευα κέντρο Πειραιά μου την είχαν ρίξει κάτω 3 φορές, τις δύο μου έκαναν απλά γρατζουνιές, την τρίτη έπαθα ζημιά, την οποία φυσικά και πλήρωσα από τη τσέπη μου... Έκτοτε η μηχανή ανέβαινε πάντα πάνω... Anyway, υπάρχουν σημεία σε πεζοδρόμια που ένα μηχανάκι πρακτικά δεν ενοχλεί, μη κάνουμε τώρα θέμα εκ του μη όντος... 2 φορές τουλάχιστον εχω πεταξει κάτω μηχανακι που ήταν πάνω σε πεζοδρόμιο και με εμπόδιζε. Απλα το σπρωχνεις και μπουμ.. δεν ξαναπαρκαρει. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από G.bar
christopher0016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tsakfot είπε Σε λίγο καιρό το εξακόσα θα σου φαίνεται αργό , εδώ είμαστε να ψάχνουμε για 1000άρι Προς το παρών μου φαίνεται αεροπλάνο 😁 άνοιξα χθές το βράδυ 3η σε μεγάλη ευθεία και ένιωσα σαν 10 χρόνο πού του έφερε δώρο ο άι Βασίλης 😂 έχει πολύ δύναμη που ακόμη με φοβίζει.. 6 ώρες πριν, AristidisZ είπε Υπάρχει και η λύση να μην ανεβάζεις τα μηχανάκια επάνω, και να στα πετάει κάτω το κάθε γίδι που κάνει όπισθεν να ξεπαρκάρει Πολύ ωραία φάση και αυτή, παλιά που δούλευα κέντρο Πειραιά μου την είχαν ρίξει κάτω 3 φορές, τις δύο μου έκαναν απλά γρατζουνιές, την τρίτη έπαθα ζημιά, την οποία φυσικά και πλήρωσα από τη τσέπη μου... Έκτοτε η μηχανή ανέβαινε πάντα πάνω... Anyway, υπάρχουν σημεία σε πεζοδρόμια που ένα μηχανάκι πρακτικά δεν ενοχλεί, μη κάνουμε τώρα θέμα εκ του μη όντος... Μήν Φτάνουμε στα άκρα επειδή κάποιοι μας ριξανε την μηχανή υπάρχουν πάρκινγκ από το να καβαλάμε Σον και καλά πεζοδρόμιο. Η ψάχνεις και βρίσκεις ασφαλή σημείο. Επίσης εδώ που μένω έχω χώρο να την παρκάρω σε ασφαλή σημείο άμα πάω κέντρο πάω με το παπί για πρακτικούς λόγους και για οικονομία. 6 ώρες πριν, bluesattack είπε Ποσο πληρωνεις ασφαλεια ? Καλυπτει 100 % ? Στα του θεματος, οτι εξτρα κλειδαρια καλο ειναι, ποσο μαλλον αν εισαι υπομονετικος ανθρωπος.Βεβαια μην γινει και εμμονη η φυλαξη της μηχανης.Εγω δεν συμπαθω τις κλειδαριες που εχουν οχι στρογγυλο κλειδι αλλα κλασσικο και μαλιστα θελει να το πετυχεις ακριβως .Βαλε βγαλε στραβωνει και μπορει να μεινεις με την ...μηχανη κλειδωμενη.Επισης αγορασε , αν δεν εχεις ενα λαστιχο υπενθυμισης για την κλειδαρια του δισκοφρενου.Για να μην την ..οδηγησεις κλειδωμενη, οπως εκανα εγω (οταν δεν ειχα) Γύρω στα 200 με άλλες καλύψεις συν οδική . Τσεκαρω συνέχεια εάν είναι στην θέση της από το παράθυρο χαχα. Γι'αυτό θα βρω κλειστό πάρκινγκ να υσηχασω άσε που είναι κουραστικό να βάζω βγάζω της κλειδαριές συνέχεια. καλά λες θα πάρω κάποια στιγμη καλώδιο. @mp123 ευχαριστώ φίλε Γκαιζ το θέμα δεν είναι παρκάρισμα σε πεζοδρόμια μην κλειδωθεί και αυτό Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από christopher0016 1
mp123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ασχετο με το θεμα αλλα αν ξερει καποιος να απαντησει αν θελει. το honda cb500x 2018 εχει low r.p.m assist οπως το sv650 2018 ;
primeragt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ασχετο με το θεμα αλλα αν ξερει καποιος να απαντησει αν θελει. το honda cb500x 2018 εχει low r.p.m assist οπως το sv650 2018 ; Οχι αλλα ειναι τοσο κοντο που δεν εχει αναγκη. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από primeragt 1
bigoulas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 1:47 ΜΜ, AristidisZ είπε Υπάρχει και η λύση να μην ανεβάζεις τα μηχανάκια επάνω, και να στα πετάει κάτω το κάθε γίδι που κάνει όπισθεν να ξεπαρκάρει Πολύ ωραία φάση και αυτή, παλιά που δούλευα κέντρο Πειραιά μου την είχαν ρίξει κάτω 3 φορές, τις δύο μου έκαναν απλά γρατζουνιές, την τρίτη έπαθα ζημιά, την οποία φυσικά και πλήρωσα από τη τσέπη μου... Έκτοτε η μηχανή ανέβαινε πάντα πάνω... Anyway, υπάρχουν σημεία σε πεζοδρόμια που ένα μηχανάκι πρακτικά δεν ενοχλεί, μη κάνουμε τώρα θέμα εκ του μη όντος... Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια. Όποιος κυκλοφορεί με μοτό είναι θέμα χρόνου να την βρει ξάπλα. Δύο φορές μου κάναν γερή ζημιά. Από τότε πεζοδρόμιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα