Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα από φίλο ένα  Honda cbf σε πολύ καλή κατάσταση μαζί μου έδωσε μια  καλή κλειδαριά abus

Πήρα και εγώ  κλειδαριά για δισκόφρενο με 50 ευρώ όχι κάτι ιδιαίτερα ακριβό αλλά ούτε και κάτι τελείως φτηνιαρικο.. έχω διαβάσει ότι η  αλυσίδα δεν πρέπει να ακουμπάει κάτω για να μην μπορούν με ψαλίδι να την κόψουν αλλά εδώ υπάρχουν τροχοί με μπαταρία που μπορούν να τα κόψουν οπότε..  κατέληξα να κάνω ασφάλεια κλοπής ότι και να γίνει τουλάχιστον να μην χάσω το ποσό που αξίζει η μηχανή. Έχει και συναγερμό οπότε έχω ένα μέτρο ασφαλείας παραπάνω. Σκέφτομαι να βάλω άλλη μια κλειδαριά τύπου πετάλου ώστε να έχω 3 διαφορετικές κλειδαριές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το S   05 μοντέλο

Αξίζει να βάλω κάτι παραπάνω ; Αφού όλα τα κόβουν εάν θέλουν απλά ίσως μια ακόμη κλειδαριά τους καθυστερήσει..

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.

Καλά είσαι έτσι, αν θέλεις να επενδύσεις σε έξτρα προστασία και κατά της κλοπής πάρε κουκούλα. 

Επίσης όταν την παρκάρεις στο σπίτι σου να την βάζεις πάντα στο πεζοδρόμιο στον τοίχο. 

Δημοσ.

Αγόρασε και μια καλής ποιότητας κουκούλα, μην λυπηθείς τα λεφτά εγώ αγόρασα δύο φθηνές οι οποίες σκίστηκαν μέσα σε 2 μήνες. 

Καλά χιλιόμετρα!!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα τα αντικλεπτικά μέσα μπορούν να παρακαμφθουν το θέμα είναι πόσο μπορείς να καθυστερήσεις τον κλέφτη. οπότε ναι, όσες περισσότερες κλειδαριές τόσο καλύτερα. Η κουκούλα βοηθάει στο να μήν ξέρει ο επίδοξος κλέφτης τί κλειδαριές έχεις ωστε να έρθει οργανομένος και όχι τόσο στη προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα. Αν δεν έχεις κουκούλα, θα περάσει, θα τσεκάρει τις κλειδαριές και την επόμενη φορά θα έρθει έτοιμος και δεν θα του πάρει πάνω απο 3 λεπτα. Άν απο την άλλη έχεις κουκούλα και την δεις τραβηγμένη, να εισαι προετοιμασμενος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για κλειστό πάρκινγκ  να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Δεν έχω χρόνο να την κινώ συχνά μόνο σ.κ και καμία καθημερινή βράδυ που την κοιτάω από το παράθυρο και με πριζωνει να την καβαλήσω

Πάντως ρε παίδες πολύ δύναμη...!!Η μετάβαση από παπί στο θηρίο είναι κάπως!! Η αίσθηση στην οδήγηση είναι τρομερή  αισθάνομαι ότι θα ανοίξω γκάζι θα πετάξω χαχα.  Το σ/κ εάν έχει καλό καιρό θα πάω το πρώτο ταξίδι λογικά μέχρι Λαμία και πίσω πάλι.  

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Επίσης όταν την παρκάρεις στο σπίτι σου να την βάζεις πάντα στο πεζοδρόμιο στον τοίχο. 

Συγγνώμη, προτείνεις να παρκάρει τη μηχανή πάνω στο πεζοδρόμιο, ή είναι ιδέα μου; :huh:

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Ψάχνω για κλειστό πάρκινγκ  να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . Δεν έχω χρόνο να την κινώ συχνά μόνο σ.κ και καμία καθημερινή βράδυ που την κοιτάω από το παράθυρο και με πριζωνει να την καβαλήσω

Πάντως ρε παίδες πολύ δύναμη...!!Η μετάβαση από παπί στο θηρίο είναι κάπως!! Η αίσθηση στην οδήγηση είναι τρομερή  αισθάνομαι ότι θα ανοίξω γκάζι θα πετάξω χαχα.  Το σ/κ εάν έχει καλό καιρό θα πάω το πρώτο ταξίδι λογικά μέχρι Λαμία και πίσω πάλι.  

Κουκούλα και δέσιμο απο σταθερό σημείο είναι τα καλύτερα αποτρεπτικά, εφόσον το αφήνεις έξω.

Ο συναγερμός είναι extra χρήσιμο.

Η κουκούλα βοηθάει γιατί αν δεν είναι σταμπαρισμένο μηχανάκι, ο επιδοξος κλέφτης δεν θα ασχοληθεί, καθώς κοιτώντας την δεν μπορεί να καταλάβει τι μέτρα ασφαλείας έχεις βάλει, οπότε θα πάει παρακάτω στον πιο εύκολο στόχο.

Δέσιμο απο σταθερό σημείο (κολώνα - κάγκελο etc.) επίσης σοβαρό αποτρεπτικό μέτρο, και εφόσον πιάνει στο σασί και όχι στην ρόδα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας τυχάρπαστος λωποδύτης.

Τέλος συναγερμός, αν έχει κάποιον με περιμετρικό radar & τηλεειδοποίηση(πχScorpio SR-i900) είναι εξτραδάκι, καθώς όταν κινείσαι στο κέντρο ή σε σημεία που μπορεί να κατέβεις για μια γρήγορη δουλειά, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Καλορίζικος - καλοτάξιδος και πάντα όρθιος :)

Σε λίγο καιρό το εξακόσα θα σου φαίνεται αργό :D , εδώ είμαστε να ψάχνουμε για 1000άρι :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Συγγνώμη, προτείνεις να παρκάρει τη μηχανή πάνω στο πεζοδρόμιο, ή είναι ιδέα μου; :huh:

Ναι αυτό, καλά κατάλαβες. 

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση να μην ανεβάζεις τα μηχανάκια επάνω, και να στα πετάει κάτω το κάθε γίδι που κάνει όπισθεν να ξεπαρκάρει 

Πολύ ωραία φάση και αυτή, παλιά που δούλευα κέντρο Πειραιά μου την είχαν ρίξει κάτω 3 φορές, τις δύο μου έκαναν απλά γρατζουνιές, την τρίτη έπαθα ζημιά, την οποία φυσικά και πλήρωσα από τη τσέπη μου... 

Έκτοτε η μηχανή ανέβαινε πάντα πάνω...

Anyway, υπάρχουν σημεία σε πεζοδρόμια που ένα μηχανάκι πρακτικά δεν ενοχλεί, μη κάνουμε τώρα θέμα εκ του μη όντος...

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο πληρωνεις ασφαλεια ? Καλυπτει 100 % ?

Στα του  θεματος, οτι εξτρα κλειδαρια καλο ειναι, ποσο μαλλον αν εισαι υπομονετικος ανθρωπος.Βεβαια μην γινει και εμμονη η φυλαξη της μηχανης.Εγω δεν συμπαθω τις κλειδαριες που εχουν οχι στρογγυλο κλειδι αλλα κλασσικο και μαλιστα θελει να το πετυχεις ακριβως .Βαλε βγαλε στραβωνει και μπορει να μεινεις με την ...μηχανη κλειδωμενη.Επισης αγορασε , αν δεν εχεις ενα λαστιχο υπενθυμισης για την κλειδαρια του δισκοφρενου.Για να μην την ..οδηγησεις κλειδωμενη, οπως εκανα εγω (οταν δεν ειχα) :D

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panoskatos είπε

Καλά είσαι έτσι, αν θέλεις να επενδύσεις σε έξτρα προστασία και κατά της κλοπής πάρε κουκούλα. 

το πεζοδρομιο δεν ειναι χωρος για να παρκαρεις ελληναρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...