MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Από άποψη μεγέθους με έχει βολέψει πολύ περισσότερο το S9 Από το S8+. Προφανώς βεβαία αυτό είναι υποκειμενικό. Αν δεν τα πιάσεις στα χέρια σου να τα χρησιμοποιήσεις για λίγη ώρα, νομίζω δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι σου ταιριάζει. Εμένα με ενδιέφερε όταν περπατάω να μπορώ να χρησιμοποιώ σε μεγάλο ποσοστό το κινητό με ένα χέρι, κάτι που δεν γινόταν με το + Η κάμερα του S8+ με υπερκάλυπτε οπότε η βελτιωμένη κάμερα του S9 είναι υπεραρκετή για εμένα. Προφανώς το S9+ κερδίζει λόγω διπλού φακού στο οπτικό ζουμ και φαντάζομαι και στα bokeh. Το S10 για μένα έχει το τέλειο design πάντως, αλλά θα περιμένω να πέσει αρκετά η τιμή για να το αποκτήσω. 1
ThanosR92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Τελικά παιδιά είδα το Plus από κοντά που το έχει ο ξάδερφος μου και δεν μου κάθονται καλά οι διαστάσεις του. Οπότε πάω για το απλό από τι φαίνεται.
ThanosR92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Τελικά έγινα κάτοχος του S9. Εξαιρετικό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα