Προς το περιεχόμενο

S9 vs S9+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μιας και είμαι έτοιμος να γίνω κάτοχος του S9 ύστερα από 3 χρόνια με το S7 είμαι σε δίλημμα ποιο από τα 2 να πάρω. Από την μία μου αρέσει το μέγεθος του S9 γιατί νομίζω για τα δικά μου γούστα το S9+ ξεφεύγει. Από την άλλη με την διπλή κάμερα του S9+ θα έχω καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το S9 η πιστεύεται πως και το S9 θα με καλύψει μια χαρά? Από θέμα μπαταρίας πάλι το S9+ είναι ποιο δυνατό.. Από RAM δεν με αφορά μιας και τα 4GB RAM που έχει το S7 με καλύπτουν ήδη οπότε θα με καλύψει και το S9. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. S9+ θα έλεγα μιας και η διάφορα τιμής πλέον είναι ελάχιστη 

+ κερδίζεις καλύτερη κάμερα και μπαταρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! 

Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα ήμουν και κατέληξα στο + για τα εξής :

1. Μεγαλύτερη μπαταρία

2. +2 Gb ram (μπορεί ψυχολογικό, αν και πιστεύω ότι σε 1 με 2 χρόνια θα κάνουν τη διαφορά. Για το pixel 3 πολλοί γκρινιάζουν για τα 4Gb, ότι παρατηρούν δηλαδή καθυστερήσεις) 

3. Διπλή κάμερα

Το μέγεθος συνηθίζεται ως ένα βαθμό, αν όμως στο μέλλον έχω το ίδιο πακέτο σε 5,8" μάλλον θα το προτιμήσω. Αν και βλέπω ότι το μίνιμουμ σε λίγο θα είναι οι 6".

Καλή αγορά

Επεξ/σία από Symbad
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Καλησπέρα. Μιας και είμαι έτοιμος να γίνω κάτοχος του S9 ύστερα από 3 χρόνια με το S7 είμαι σε δίλημμα ποιο από τα 2 να πάρω. Από την μία μου αρέσει το μέγεθος του S9 γιατί νομίζω για τα δικά μου γούστα το S9+ ξεφεύγει. Από την άλλη με την διπλή κάμερα του S9+ θα έχω καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το S9 η πιστεύεται πως και το S9 θα με καλύψει μια χαρά? Από θέμα μπαταρίας πάλι το S9+ είναι ποιο δυνατό.. Από RAM δεν με αφορά μιας και τα 4GB RAM που έχει το S7 με καλύπτουν ήδη οπότε θα με καλύψει και το S9. 

το Plus παρε, αλλωστε απο το s7edge Που εχεις δεν εχει καμια τρελη διαφορα σε μεγεθος λογο του οτι εχει πολυ μικροτερα bezels oποτε θα το συνηθισεις παρα πολυ γρηγορα.

Για τοσο μικρη χρηματικη διαφορα πλεον δεν αξιζει με τιποτα το μικρο s9 και να χασεις την μεγαλυτερη μπαταρια, την διπλη καμερα και την μεγαλυτερη ραμ.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα και εγω ειμαι σε αυτο το διλημα  και θελω να κανω μια ερωτηση .γιατι το Dual einai πιο φτηνο απο το κανονικο ..? κανονικα δεν θα επρεπε το αντιθετο .?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως από Galaxy S8+ πήγα σε S9 και βρήκα την υγειά μου στο θέμα του μεγέθους. Ήταν και ο βασικός λόγος που το άλλαξα.

P.S. Αν μπορούσα να κάνω λίγο υπομονή να πέσει η τιμή κοντά στα 550 (λογικά προς Ιούνη μεριά), θα έπερνα το S10. Το έπιασα στα χέρια μου και λόγω των ανύπαρκτων σχεδών bezels, βολεύει άριστα.

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Εγώ πάντως από Galaxy S8+ πήγα σε S9 και βρήκα την υγειά μου στο θέμα του μεγέθους. Ήταν και ο βασικός λόγος που το άλλαξα.

P.S. Αν μπορούσα να κάνω λίγο υπομονή να πέσει η τιμή κοντά στα 550 (λογικά προς Ιούνη μεριά), θα έπερνα το S10. Το έπιασα στα χέρια μου και λόγω των ανύπαρκτων σχεδών bezels, βολεύει άριστα.

Εσύ είσαι ένα καλό παράδειγμα να μας πεις το S9 σε έχει καλύψει? Η θα ήθελες το S9+? Γιατί όπως είπα και εγώ το S9+ νομίζω ξεφεύγει αρκετά. Έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Εσύ είσαι ένα καλό παράδειγμα να μας πεις το S9 σε έχει καλύψει? Η θα ήθελες το S9+? Γιατί όπως είπα και εγώ το S9+ νομίζω ξεφεύγει αρκετά. Έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα? 

ΔΕΝ έχει διαφορές στις φωτο το απλό S9 με το S9+ 

Αν το πάρεις θα είναι μόνο για την extra ram και την μεγαλύτερη μπαταρία.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, HateMe είπε

ΔΕΝ έχει διαφορές στις φωτο το απλό S9 με το S9+ 

Αν το πάρεις θα είναι μόνο για την extra ram και την μεγαλύτερη μπαταρία.

Εννοείται πως έχει διαφορά και στην κάμερα, το απλό δεν έχει οπτικό zoom σε σχέση με το plus. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Ρε συ γιατι δεν πας σε ενα καταστημα να πιασεις στα χερια σου ενα demo να το δουλεψεις για να παρεις μια ιδεα πως καθεται στο χερι σου?

Ξαναλεω το s9+ σε σχεση με το s7edge που εχεις τωρα  εχουνε σχεδον το ιδιο μεγεθος.Λογο των μικροτερων bezels και της διαφορετικης αναλογιας οθονης,εχουνε το ιδιο πλατος που σημαινει οτι σαν αισθηση στο χερι απο πλευρας μεγεθους θα νιωθεις το ιδιο με το το s7 edge που εχεις 3 χρονια τωρα , το s9+ ειναι λιγο πιο  "ψηλο" αλλα μιλαμε για μια διαφορα της ταξης του μισου εκατοστου περιπου.

Δεν διαφερει ιδιαιτερα σε μεγεθος απ την συκσευη που ηδη εχεις, το ξανα αναφερω γιατι γραφεις στο αρχικο ποστ οτι το s9+ για τα γουστα σου ξεφευγει, ενω στην πραξη εχει σχεδον ιδιο μεγεθος με την συσκευη που ηδη εχεις.Να πω οτι μιλουσες για το note ok ,εκει ειναι οντως μεγαλυτερη συσκευη, αλλα το s9+ εφοσον εισαι τοσα χρονια με το s7edge και σου φαινεται οκ, μου φαινεται απιθανο να μην σε βολεψει.

Υ.Γ Αν δεν εχει χαλασει το s7edge σου και δεν ειναι επειγον αγορα συσκευης τωρα, θα σου ελεγα να περιμενεις κανα τριμηνο μεχρι αρχες καλοκαιριου να παρεις το s10(οχι το Plus) θα εχει πεσει αρκετα η τιμη, αφου δεν αλλαζεις συσκευες σαν τα πουκαμισα απο οτι καταλαβαινω, παρε παλι το τελευταιο s να το χαρεις αλλα 3 χρονια ανετα και να εχεις και 2 χρονια γεματα μπροστα να παρεις αναβαθμισεις.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Ρε συ γιατι δεν πας σε ενα καταστημα να πιασεις στα χερια σου ενα demo να το δουλεψεις για να παρεις μια ιδεα πως καθεται στο χερι σου?

Ξαναλεω το s9+ σε σχεση με το s7edge που εχεις τωρα  εχουνε σχεδον το ιδιο μεγεθος.Λογο των μικροτερων bezels και της διαφορετικης αναλογιας οθονης,εχουνε το ιδιο πλατος που σημαινει οτι σαν αισθηση στο χερι απο πλευρας μεγεθους θα νιωθεις το ιδιο με το το s7 edge που εχεις 3 χρονια τωρα , το s9+ ειναι λιγο πιο  "ψηλο" αλλα μιλαμε για μια διαφορα της ταξης του μισου εκατοστου περιπου.

Δεν διαφερει ιδιαιτερα σε μεγεθος απ την συκσευη που ηδη εχεις, το ξανα αναφερω γιατι γραφεις στο αρχικο ποστ οτι το s9+ για τα γουστα σου ξεφευγει, ενω στην πραξη εχει σχεδον ιδιο μεγεθος με την συσκευη που ηδη εχεις.Να πω οτι μιλουσες για το note ok ,εκει ειναι οντως μεγαλυτερη συσκευη, αλλα το s9+ εφοσον εισαι τοσα χρονια με το s7edge και σου φαινεται οκ, μου φαινεται απιθανο να μην σε βολεψει.

Υ.Γ Αν δεν εχει χαλασει το s7edge σου και δεν ειναι επειγον αγορα συσκευης τωρα, θα σου ελεγα να περιμενεις κανα τριμηνο μεχρι αρχες καλοκαιριου να παρεις το s10(οχι το Plus) θα εχει πεσει αρκετα η τιμη, αφου δεν αλλαζεις συσκευες σαν τα πουκαμισα απο οτι καταλαβαινω, παρε παλι το τελευταιο s να το χαρεις αλλα 3 χρονια ανετα και να εχεις και 2 χρονια γεματα μπροστα να παρεις αναβαθμισεις.

Έχω το απλό S7 δεν είπα πουθενά ότι έχω το Edge :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε

Έχω το απλό S7 δεν είπα πουθενά ότι έχω το Edge :D

Α με συγχωρεις, δεν ξερω γιατι νομιζα οτι διαβασα edge😂

Περιμενε να πεσει η τιμη του s10e και χτυπα το σε ενα τριμηνο.

Δημοσ.

Το είδα χθες το 10e. Ενδιαφέρουσα πρόταση και πολύ καλό μέγεθος (πιο compact) και πιο σωστο σχήμα απο το S9.

Σε ένα τρίμηνο θα έχει φτάσει στα 500??... Με 660 ευρώ τώρα vs 470 του S9+ έχει σημαντική διαφορά...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, yiannis2002s είπε

Το είδα χθες το 10e. Ενδιαφέρουσα πρόταση και πολύ καλό μέγεθος (πιο compact) και πιο σωστο σχήμα απο το S9.

Σε ένα τρίμηνο θα έχει φτάσει στα 500??... Με 660 ευρώ τώρα vs 470 του S9+ έχει σημαντική διαφορά...

Η λογικη λεει πως θα φτασει, μενει να το δουμε στην πραξη βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...