kozlia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Καλησπερα στο forum! Εχω το εξης θεμα με τον δευτερο σκληρο μου. Μετα απο διακοπη ρευματος, δεν εμφανιζεται πουθενα στα windows ουτε στο disk management. Το bios τον βλεπει κανονικα. Επισης μπορω να τον δω με το diskpart>list disk μονο απο το windows setup με usb, αλλα μου βγαζει "The request could not be performed because of an I/O device error" οταν κανω clean. Στο list volume εμφανιζεται ως RAW και οχι NTFS. Υπαρχει καποια λυση? Τα αρχεια τα εχω απλως να ξερω αν παει για φουντο η μπορει να φτιαχτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Καποια στιγμή που μου ειχε βγαλει παρόμοιο μνμ εβγαλα και ξαναεβαλα τα καλώδια και απο τοτε ΟΚ.Δοκίμασε το μήπως και η διακοπή ήταν απλά συμπτωση.Επίσης δοκίμασε και άλλο καλώδιο τροφοδοσίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kozlia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Crybal είπε Καποια στιγμή που μου ειχε βγαλει παρόμοιο μνμ εβγαλα και ξαναεβαλα τα καλώδια και απο τοτε ΟΚ.Δοκίμασε το μήπως και η διακοπή ήταν απλά συμπτωση.Επίσης δοκίμασε και άλλο καλώδιο τροφοδοσίας Τα δοκιμασα ολα αυτα δυστηχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Τρέξε το EaseUS Data Recovery, αν τον βλέπει εκεί, τότε κάνε scan για να κάνεις ένα recovery όλα τα αρχεία σου σε έναν άλλον σκληρό δίσκο. Αφού έχεις πάρει τα αρχεία σου, τρέξε το EaseUS Partition Master για να δοκιμάσεις να φορμάρεις τον δίσκο από εκεί. Αν τώρα δεν τον βλέπει τον δίσκο καθόλου σε αυτά τα προγράμματα, τρέξε το HD Sentinel και ανέβασε ένα screenshot από τα stats του δίσκου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kozlia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δεν τον βλεπει κανενα προγραμμα δυστυχως. Ο μονος τροπος να τον δω ειναι απο bios και απο windows installation Ακυρο, δεν τον βλεπω απο πουθενα πλεον. ευχαριστω για την βοηθεια παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα