Mixalhssp7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Είμαι 18 χρονών μπορώ να βάλω κάποιο μηχανάκι στο όνομά μου και ναι μέχρι πόσα κυβικά δεν έχω κάποιο εισόδημα ούτε έχω δίπλωμα το θέλω για το χωριό να μετακινούμε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
christopher0016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Πάρε ένα παπάκι Supra astrea kazer crypton r modenas kriss είναι μερικά αξιόπιστα παπάκια. Αλλά βγάλε πρώτα δίπλωμα όχι για το εάν σε πιάσουν χωρίς δίπλωμα αλλά εάν μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι θα είσαι εκτεθειμένος.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Mixalhssp7 είπε Είμαι 18 χρονών μπορώ να βάλω κάποιο μηχανάκι στο όνομά μου και ναι μέχρι πόσα κυβικά δεν έχω κάποιο εισόδημα ούτε έχω δίπλωμα το θέλω για το χωριό να μετακινούμε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Οχι δεν μπορείς, ξανα ρωτα σε ενα χρόνο που θα εχεις δίπλωμα και εισόδημα
andrapos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, Mixalhssp7 είπε Είμαι 18 χρονών μπορώ να βάλω κάποιο μηχανάκι στο όνομά μου και ναι μέχρι πόσα κυβικά δεν έχω κάποιο εισόδημα ούτε έχω δίπλωμα το θέλω για το χωριό να μετακινούμε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι όποιος μένει σε χωριό δεν χρειάζεται να έχει δίπλωμα.Αν γίνει ατύχημα θα μπλέξεις και αν φταις κιόλας θα μπλέξεις ΠΟΛΥ άσχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις