Mr^Robot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα , για άλλη μια φορά θα ήθελα τα φώτα σας. Σκέφτομαι και καιρό να αντικαταστησω το ταπεινό μου μόνιτορ 24EA53 με ενα 144hz , όπως πάντα οι επιλογές άπειρες και τα χρήματα λίγα . Προέκυψε σε κάποια φάση να συζητάω με ενα φίλο για μια ASUS MG248Q link την οποία ειχε πάρει 320ε καινούργια αρχες ΄17 αν θυμάμαι καλά ... και το ενδεχόμενο να μου την πουλήσει στα 220ε άλλα λόγο συγκυριών δεν έγινε πότε η συναλλαγή . "Ξενερωμένος" πλέον κοιτάω σε σκρουτζομαγαζα μια θάλασσα απο μόνιτορ 144hz και δεν ξέρω τι αξίζει και τι οχι Εως που έπεσα σε ενα υποτιθέμενο sale του public ( και λεω υποτιθέμενο γιατι στο ad που εχει στο fb το κράζουν χωρίς αύριο ) για αυτό εδω το μόνιτορ ASUS VG278Q link Και ερωτώ .. Με ΤΑΒΑΝΙ τα 280ε αξίζει η αγορά της? Εχει σημαντικές διάφορες απο την MG248Q ? Υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα ? Αξίζει σαν 27΄ η VG278Q ? Οσο αφορά την χρήση της , θα είναι ελαφρύ gaming και Video Editing . Σαν σύνολο θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου . Σημαντικό για έμενα -> Να είναι ξεκούραστη στα ματια -> Να έχει ενσωματωμένα ηχεία Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα