Nate Drake Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Παιδιά ποιο από όλα είναι ποιο γρήγορο acs,έκτα,γενική ταχυδρομική γιατί θέλω να στείλω το κινητό μου στο μαγαζί που το πήρα επειδή έχει πρόβλημα
fastnq2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nate Drake είπε Παιδιά ποιο από όλα είναι ποιο γρήγορο acs,έκτα,γενική ταχυδρομική γιατί θέλω να στείλω το κινητό μου στο μαγαζί που το πήρα επειδή έχει πρόβλημα ολα γρηγορα ειναι,το προβλημα ειναι με τα υποκαταστηματα τους..Ενα δεμα κανει αθηνα θεσσαλονικη σε μιση μερα και μιαμιση μερα τους παιρνει να το φερουν σπιτι σου.Εγω θα σου λεγα στειλτο με το πιο φθηνο που ειναι το ελτα κουριερ,μην σου βγει και ο κουκος αηδονι Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από fastnq2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μ Α Κ Ρ Υ Α από γενική ταχυδρομική, είναι ότι χειρότερο. Ούτε το DOA δεν θα προλάβεις. κάνουν 6 μέρες παράδοση εντός αττικής!!!!
Haldol Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Nate Drake είπε Από Ηράκλειο θα στείλω κιφισια Μεσολαβεί πλοίο. Συνήθως θέλει 2 εργάσιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα