Προς το περιεχόμενο

Αγορά Adsl modem

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Το γράφει καθαρά:

O F300 αποτελεί την ιδανική λύση για δικτυακή και οικιακή χρήση προσφέροντας στην ίδια συσκευή και τα δύο πρωτόκολλα σύνδεσης Annex A & B καθώς και 1 Ethernet & 1 USB θύρα. Έτσι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή αυτή το ίδιο εύκολα

• σε περιβάλλον ADSL over ISDN ή PSTN

Όταν το είδα συνηδειτοποίησα πως μιλούσες για το Crypto. Για κάποιο λόγο είχα κολλήσει και νόμιζα πως αναφερόσουν στα μοντέλα της Intracom :D Γι'αυτό είμουν τόσο απόλυτος στην απάντησή μου.

Πάντως, εγώ ΔΕΝ θα εμπιστευόμουν το Crypto έτσι κι αλλιώς. Εκτός του ότι μόλις τώρα πρέπει να βγήκε στην αγορά (γι' αυτό και δεν στο ανέφερε κανένας μέχρι τώρα) και δεν ξέρουμε πως αποδίδει στην πράξη, με βάση τα υπόλοιπα προϊόντα της, η Crypto δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ως εταιρία... :(

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, κι εγω δεν εμπιστευομαι προιοντα crypto. Μακαρι να ηταν καλυτερα γιατι ειναι και ελληνικη και θα ηθελα να την στηριζω με τις αγορες μου.

Παντως δεν παυει να ειναι μια εντυπωσιακη δυνατοτητα, χωρις διλλημα Pstn ή isdn.

Δημοσ.

Η εταιρία είναι ελληνική, αλλά τα προϊόντα της είναι όλα "της σειράς", made in china και η Crypto απλά τους βάζει πάνω το λογότυπό της (μερικές φορές αλλάζουν και λίγο τους driver για να γράφουν κι αυτοί "crypto")...

Παλιά (πριν 10+ χρόνια) που σχεδίαζαν κι έφτιαχναν μόνοι τους τα modem, ήταν καλύτερη. Έτσι, είχε φτιάξει καλό όνομα, το οποίο προσπαθεί να εκμεταλευτεί από τότε...

:(

Δημοσ.

Η εταιρία είναι ελληνική, αλλά τα προϊόντα της είναι όλα "της σειράς", made in china και η Crypto απλά τους βάζει πάνω το λογότυπό της (μερικές φορές αλλάζουν και λίγο τους driver για να γράφουν κι αυτοί "crypto")...

Παλιά (πριν 10+ χρόνια) που σχεδίαζαν κι έφτιαχναν μόνοι τους τα modem, ήταν καλύτερη. Έτσι, είχε φτιάξει καλό όνομα, το οποίο προσπαθεί να εκμεταλευτεί από τότε...

Tα ειπες ολα φιλε μου...

Κρίμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...