HamerZ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Στην DSL έχεις ταυτόχρονη ομιλία και σερφάρισμα. Χρησιμοποιόντας τον διαρέτη με το micro-filter. http://www.adslguide.org.uk/howitworks/splitter.asp Μπορείς να δεις πως είναι. Στην Αγγλία που ήμουν δεν κόστησε κάτι το ιδιαίτερο...
karib Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Χρησιμοποιόντας τον διαρέτη με το micro-filter. Ειδα το link. Επειδη ειμαι ασχετος, είναι τα λεγόμενα φιλτρα που σου δίνει ο οτε με την εγκατάσταση ή κάτι άλλο? Και κάτι ακόμη: χρειάζομαι τελικά κάποια (προ)εγκατάσταση pstn ή isdn ή τίποτε από τα δύο απολύτως?
dim_b Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Τώρα, αν εγώ πω ότι στην κατηγορία "ΑDSL / ISDN / Δορυφορικά" έχουμε βαρεθεί να τα λέμε αυτά τα πράγματα εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο, θα γίνω κακός.
karib Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 θα γίνω κακός. Εκανα ενα search με λεξεις isdn & dsl και μου εβγαλε 45 σελίδες. Μπορείς κε Μoderator να αντί να γίνεσαι κακός, είτε να βοηθήσεις, είτε να αφήσεις μηπως και βοηθήσει κανένας άλλος? Σίγουρα στις 45 σελίδες αποτελεσμάτων υπάρχουν και επικαλύψεις. Ε, τι να κάνουμε τώρα!
karib Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Παράθεση: Χρησιμοποιόντας τον διαρέτη με το micro-filter. Ειδα το link. Επειδη ειμαι ασχετος, είναι τα λεγόμενα φιλτρα που σου δίνει ο οτε με την εγκατάσταση ή κάτι άλλο? Και κάτι ακόμη: χρειάζομαι τελικά κάποια (προ)εγκατάσταση pstn ή isdn ή τίποτε από τα δύο απολύτως?
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 χρειάζομαι τελικά κάποια (προ)εγκατάσταση pstn ή isdn ή τίποτε από τα δύο απολύτως?
georgeadams Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Για να βάλεις ADSL, πρέπει να έχεις ήδη στο σπίτι μια τηλεφωνική γραμμή (είτε ISDN, είτε PSTN)...
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 πρέπει να έχεις ήδη στο σπίτι μια τηλεφωνική γραμμή (είτε ISDN, είτε PSTN)... Θέλω να έχω και data και φωνή. Με pstn την κάνω την δουλειά μου? Δηλαδή η Pstn για φωνή και η dsl για data? Τι με συμφέρει? Pstn ή isdn γραμμή να έχω? (ώστε να αγοράσω έπειτα και το κατάλληλο modem adsl)
adams Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Ρε karib οπως προειπε ο dim_b στην προηγουμενη σελιδα....αυτο το θεμα φωνη και με τη dsl εχει αναφερθει 10δες φορες...ενα search δεν εβλαψε κανεναν Και για να απαντησω ναι κανει η pstn και για τα 2 (θα εχεις και τηλ και dsl) Συμφερει οτι εχεις ηδη (η αλλαγη απο pstn-isdn χρεωνεται) φυσικα αφου ρωτησεις στο 134 ή καλυτερα στον πλησιεστερο οτε αν εχει καλυψη και πορτες ελευθερες για pstn ή isdn στην περιοχη σου
SSS787878 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 φιλε karib βασικα καταλαβε κατι: ο,τι γραμμη και αν εχεις τωρα (isdn, pstn) φαντασου οτι δεν την χανεις απλα προστιθεται μια ακομα γραμμη. δηλ. αν εχεις isdn τοτε παραμενει το NT και συνεχιζεις να μιλας με τα δυο καναλια φωνης και εχεις εξτρα και την adsl αν εχεις pstn τοτε μιλας με ενα καναλι φωνης οπως δηλ. εκανες μεχρι σημερα και εχεις εξτρα και την adsl. απλα η dsl ειναι κατι εξτρα και προστιθεται πανω σε αυτο που εχεις και εναι ανεξαρτητη απο την λειτουργια της τηλεφωνικης σου γραμμης. απλα χρησιμοποιει την τηλεφωνικη γραμμη σου για να φτασει σε σενα. ελπιζω να σε καλυψα
SSS787878 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 φιλε karib βασικα καταλαβε κατι: ο,τι γραμμη και αν εχεις τωρα (isdn, pstn) φαντασου οτι δεν την χανεις απλα προστιθεται μια ακομα γραμμη. δηλ. αν εχεις isdn τοτε παραμενει το NT και συνεχιζεις να μιλας με τα δυο καναλια φωνης και εχεις εξτρα και την adsl αν εχεις pstn τοτε μιλας με ενα καναλι φωνης οπως δηλ. εκανες μεχρι σημερα και εχεις εξτρα και την adsl. απλα η dsl ειναι κατι εξτρα και προστιθεται πανω σε αυτο που εχεις και εναι ανεξαρτητη απο την λειτουργια της τηλεφωνικης σου γραμμης. απλα χρησιμοποιει την τηλεφωνικη γραμμη σου για να φτασει σε σενα. ελπιζω να σε καλυψα,
SSS787878 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 φιλε karib βασικα καταλαβε κατι: ο,τι γραμμη και αν εχεις τωρα (isdn, pstn) φαντασου οτι δεν την χανεις απλα προστιθεται μια ακομα γραμμη. δηλ. αν εχεις isdn τοτε παραμενει το NT και συνεχιζεις να μιλας με τα δυο καναλια φωνης και εχεις εξτρα και την adsl αν εχεις pstn τοτε μιλας με ενα καναλι φωνης οπως δηλ. εκανες μεχρι σημερα και εχεις εξτρα και την adsl. απλα η dsl ειναι κατι εξτρα και προστιθεται πανω σε αυτο που εχεις και εναι ανεξαρτητη απο την λειτουργια της τηλεφωνικης σου γραμμης. απλα χρησιμοποιει την τηλεφωνικη γραμμη σου για να φτασει σε σενα. ελπιζω να σε καλυψα,
karib Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Ναι παιδιά, με καλύψατε πλήρως όσον αφορά τη σύνδεση. Οπότε μου είπατε και για zyxel modem adsl και όλα μια χαρά. Το ram shop έχει zyxel? Πλαίσιο που είδα πάντως στο site του, δεν είχε.
karib Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Zyxel Prestige 650H-31 Μπορεί να μου πει κάποιος απο που μπορώ να το αγοράσω στην Στουρνάρη και σε τι τιμή είναι περίπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.