Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα το Alienware m15. 
Εχει κανεις κατι παρομοιο για gaming? 
Θα ηθελα προτασεις αν γνωριζει καποιος σε τι υστερει, αν εχει καποιο θεμα και τι θα μπορουσα να βελτιωσω αμεσα ή μελλοντικα κατα τη γνωμη σας.
Ευχαριστω!
1480767627_Screenshot2019-03-12at10_55_20.png.053e55da2b7c6c70a27011e26d880d90.png

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο παραπονο. Δεν το εχω στα χερια μου ακομα, μολις το αγορασα και το περιμενω σε μια βδομαδα.
Απλα ρωταω αν εχει κανεις κατι παρομοιο και γνωριζει σε τι υστερει κλπ μιας και δεν ειχα ποτε μου 'gaming laptop' μεχρι τωρα.
Επειδη διαβαζω διαφορα πχ για την ψυξη κλπ. 
Προληπτικα ρωταω, μηπως μπορω να κανω κατι ή γνωριζοντας εξ αρχης κατι να το προσεξω, αποφυγω κλπ.

Δημοσ.

Το μηχάνημα φαίνεται να φυσάει, μεγιά σου! Απλά μην εγκαταστήσεις το McAfee που έρχεται δώρο.

Δημοσ.

Undervolt CPU ( underclock στα 3,8 dual και 3.6 hexa ) - GPU.

Repaste και αλλαγή thermal pad στα VRM του επεξεργαστη , αν είναι κάτω από το heatsink.

Και ένα μικρό lift στα πίσω πόδια για να έχει αέρα να περνάει. Μία φτηνή βάση ( δεν χρειάζεται καν να δουλεύει ) ή 2 καπάκια από μπυκάλια νερό είναι αρκετά.

Με όλα αυτά θα είσαι πολύ παραπάνω από καλυμένος. Αν για κάποιο από αυτα δεν γνωρίζεις ή δεν ξέρεις , στείλε μου pm. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ktf είπε

Το μηχάνημα φαίνεται να φυσάει, μεγιά σου! Απλά μην εγκαταστήσεις το McAfee που έρχεται δώρο.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε. Η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα να το βγαλω απ το πακετο, αλλα ηταν μονο 15£ οποτε το αφησα. 
Γιατι θεωρεις οτι δεν πρεπει να το βαλω?

6 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Undervolt CPU ( underclock στα 3,8 dual και 3.6 hexa ) - GPU.

Repaste και αλλαγή thermal pad στα VRM του επεξεργαστη , αν είναι κάτω από το heatsink.

Και ένα μικρό lift στα πίσω πόδια για να έχει αέρα να περνάει. Μία φτηνή βάση ( δεν χρειάζεται καν να δουλεύει ) ή 2 καπάκια από μπυκάλια νερό είναι αρκετά.

Με όλα αυτά θα είσαι πολύ παραπάνω από καλυμένος. Αν για κάποιο από αυτα δεν γνωρίζεις ή δεν ξέρεις , στείλε μου pm. 

Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Αν μπορουσες να επεκταθεις λιγο στο πρωτο και το 2ο. Γνωριζω τι ειναι κλπ απλα θα βοηθουσε να καταλαβω το γιατι..
Μπορεις να μου στειλεις πμ η και εδω μιας και μπορει να βοηθησει και καποιον αλλον, ισως! 
Thanks και παλι! 

Επεξ/σία από vag0st
Δημοσ.

Το undervolt που κανουν στον επεξεργαστη ειναι ενα " τρικ" να το πουμε ετσι που ριχνουν ελαχιστα το βολτ του επεξεργαστη και χωρις να επηρεαζει τις επιδοσεις,ριχνει την θερμοκρασια cpu περιπου 7 με 10%..πολυ καλο τρικ.πολυ αλλαζουν και την παστα σε cpu gpu με καλητερες και πεφτει αρκετα ακομα η θερμοκρασια.αλλα το θεμα ειναι οτι πιστευω χανεις την εγγυηση.

Με γεια το εργαλειο.απο που το παραγγειλες; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Το undervolt που κανουν στον επεξεργαστη ειναι ενα " τρικ" να το πουμε ετσι που ριχνουν ελαχιστα το βολτ του επεξεργαστη και χωρις να επηρεαζει τις επιδοσεις,ριχνει την θερμοκρασια cpu περιπου 7 με 10%..πολυ καλο τρικ.πολυ αλλαζουν και την παστα σε cpu gpu με καλητερες και πεφτει αρκετα ακομα η θερμοκρασια.αλλα το θεμα ειναι οτι πιστευω χανεις την εγγυηση.

Με γεια το εργαλειο.απο που το παραγγειλες; 

Σ'ευχαριστω πολυ. Εννοεις με την αλλαγη παστας ισως να χανεις εγγυηση επειδη το ανοιγεις κλπ?
Με το undervolt/underclock λογικα δε θα υπαρχει θεμα αφου γινεται με ετοιμα softwares χωρις να ανοιξεις το λαπτοπ ή να πειραξεις hardware, αν δεν κανω λαθος?

Απο το site της Dell(UK) το πηρα. Μιλωντας με το customer service μου εκαναν μια μικρη εκπτωση επιπλεον κ το τσιμπησα. Μένω Αγγλια.

Δημοσ.

προσωπικα δεν θα το επαιρνα λογω thin model η ψυξη δεν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με ενα καπως πιο παχουλο λαπτοπ , αυτο σημαινει οτι σταδιακα θα εχεις thermal throttle ,αν το μοντελο ερχεται και με maxq καρτα γραφικων οι επιδοσεις των γραφικων θα πεφτουν σε επιπεδο για να χει σε εισαγωγικα καλυτερη θερμικη συμπεριφορα. Πχ  hp omen 1070 ειχε 15% καλυτερη αποδοση σε γραφικα απο ενα αντιστοιχο με maxq gpu

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, forgotten είπε

προσωπικα δεν θα το επαιρνα λογω thin model η ψυξη δεν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με ενα καπως πιο παχουλο λαπτοπ , αυτο σημαινει οτι σταδιακα θα εχεις thermal throttle ,αν το μοντελο ερχεται και με maxq καρτα γραφικων οι επιδοσεις των γραφικων θα πεφτουν σε επιπεδο για να χει σε εισαγωγικα καλυτερη θερμικη συμπεριφορα. Πχ  hp omen 1070 ειχε 15% καλυτερη αποδοση σε γραφικα απο ενα αντιστοιχο με maxq gpu

Σ'ευχαριστω για την απαντηση, Δεκτο αυτο που λες κ απολυτως κατανοητο αλλα εχει να κανει με τις αναγκες του καθενος.
Εμενα με ενδιαφερει αρκετα το portability και η καθημερινη χρηση, αλλα κ η δυνατοτητα gaming.  Ετσι κ αλλιως δεν εχω αρκετο ελευθερο χρονο για hardcore gaming.
Οποτε εψαχνα κατι πιο λεπτο κ ελαφρυ συγκριτικα με τα συνηθες bulky/chunky gaming laptops τυπου MSI κλπ.

Επισης το θεμα ειναι τι κανουμε για να βελτιωσουμε αυτο το λαπτοπ οσο γινεται και να φροντισουμε για την μακροζωια του, οχι αν θα το παιρναμε ή οχι.
Δεκτη παντως η προτιμηση σου! :)

Δημοσ.

απο μενα λοιπον προτεινω undervolt  ,επισης εγκατεστησε καποια tweaked εκδοση των 10 , πχ στο δικο μου  λαπτοπ εχω stripped out εκδοση των windows 10 που ναι μεν απουσιαζουν διαφορα telemetry apps κλπ αλλα εχω πχ πιο ευκολο acess στο device manager ,run as andministrator κλπ χρησιμα tweaks. παιζει πολυ ρολο να μην τρωει το συστημα πορους για update οταν εισαι στο νετ κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, forgotten είπε

απο μενα λοιπον προτεινω undervolt  ,επισης εγκατεστησε καποια tweaked εκδοση των 10 , πχ στο δικο μου  λαπτοπ εχω stripped out εκδοση των windows 10 που ναι μεν απουσιαζουν διαφορα telemetry apps κλπ αλλα εχω πχ πιο ευκολο acess στο device manager ,run as andministrator κλπ χρησιμα tweaks. παιζει πολυ ρολο να μην τρωει το συστημα πορους για update οταν εισαι στο νετ κλπ κλπ κλπ

Σ'ευχαριστώ πολυ, θα το τσεκαρω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...