Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο εναν μηνα περιπου εκανα επαναφορα το τηλεφωνο και με εχουν δημιουργηθεί 2 προβληματα ,μαλλον ενα και ενα που ξεχασα πως γινεται1) και ευκολο μαλλον ,οταν ειχα κληση το γυρνουσα αναποδα και σταματουσε ο ηχος ,εχω ψαξει ωρες και δεν μπορω να βρω που ειναι αυτη η ρυθμιση η μηπως με την ανα αναβαθμιση δεν την εχουν πια? Παμε στο δευτερο και σοβαρότερο,ξαφνικα σταματησε να με συγχρονιζει με το cloud της samsung την συλλογη ,το κανω και χειροκινητα και παλι δεν μου το κανει ,εχω και το ταμπλετ to s4 και κανει κανονικα συγχρονισμο .Εχω τσεκαρει ολες τις ρυθμισεις και φαινονται σωστα ,σαφεστατα και εχω χωρο στο cloud ,δεν μπορω να θυμηθω αν αυτο ξεκινησε μετα την επαναφορα η μετα την αναβαθμιση ,καποια βοηθεια γιατι με το cloud παντα ειχα ενα αγχος μην χαθουνε οι φωτογραφίες μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να υποθέσω έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Αν ναι μπες σε recovery mode και κάνε καλύτερα ένα Hard reset.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Να υποθέσω έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Αν ναι μπες σε recovery mode και κάνε καλύτερα ένα Hard reset.

αμ αυτο θελω να αποφυγω 

Δημοσ.

Μπορεί να έχει κολλήσει και με το hard reset που είναι πιο αποτελεσματικό να ξεκολλήσει.

Αυτό βέβαια δεν είναι 100% σίγουρο αλλά τουλάχιστον καλύτερο από την επαναφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Για το 1ο θα πας αρχειο κλησεων. Θα πατησεις τις 3 τελιτσες πανω δεξια ή οπου βρισκονται. Θα πας ρυθμισεις κλησεων-περισσότερα-χειρονομιες... Ή καπως ετσι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε

Για το 1ο θα πας αρχειο κλησεων. Θα πατησεις τις 3 τελιτσες πανω δεξια ή οπου βρισκονται. Θα πας ρυθμισεις κλησεων-περισσότερα-χειρονομιες... Ή καπως ετσι

Πηγα αλλα δεν υπαρχει κατι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, slk200gr είπε

Πηγα αλλα δεν υπαρχει κατι

Ειναι ευκολο να μου ανεβαζεις ο.τι screenshot ζητω γιατι με το οριο που εχουν βαλει βαριέμαι να κανω crop;;;

Δημοσ.

Αυτο ειναι μετα το αρχειο κλησεων και τις 3 τελιτσες;

Αν ναι δοκιμασε στις προηγμένες ρυθμισεις.... Η σειρα που σου ειπα πριν εχει να κανει με το lg g5... Αλλα καπου εκει ειναι

Ohhh τωρα θυμήθηκα ενας ξαδερφος εχει το s9. Αυριο θα το βρω σιγουρα και σου στελνω

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ,τελικα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει διοτι το ειχα ενεργοποιημενο αλλα δεν δουλευει οπως και το cloud μαλλον θα το κανω ξαναεγκατασταση απο την αρχη ,ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι τωρα που διαβασα την απαντηση σου,δοκιμασα του ξαδερφου μου και ουτε σε αυτο δουλευει. Ουτε η παλαμη ουτε η τουμπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το περιεργο ειναι οτι τωρα που διαβασα την απαντηση σου,δοκιμασα του ξαδερφου μου και ουτε σε αυτο δουλευει. Ουτε η παλαμη ουτε η τουμπα

αρα μαλλον εχει να κανει με την αναβαθμιση,μπορεις να δεις αν εισαι ακομα εκει και αν το χρησιμοποιει αν δουλευει το συγχρονισμος του samsung cloud στην συλλογη (φωτογραφιες")?εκεινι επισης δεν με δουλευει ενω δουλευει στο σημειοματαριο και στους υπολοιπους φακελους

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, slk200gr είπε

αρα μαλλον εχει να κανει με την αναβαθμιση,μπορεις να δεις αν εισαι ακομα εκει και αν το χρησιμοποιει αν δουλευει το συγχρονισμος του samsung cloud στην συλλογη (φωτογραφιες")?εκεινι επισης δεν με δουλευει ενω δουλευει στο σημειοματαριο και στους υπολοιπους φακελους

Το δοκιμασα πριν πεις. Δεν το ειχε ενεργοποιησει. Το ενεργοποιησα,συνδεση με λογαριασμο google,αποδοχη των ορων και δουλεψε ρολοι. Με το που τσεκαρα την συλλογη την εκανε uplod αμεσως. Σου προτεινω να αποσυνδεθεις απο το κλαουντ και μετα ξανασυνδεσου αποδοχη ορων και δες

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsilitheo1 είπε

Το δοκιμασα πριν πεις. Δεν το ειχε ενεργοποιησει. Το ενεργοποιησα,συνδεση με λογαριασμο google,αποδοχη των ορων και δουλεψε ρολοι. Με το που τσεκαρα την συλλογη την εκανε uplod αμεσως. Σου προτεινω να αποσυνδεθεις απο το κλαουντ και μετα ξανασυνδεσου αποδοχη ορων και δες

θα το κανω αν και τα στα αλλα δουλευει κανονικα ,δεν εχω να χασω τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...