vsterg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Πάντως για να το δούμε σοβαρά, άνθρωποι που "δουλεύουν" με τα χέρια τους, έχουν πολλές φορές πρόβλημα με τους σαρωτές των κινητών, που μετά από σκληρή χειρωνακτική εργασία δεν αναγνωρίζουν το δακτυλικό αποτύπωμα. βλέπε επαγγέλματα: αγρότες, μάγειροι, οικοδόμοι, μηχανικοί κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miuihellasgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 παλια τους σταματουσαν για αλκοοτεστ και τους περνανε δαχτυλικα για να τους φακελωνουν ολους...τωρα ακομα πιο ευκολα!!! Οπου να ναι και σε μας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Μακάρι να γίνει σε όλες ... έχω βαρεθεί κάθε φορά που πάω να πληρώσω με κάρτα να μου την ζητάνε για να την περάσουν αυτοί από το μηχάνημα ... λες και δεν μπορώ εγώ... δλδ αν πληρώσω με μετρητά θα σου δώσω το πορτοφόλι μου να ανοίξεις και να παρεις μόνος σου τα χρήματα ? ΟΧΙ ? Όποτε γιατί να σου δώσω στο χέρι σου την δικιά μου κάρτα ? Και γτ να δεις τους αριθμούς της ? Και που ξέρω εγώ αν δεν έχεις κάμερα πάνω από κάθε ταμείο και κανείς κάτι με την κάρτα μ ? Γτ για αγορές Ίντερνετ δεν χρειάζεται καν πιν κλπ. Δεν λέει ο Έλληνας να το καταλάβει με τπτ ... Δίνει αβέρτα την κάρτα του όπου να ναι ... Πρέπει να απαγορεύεται αυτό. 47 λεπτά πριν, miuihellasgr είπε παλια τους σταματουσαν για αλκοοτεστ και τους περνανε δαχτυλικα για να τους φακελωνουν ολους...τωρα ακομα πιο ευκολα!!! Οπου να ναι και σε μας.... Αφού δε ξέρεις τεχνικές λεπτομέρειες...μην έχεις άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, vsterg είπε Πάντως για να το δούμε σοβαρά, άνθρωποι που "δουλεύουν" με τα χέρια τους, έχουν πολλές φορές πρόβλημα με τους σαρωτές των κινητών, που μετά από σκληρή χειρωνακτική εργασία δεν αναγνωρίζουν το δακτυλικό αποτύπωμα. βλέπε επαγγέλματα: αγρότες, μάγειροι, οικοδόμοι, μηχανικοί κλπ προφανώς και δεν θα είναι η μόνο επιλογή το αποτύπωμα. επίσης ξεκινάμε πάντα με την παραδοχή πως ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα και μπορεί να ταυτοποιηθεί με αυτό. αν αρχίσουμε εξαιρέσεις και κατηγορίες δεν βγάζει κάπου. όσοι έχουν θέμα chip & pin ή contactless 20 ώρες πριν, Stoliver είπε Πρέπει να απαγορεύεται αυτό. εννοείται πως απαγορεύεται να κάνει κάποιος συναλλαγή με την κάρτα σου ανέπαφα, ας είνα και η φουρνάρισα της γειτονιάς σου. αν γίνει κάποιο λάθος θα σε γράψει εκεί που ξέρει και θα πει πως εσύ πλήρωσες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα