Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επειδή στήνω υπολογιστή και το μόνο που μου έχει μείνει να παραγγείλω είναι η κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι για τη σειρά της nvidia rtx 2070 ή 2080, αλλά επειδή έχω διαβάσει (στο nvidia forum κυρίως) πολλά παράπονα κατόχων αυτών των καρτών για διάφορα προβλήματα όπως το ότι σταμάτησαν να λειτουργούν ακόμα και μετά από λίγες ώρες ή μερες χρήσης, θα ήθελα να μου πεί όποιος έχει τέτοια κάρτα στην κατοχή του αν του παρουσίασε το οτιδήποτε. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μου αναφέρει ενας ότι είχε πρόβλημα το πιθανότερο είναι να έτυχε. Αλλά αν είναι αρκετοί αυτοί με πρόβλημα τότε θα στραφώ αλλού.

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Εβλεπα ενα βιντεο αλλα δε θυμαμαι ποιου (τυπου Jays και Linus)και ελεγε οτι εχουν θεμα οι 2070 με τις μνημες τους γιατι ανεβαζουν θερμοκρασιες και οτι οι GDDR6 ειναι ολιγον τι μουφες.Κανε ενα search για επιβεβαιωση σχετικα με τις μνημες.Εγω δε την αγοραζω προσωπικα λογω αυτου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Εβλεπα ενα βιντεο αλλα δε θυμαμαι ποιου (τυπου Jays και Linus)και ελεγε οτι εχουν θεμα οι 2070 με τις μνημες τους γιατι ανεβαζουν θερμοκρασιες και οτι οι GDDR6 ειναι ολιγον τι μουφες.Κανε ενα search για επιβεβαιωση σχετικα με τις μνημες.Εγω δε την αγοραζω προσωπικα λογω αυτου.

Βλέπετε φαντάσματα μερικοι ετσι?

Και η 2070 που εχω και η 2080 μια χαρα ειναι και τις μνημες τους(Samsung) εχω φτασει στα τέρματα σε oc να δω αν ολα καλα.Μια χαρα ειναι οι καρτες κιχ δεν εχουν κανει.(μπες στο θεμα των turing κάνεις δεν εχει κανενα θεμα απο οσους έχουμε)

Πρόβλημα με μνημες ειχαν τα πρωτα κομμάτια ref.2080ti 

Σε καστομ υλοποιήσεις ειναι ελάχιστα κομμάτια που παρουσίασαν θέματα και αυτες επίσης ηταν απο τις πρωτες custom. 

Το μεγαλο πρόβλημα των turing που δεν εχουν απήχηση, ειναι οι τιμες τους.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Βλέπετε φαντάσματα μερικοι ετσι?

Και η 2070 που εχω και η 2080 μια χαρα ειναι και τις μνημες τους(Samsung) εχω φτασει στα τέρματα σε oc να δω αν ολα καλα.Μια χαρα ειναι οι καρτες κιχ δεν εχουν κανει.(μπες στο θεμα των turing κάνεις δεν εχει κανενα θεμα απο οσους έχουμε)

Πρόβλημα με μνημες ειχαν τα πρωτα κομμάτια ref.2080ti 

Σε καστομ υλοποιήσεις ειναι ελάχιστα κομμάτια που παρουσίασαν θέματα και αυτες επίσης ηταν απο τις πρωτες custom. 

Το μεγαλο πρόβλημα των turing που δεν εχουν απήχηση, ειναι οι τιμες τους.

Εαν αλλαξαν μνημες και στην αρχη ειχαν τις micron απ οσο διαβαζω τοτε θα αναφεροταν σε αυτες γιατι παει πολυς καιρος που το ειδα.Αν εν τω μεταξυ τις αλλαξαν με samsung τοτε ναι ισως το διορθωσανε.

Επεξ/σία από LeonV12
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, biliashunter είπε

Επειδή στήνω υπολογιστή και το μόνο που μου έχει μείνει να παραγγείλω είναι η κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι για τη σειρά της nvidia rtx 2070 ή 2080

Προχώρα άφοβα. Ο,τι κ να γίνει στην κάρτα (που δε θα γίνει κάτι) έχεις κ εγγύηση στην τελική. Καλό Gaming 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Εαν αλλαξαν μνημες και στην αρχη ειχαν τις micron απ οσο διαβαζω τοτε θα αναφεροταν σε αυτες γιατι παει πολυς καιρος που το ειδα.Αν εν τω μεταξυ τις αλλαξαν με samsung τοτε ναι ισως το διορθωσανε.

Ναι στην αρχη ειχαν κανει την πατατα στις ref.2080ti(βιαζοταν ο πετσινος να πουλήσει) και υπηρχαν και καποιες λιγες-μετρημένες περιπτώσεις σε 2080 και 2070

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, biliashunter είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Επειδή στήνω υπολογιστή και το μόνο που μου έχει μείνει να παραγγείλω είναι η κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι για τη σειρά της nvidia rtx 2070 ή 2080, αλλά επειδή έχω διαβάσει (στο nvidia forum κυρίως) πολλά παράπονα κατόχων αυτών των καρτών για διάφορα προβλήματα όπως το ότι σταμάτησαν να λειτουργούν ακόμα και μετά από λίγες ώρες ή μερες χρήσης, θα ήθελα να μου πεί όποιος έχει τέτοια κάρτα στην κατοχή του αν του παρουσίασε το οτιδήποτε. Σας ευχαριστώ.

Επειδή μόνο οι μισές απαντήσεις που πήρες είναι σοβαρές (και επειδή και εγώ τις "μελετάω", να ξέρεις γενικά τα εξής:
1. Η σειρα 20xx είναι μια χαρά δυνατές κάρτες (οι πιο δυνατές φυσικά της nvidia αυτή τη στιγμή)
2. Γνωρίζεις οτι θα την αγοράσεις όχι για το rtx αλλά επειδή απλά είναι η πιο δυνατή κάρτα και θα κάνεις σωστά τη δουλειά σου
3. Θα κοιτάξεις reviews για κάποια κάρτα που σε ενδιαφέρει να δεις τι γίνεται και θα κάνεις και αναζήτηση σε forums.
4. Για την κάρτα που θα καταλήξεις, θα προσέξεις: α) Αν υπάρχουν διαπιστώσεις από χρήστες για υψηλές θερμοκρασίες ή τυχόν χοντράδες, β) αν τυχόν υπάρχει rev. 2 ώστε να πάρεις αυτό (που σημαίνει θα έχουν διορθώσει κάποια πράγματα).

Όλα τα παραπάνω έτσι κι αλλιώς ίσχυες για όλες τις σειρές καρτών. Η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να μην πας όμως σε 2070 (δεν την θεωρώ καθόλου vfm αυτή τη στιγμή) και να πας τουλάχιστον σε 2080.

• Like 2
Δημοσ.

Καποτε εψαχνα για τροφοδοτικο σχετικα καλο αλλα μη δωσω και ενα σωρο λεφτα.Εψαχνα κατα ποσο καλα ειναι και τελικα οταν το πηρα ειχαν θεμα με coil whine.Που αμα κανεις μια ετσι στο you tube βρισκεις για το συγκεκριμενο της corsair ενα σωρο.Αμα μου το ελεγε καποιος ουτε θα τα αγγιζα.Οποτε λοιπον οποιαδηποτε γνωμη,υποψια,φημη καλο ειναι να λεγεται και να ελεγχεται.Οποτε ειπαμε για τις μνημες το εχουν διορθωσει και παμε παρακατω.Ολα τα υπολοιπα ειναι για να το παιξουμε εξυπνοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η βάση κατόχων rtx gpu του insomnia είναι πολύ μικρή. Ριξε μια ματια στο newegg και amazon και θα καταλάβεις. Όταν έψαχνα σαν και εσένα διαπίστωσα ότι όντως οι 2080ti είχαν θέμα. Επίσης υψηλά ποσοστά ελαττωματικών είχαν οι 2070. Απο οτι φαίνεται όμως όλα διορθώθηκαν. Πάρε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ πήρα μια MSI 2060 Gaming Z. Πριν είχα μια Gigabyte Windforce 960 GTX 4GB. Δεν πήρα την 2060 για το RTX ούτε για το DLSS. Την πήρα γιατί είναι μια δυνατή κάρτα νέας γενιάς. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Παίζω τα αγαπημένα μου παιχνίδια πολύ καλύτερα από πριν. Όσο για την ποιότητα κατασκευής ένα έχω να πω. Πολύ καλή κατασκευή και πολύ καλό το σύστημα ψύξης. Προχώρα άφοβα σε αγορά. Και δεν θα μετανοιώσεις. Για την ώρα το μόνο μείον είναι η τιμή. Είναι λίγο ακριβή αλλά πιστεύω σε λίγo καιρό θα πέσει.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...