Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Θέλω να αλλάξω τις μοίρες μιας φωτογραφίας μέσω ζωγραφικής στις επιλογές που βλέπω έχει οριζόντια κατακόρυφη περιστροφή προς τα δεξιά ή αριστερά κατά 90 ή 180 μοίρες. Αν θέλω να κάνω μία μικρό αλλαγή όπως π Χ 10 μοίρες δεξιά ή 13,5 αριστερά γίνεται μέσω ζωγραφικής υπάρχει κάποια επιλογή ή πρέπει να βρω άλλο πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
infin1tyGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δεν υπάρχει τρόπος στη Ζωγραφική. Μπορείς να δοκιμάσεις το IrfanView ή το GIMP. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Δεν υπάρχει τρόπος στη Ζωγραφική. Μπορείς να δοκιμάσεις το IrfanView ή το GIMP. ποιο απο τα 2 προτινεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Τα κινητα το κανουν αυτο, τουλάχιστο το xiaomi που εχω
CheOnWeb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 3 hours ago, Exodia The Forbidden One said: ποιο απο τα 2 προτινεις ? Irfanview, πιο απλό. Menu>Image>Custom/Fine rotation ή Ctrl+U. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Irfanview, πιο απλό. Menu>Image>Custom/Fine rotation ή Ctrl+U. ναι το βρηκα μονος αλλα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα