Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , μεσα Ιουνιου, θελω να βρω δουλειά ( τοτε μονο μπορω )  -δεν εχω καμια προϋπηρεσία αλλα χρειάζεται οπωσδήποτε να μαζέψω καποια λεφτα    , θα μπορεσω να βρω κατι  ? , δν με νοιάζει καθόλου τι  θα είναι και πόσες ωρες ..Γενικά εχω μια σχεση με την κουζινα -ξερω να μαγειρευω *σχετικα καλα * οποτε το σκέφτομαι ως επιλογη ,   ( στη Λατζα η γενικά κατι στην κουζινα , ξερετε, που κυμαίνονται τα μεροκάματα ?είναι πιο πολλά απο σερβις ?).

Αυτο  που με ανησυχεί πολυ ειναι 1) το πως θα βρω δουλεια , να παω σε γραφείο ευρέσεις εργασίας ? , να στειλω "βιογραφικό "σε αγγελίες online (αν ναι ,τωρα η τον Ιουνιο ) ? η Να πάω σε κάποιο νησι και να παρω σβάρνα τα μαγαζια και να ρωταω αν χρειάζονται ατομα (φλερταρω με αυτην την ιδεα ) πφφφ
ακομα ,2 ) επειδή είμαι 18 φοβαμαι μην με εκμεταλλευτούν και στο τέλος θα μ  μου δωσουν ψυχούλα  =((( 

Γενικα αν εχετε καποια επιπλεον  συμβουλή η κατι π πιστεύετε πως αξιζει να υποθει γραψτε το  , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mylo είπε

εγώ ήδη βλέπω σε σιτε ευρεσης εργασίας αγγελίες για ξενοδοχεία για σεζον. μπες δες

Για ποια σαιτ αναφερεσαι?

Δημοσ.

Αν μιλάς αγγλικά μπορείς να αποφύγεις την λάντζα που λες( δεν είναι τόσο εύκολη δουλεια). Στείλε βιογραφικά μέσω των ιστοσελίδων που αναφέρθηκαν αλλά και skywalker. Ψάξε για 4στερα και 5στερα ξενοδοχεία, μπες και στο booking να δεις βαθμολογίες. Δεν σημαίνει κάτι αυτό αλλά αν το ξενοδοχείο είναι 9+ σου δίνει ένα σημάδι ότι οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες δεν κάνουν προχειροδουλειες, το προσωπικό είναι σε ενα επίπεδο με ότι σημαίνει αυτό για να φέρουν αυτό το 9+ ( δεν έρχεται μόνο από τις καλές εγκαταστάσεις η καλή βαθμολογία). Τα ξενοδοχεία έχουν παρά πολλές θέσεις που δεν χρειάζεσαι κάποια εξειδίκευση πχ να σηκώνεις το τηλέφωνο στο τμήμα του room service. Μην φοβάσαι καθόλου παρακαλάνε για κόσμο να δουλέψει σεζόν και να μην ξέρεις θα σου μάθουν αυτοί, εσυ από την μεριά σου να ρωτήσεις για ένσημα, μισθός καθαρός( από 600 μεχρι 1000 παίζουν), αν υπαρχει ρεπό(από 4 τον μήνα ως και καθόλου), διαμονή αν σου δίνουν( έχω δώσει δεκάδες συνεντεύξεις με ξενοδοχεία όλα μου έδιναν) και διατροφή ( μερικοί δίνουν ένα μεσημεριανό άλλοι 3 γεύματα). Καλή επιτυχία και ξεκινά να ψάχνεις από τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...